25

3.9K 240 9
                                    

Uždariau duris ir užrakinau visas keturias spynas. Įkėliau nuotrauką į tt ir parašiau. "Marš nuo mano durų 10:3. Danpe team!!! Mes laimėjom @DaniellePeazer!!! O dabar labanakt! :* Štai jums Directionier!!". Nusijuokusi apsisukau eiti į kambarį kai pro durų apačia išlindo lapas. Tiksliau laikraštis. Priėjusi paėmiau jį. Antraštė mane pribloškė. "Panelė Hope paskelbė karą savo buvusiam vaikinui Zayn Malik".

Rimtai? Buvusiam vaikinui? Mes net nebuvom pora iš kur jie ištraukia tokių nesąmonių?

Atsiverčiau laikrašti. Ten buvo visos nuotraukos kurias mes kėlėme į tt. Rimtai? Neatspėsite ką jie parašė po nuotrauka kur aš su Zayn maikute ogi "Panele Hope išdavė Zayn Malik su jo didžiausiu priešu Max George". Kas tas per vienas? Numečiau laikrašti į kitą kambario galą. Nei velnio jie neterš mano reputacijos. Paėmusi telefoną surinkau pranešimą į tt.

"Aš ir Zayn Malik niekad nebuvo pora. Karą paskelbiau , nes jis arogantiškas melagis. Ir aš nepažįstu jokio Max Gegre".

Vos tik spėjau papostinti ir jau atsirado komentaras nuo Zayn Malik.

"Pirma tai jo pavardė Geogre. Antra mes niekad nebūsim pora. Trečia tau reiktu nusileisti ant žemės. Panele Hope manau per gerai apie save galvojate , jog manote , kad mes galime būti kartu".

Sumautas idiotas sumanė mane pažeminti? Tebūnie jis prakeiktas.

"Apie tapati galvojai ir tada , kai mane bučiavai mano virtuvėje? Mes nebuvo ir nesame pora , bet tu mane bučiavai ir tau tai patiko nevykėli".

Prie komentaro prisegiau nuotrauką kuria atsisiunčiau iš Liam telefono. Jau geriau busiu vadinama kekše , nei leisiu šitam kvailiui mane žeminti. Nusviedžiau rankšluosti į kampą ir patraukiau prie tašių. Pasiknisusi jose radau rūbų. Apsivilkau ilgą sijoną ir maikutę. Užsimečiau megztuką. Plaukus supyniau į kasą. Nuėjau į virtuvę. Pakeliui pagriebiau telefoną ir laikraštį. Viską numečiau ant stalo ir užsikaičiau kavos. Pasijungiau kompiuterį ir pasileidau muziką. Dainuodama pradėjau rinktis produktus lazanijai. Viena laimė Liam pripirko visko ko reikia ir ko nereikia.

Po penkiolikos minučių lazanija jau kepė orkaitėje. Išjungiau muziką ir pažvelgiau į vibruojanti telefoną. Ekrane švietė Niall numeris. Viena laimė aš jį moku atmintinai. Padėjau ragelį. Po akimirkos jis jau vėl man skambino.Padėjau. Skambina. Padėjau. Skambina. Padėjau. Skambina. Padėjau. Skambina... Po velnių tą prakeikta Horan užsispyrimą. Pakėliau ragelį.

-Paieškų biuras ko reikia?,-atžariai paklausiau.

-Panele Hope aš noriu su jumis pasikalbėti.

-Išgriaužk,-atsakiau.

-Iš kur toks atžarumas,-meiliai paklausė.

Jis tikrai bandys su manimi flirtuoti? Rimtai???? Po galais aš gi jo sesuo. Fu!!! Kraujomaiša , sumautas idiotas.

-Jaučiu priešiškumą blondinams.

-Dėl tavęs gražuole aš galiu juos ir persidažyti,-sušveplavo.

-Tu girtas?,-sutrikau.

-Nagi gražuole sutik su manimi susitikti parodysiu koks aš geras lovoje.

-Niall James Horan tu esi girtas?,-nusijuokiau.

-Noriu nuplėšti visus rūbus nuo tavęs ir...

-Aš tuoj apsivemsiu.

-Nagi Hope ateik pas mane mes tik truputi pažaisim. Aš noriu pamatyti tave nuoga visiškai nuogute...

-O Dieve Niall būk geras eik išsiblaivyk.

-H...

Padėjau ragelį. Tas kvailys rimtai man skambina girtas. Aš jo sesuo , nors jis to ir nežino , bet vis tiek. Nusipurčiau pagalvojus apie kraujomaiša. Beldimas į duris. Jai ten Niall aš pažadu jį nudėti vos tik pasitaikys palanki proga. Atrakinau duris. Prieš mane stovėjo Dani išsišiepusi iki ausų.

-Ko nori?,-paklausiau.

-Priimk pas save. Liam išvažiavo su tais į klubą už aukle.

-Niall man skambino ir siūlė pasidulkint. Manau jis mėgsta kraujomaiša.

-Uiii šlykštu,-sucypė Dani.

-Žinau. Ateik čia , valgysim lazanija.

-Aha tik turiu dar kai ką pasakyt apie Malik...

-Klausau.

Hope HotelWhere stories live. Discover now