29

4K 203 0
                                    

Galva šiek tiek sukosi. Pažvelgiau į Niall kuris taip pat budinosi. Paliečiau jo ranką. Jis griebė ją ir grąžino mane atgal į savo glėbį. Susirangiau jam ant kelių ir padėjau galvą ant peties. Nebeverkiau , mėgavausi tuo , kad turiu broli , tuo , kad jis turi mane.

-Aš nebepaleisiu tavęs sesut,-sušnabždėjo kimiu balsu broliukas.

-Nebepaleisk.

Visi susirinkusieji pažvelgė į mus. Rūsčiai nužvelgiau Malik. Jis tik kilstelėjo antakį kaip primadona. Pažvelgiau į savo brolį. Pagaliau savo. Akys kiek užtinusios , susivėlę plaukai ir kvaila šypsenėlė.

-Niall , kaip manai tavo grupė išsiverstu be vieno nario?,-ramei pasiteiravau.

-Na žvelgent kurį iš jų nori nudėti?,-svarstė jis.

-Zayn mane bučiavo ir net kelis kartus , tada apie mane melavo ir mane , tai įžeidė,-išdėsčiau argumentus.

-Na tai svarūs argumentai pamokyti jį , bet..,-jis uždėjo piršta man ant lūpos,-Tu jį peršovei , tad mažoji princese gausi nusileisti ir leisti jam šį kart gyventi , o dėl to , kad tave bučiavo leidžiu padaryti jam ką nors skaudaus,-nusišypsojo.

-Mažoji princesė?,-prunkštelėjo Harry ir Malik.

-Išgraužkit,-abu atsakėm.

Atsistojau nuo blondes kelių. Pasitaisiusi savo aprangą nuėjau į virtuvę ir užkaičiau virdulį. Paskui mane atsekė ir likusieji. Dani mane apkabino ir padėjo savo sunkia galvą ant peties. Priglaudžiau prie jos skruostą. Jos plaukai kvepėjo citrinomis , nerealus šampūnas , reiks pavogt. Kažkas atsikrenkštė už mūsų. Atsisukau. Tai buvo žavi raudonplaukė kuri vogė mano brolį. Jos skruostus dengė raudonis ir , tai paryškino vos matomas strazdanas. Ji tokia miela.

-Taip?,-išdidžiai tariau.

Dani prunkštelėjo ir žnybtelėjo į ranką.

-Nagi nebūk tokia ledo karalienė. Susitaikyk Niall jau ne vien tavo,-iškišo liežuvi ji.

Raudonplaukė nuleido galvą. Ant kairiosios rankos ji sukiojo žiedą. Tai buvo balto aukso žiedelis su mėnulio ašarėle ,mes su brolio taip vadindavome jį. Raštai vingiuojantys aplink melsvai pilką akmenį buvo gerai žinomo. Tai močiutės žiedas.

Tą žiedą aš visad nešiojau su savimi ir išeidama iš namų palikau jį ten. Niall jį turėjo padovanoti merginai su kuria bus pasiryžęs sukurti šeimą ir jei jis jai davė šį žiedą reiškiąs jis tikrai įklimpęs į meilės pinklias.

Vaikinai žvelgė į mus kaip į kokį spektaklį jiems buvo įdomu pažiūrėti kaip aš priimsiu naująją merginą. Primerkiau akis. Iš stalčiaus ištraukiau sausainių pakelį. Nusisukusi jį atplėšiau ir sutrupinau į lėkštutę.

Atsisukau į juos kaip tikra ledo karalienė. Net nepažvelgiau į raudonplaukę kuri tikriausiai jau manė , kad aš ruošiuosi ją nudėti. Dideliais žingsniais priėjau prie šaldytuvo ir iš jo ištraukiau sutirštinto pieno. Dani užstojo vaikinams vaizdą. Supyliau pieną į dubenėlį ir viską išmaišiau. Tada nutaisiusi dirbtinę šypseną priėjau prie Niall ir Zayn. Ir visas dubenėlio turinys atsidūrė ant Zayn plaukų. Ta gliti masė varvėjo ant mano buto grindų. Pažvelgiau į brolio sužadėtinę. Ji vos laikė juoką. Pamerkiau jai akį. Zayn griebė mane ir persimetė per petį.

-Na mažoji princese man jau įgryso tavo išsidirbinėjimai,-piktai tarė jis.

-Zayn Malik paleisk mane,-ramei liepiau.

-Manęs neveikia tavo paliepimai Alexandra Lilly Hope Horan,-piktai atkirto.

Trenkiau jam į nugarą , o jis man per užpakali.

-Niall!!!,-surikau.

-Net nemėgink kištis , kažkas turi pamokyti tavo seserį mandagumo!,-piktai suriko Malik eidamas pro buto duris.

Kur po velnių šitas beprotis mane nešasi. Trenkiau jam dar kart , o jis man atgal. Tebūnie aš prakeikta jai pasiduosiu tokiam gyvuliui , kaip Zayn Jawadd Malik.

-Paleisk mane tu sumautas gorilą.

Pradėjau muistytis , kai jis lipo laiptais aukštyn. Vaikino tvirtos rankos tik dar tvirčiau suspaudė mano kojas. Giliai įkvėpiau ir jau ruošiausi rėkti , bet buvau negailestingai numesta ant grindų. Susitrenkiau užpakalį. Apsidairiau aplink. Malik rakino duris. Mes buvome jo bute. Sofa , stalas , televizorius nieko ypatingo. Tik tai , jog mes čia vieni , jis užrakina duris ir jau temsta. Staiga kūną sukaustė baimė. Malik atsisuko į mane. Jis ryžtingai priėjo prie spintos iš jos ištraukė antrankius ir kaklaraišti. Kai pradėjo artintis aš traukiausi. traukiausi , bet jis mane pagavo. Buvau prirakinta prie radiatoriaus , o burna užrišta. Juodaplaukis išėjo į kitą kambarį. Viskas taip matyti, taip patirta.

*Grįžtu į savo butuką. Jau antras darbas iš kurio buvau išmesta. Nieko keisto nepastebiu. Tik staiga esu pargriaunama. Burna užrišama , rankos surakinamos. Buvau apversta atgal. Tai mano kaimynas kuris gyvena šalia. Malonus jaunuolis neviresnis , nei aš. Jo paraudusios akys rodė , kad jis apsivartojęs. Jo rankos drebėjo , bet ryžtingai plėšė rūbus nuo mano kūno. Palaidinė buvo sudraskyta į skutelius. Raičiausi stengiausi ištrūkti , šaukti. Bet niekas nepadėjo. Jis trenkė man ir liepė nutilti. Jo nešvarios rankos lietė mano kūną. Jutau jų purvą. Kiek merginų jis taip išprievartavo? Ar ilgai jis planavo taip man padaryti? Sijonas dingo nuo baltos mano odos. Jis pradėjo laižyti mano kojas. Be perstojo verkiau ir raičiausi. Dar vienas smūgis. Springdama ašaromis žvelgiau kaip jis numauna mano apatinius ir tada... Iš galinės kišenės išsitraukę elektros šoką. Siaubas tapo nebevaldomas , kaip ir skausmas. Svilėsiu kvapas vimdė. Jis maišėsi su kraujo ir prakaito tvaiku. Paklaikusi rėkiau...*

-Po velnių Alexandra nusiramink aš tik pajuokavau!

Hope HotelWhere stories live. Discover now