20

4.1K 240 6
                                    

-Ate Li!!!

-Ate Liam!,-nusišypsojau.

-Taip laimės nepasieksi!!,-suriko man Dani.

-Žiūrėk savęs garbane , o aš jau pasirūpinsiu savimi.

Jie sulipo į mašinas ir išvažiavo.

Daniele sakė tiesa laimės aš nepasiekiau , bet pasiekiau sumauta beprotybę. Vos tik jie pasišalino iš mano teritorijos grįžau į kambarį ir puoliau į ašaras. Ne dėl to , kad gailėčiausi savo elgesio , o dėl to , kad vėl likau viena. Buvo gera jaustis mylima ir reikalinga , bet tai buvo laikina reikėjo tai suprasti prieš leidžiant tam pasiglemžti mane. Buvo gera visad girdėti jų juokus ir leisti laiką čia - namie , kur visad buvo jie. Laikas suimti save į rankas ir vėl pasinerti į darbą.

Nuvykusi į viešbuti iš kart pakilau į savo kabinetą. Ten jau ant stalo laukė šiandienos laikraščiai ir kava. Atsisėdusi prie stalo įjungiau kompiuteri ir paėmiau pirmąjį laikrašti. Negalėjau patikėti , tuo ką pamačiau. Ant viršelio puikavosi Zayn Malik ir taremoji Alexandra Horan. "Horan sesutė ir Zayn Malik rezga romaną" Puiki antraštė ir nuotrauka tobula. Tikriausiai jam patiko ją bučiuoti. Mh kaip Niall reagavo į tai kad jo sesutė su vienu iš jo geriausiu draugų. Numečiau laikraštį į šoną ir ėmiausi susikaupusiu ataskaitų. Vos įpusėjau darbą suskambo mano darbo telefonas. Pakėliau jį nepažvelgusi kas skambina.

-Hope,-tariau.

-Panele jūs turite , tai pamatyti įsijunkite 19 kanalą.

Paklausiusi savo reikalų su visuomene specialistės įsijungiau lieptą kanalą. Per ten rodė One Direction ir jų merginas. Pasigarsinau , kad viska girdėčiau.

Vedėjas:Niall kaip jautiesi radęs savo sesutę?

Niall:Nuostabiai ir dar nuostabiau jaučiuosi žinodamas , kad ji su mani geriausiu draugu.

Jis kvailai šypsojosi , net aš supratau , kad tai suvaidinta. Nevykėlis.

Vedėjas: Zayn Malik nagi dar viena mergina tavo sąraše? Kaip sekėsi su panele Hope?

Zayn: Mes nebuvome pora. Ta mergina psichiškai nesveika ji mane peršovė ir yra visiškai nusistačiusi prieš aukštuomenę... Jai būtų buvę mano valia aš būčiau ją susprogdinęs su jos visais viešbučiais.

Stebėjau ekraną negalėdama tuo patikėti. Šis mulkis tikrai kątik tai pasakė. Dieve duok man jėgų jo nenudėti.

Vedėjas: Ką jūs manote apie tą mergina Louis?

Louis: Aš atvirkščiai nei Zayn manau , kad ji yra psichiškai stabili ir ji gan linksma tik labai brangina savo asmeninę erdvę tikriausiai Malik dėl to ir pyksti , kad ji net neatsisveikino su mumis , tai buvo kiauliška.

Tai jie su manimi neatsisveikino!!! Po galais sumauti savanaudžiai , pagirūnai , bukagalviai!!!!

Vedėjas: Harry kokia tavo nuomonė apie Hope ir Hope hotel?

Harry: Ji kraupi atsiskyrėlė. Su ja teko gyventi keletą savaičių ir tai buvo kraupu. Niekas iš mūsų nėra matęs jos darbo kambario ir namuose ji laiko užrakintus kambarius. Aš manau , kad naktį girdėjau iš ten keistus garsus. Jos viešbučiai nėra jau tokie geri kaip visi sako. Registratūroje su mumis buvo elgiamasi baisiai. Buvome priversti laukti , o kai ji teikėsi nusileisti iš savo bokšto dar pasakė , kad mums kambario nėra , tai buvo baisu. Ji gamini baisiai mes slapčia...

Liam: Harry aš patarčiau tau užsičiaupti , nes tai tu ją sekiai ir įklimpai į bėda,-Liam atsistojo kartu su juo Daniele ir Louis,- Atsiprašau , bet aš nebedalyvauju čia. Jai jūs vaikinai jaučiate pagieža ant Hope , tai gal bent nemeluokite apie ją? Jai mus matai Li , tai nekreipk į juos dėmesio tu esi geriause , na beveik Daniele yra geriausė , tavo viešbučiai tobuli ir tu priėmiai mus nors galėjai išmesti lauk. ,- Liam nužvelgė visus vaikinus,- Nepamirškit kai rinkosi kulka ji pasirinko save , o ne mus visus , tad gerbkit ją.

Tranclecija buvo nutraukta. Sėdėjau savo kėdėje ir negalėjau patikėti kas kątik įvyko. Padėjau telefono ragelį. Pažvelgiau į lubas tada vėl į ekraną. Na neblogai jie tikrai sugeba sutrikdyti žmones. Paėmiau savo telefoną ir įjungiau tt nekreipdama dėmesio į tai ką jame rašė directionierės pradėjau rašyti pranešimą."@onedirection ačiū už apsilankymą tikiuosi kita viešnagė bus dar malonesnė." Po postu iš kart atsirado daug neigiamu komentarų. Kelios įžimybės , kaip Ed , Demi , Adele ir dar keletą palaikė mane sakydamos , kad mano viešbutyje kiekvienas gali pasijusti normaliu žmogumi ir niekam nėra teikiama pirmenybė. Nekreipdama dėmesio į toliau rašomus komentarus tęsiau savo darbą su ataskaitom.

Darbo dienai pasibaigus sėdau į mašiną ir nesidairydama patraukiau namų link. Tik kai buvau keli kilometrai nuo namų pastebėjau mane sękančia mašiną. Tai buvo paprastas vabaliukas. Na jis man neturėtu kelti grėsmės. Gužtelėjusi pečiais nuvažiavau tiesiai namo. Pastačiusi mašiną garaže ir jį užrakinusi įėjau į namus. Nusimetusi nešiojama kompiuterį ant virtuvės stalo patraukiau pasikabinti švarkelio. Pro mane praskriejo akmuo. Griebiau ginklą ir atrakinau namo duris. Nuo takelio kaip tik nuvažaivo mane sekęs vabaliukas. Kieme degė lauželis. Pagriebusi gesintuvą iš spintelės nubėgau jo gesinti. Kai gaisras buvo numalšintas stebėjau ką jos užkabino ant mano durų. Priėjau prie jų. Tai buvo One Direction nuotrauką ir prie jų parašyta "Jie mūsų ir tu jų neišskirsi". Lauželyje degė lėlė kuri stebėtinai buvo panaši į mane. Išsitraukusi telefoną viską nufotografau ir iškviečiau policiją. Kol jie važiavo nuėjau į tt. Surinkau tekstą ir prikabinau nuotraukas "Directionieres būkit malonios , kai kitą kart sumanysit mane užpulti , nedeginkit mano kiemo , nedaužykit mano langų ir nedraskykit mano durų , nes aš nesu ta kuri į tai žiūri nuolaidžiai. Orandžini vabaliuk kuris mane sekiai 6BGR865 maloniai laukiu mūsų susitikimo policijos komisariate".

Hope HotelWhere stories live. Discover now