2.43

2.2K 181 31
                                    

Merginos žinau , kad tai erzina , bet noriu nuomoniu , nes bijau , kad ne ten krypstu. 


Visa salė tylėjo. Niekas šito nesitikėjo. Žvelgiau į sceną negalėdama patikėti savo ausimis. Malik nusipirko pasimatyma su Jongim. Nejau jam atsibodo gyventi? Kai žengė kelis žingsnius prie vedėjo. Sumurmėjo kažką jai į ausį. Vedėja linktelėjo kelis kartus. Šyptelėjusi ji pažvelgė į Kai. Mhm darosi įdomu. Jai Zayn nori taip mirti tada manau turiu jam gerą pasiūlymą.

-Xiumin ar labai nori nudėti Malik?,-pasiteiravau.

-Būtų įdomu su juo susitikti ringe,-nusijuokė vaikinas.

-Tada gerai aš suteiksiu tau šią progą.

Vedėja grįžo prie mikrofono ir paskelbė apie kitą pasimatymą. Zayn Malik žengė į priekį iškėlęs galvą ir didžiuodamasis savimi. Statymams pakilus iki 4 tūkstančiu iškėliau savo lentelę ir šuktelėjau.

-60 tūkstančiu!

Žmonės aplink sužiuro į mane. Sėdėjau iškėlusi galvą ir nekreipdama dėmesio į tai kas vyksta. Jai šis vaikinas mano , kad galės nusipirkti Kai ir už tai neatsiimti tada labai klysta. Aš priversiu jį pasigailėti už viską ką jis padarė.

-60 tūkstančiu vienas... du... trys... Parduota panelei Alexandrai!

-Ne man šį pasimatymą aš dovanoju savo draugui Xiumin.

Xiumin atsistojo ir nusilenkė. Tada pažvelgė į mane. Ištraukė gėlę iš vazos ir įteikė man , kaip padėkos ženklą. Nusijuokiau.

-Tada sveikiname poną Xiumin kurio laukia pasimatymas su Zayn Malik. Šiandienos aukcionas pilnas netikėtumu.

Vedėja pradėjo toliau pardavinėti pasimatymus. Xiumin žiūrėjo į mane neslėpdamas šypsenos. Gūžtelėjau pečiais. Paėmusi šampano taurę nuo stalo užsiverčiau nesivaržydama. Jau senai nebuvau prisigėrusi manau būtų pats laikas ištaisyti šią klaidą juk tai tik alkoholis.

Man beimant ketvirtą taurę šampano , kuris net nebuvo skanus , tvirta ranka paėmė jį iš mano rankos. Pažvelgiau į Suho piktom akim. Vaikinas prisimerkęs nužvelgė mane , bet nieko nesakė. Piktai nuo jo nusisukau. Bella sėdinti šalia manęs slapčiomis stebėjo Xiumin. Jie buvo persimetę keliais žodžiais , bet daugiau nieko. Atrodo kažkam krito į akį gražusis detektyvas.

Praėjus dar pusvalandžiui prie manęs priėjo viena iš padavėju ir pranešė , jog atėjo mano laikas lipti ant scenos. Pakilau iš savo vietos ir nusekiau merginą. Jaučiausi šiek tiek apsvaigusi , nes vietoj šampano išgeriau keles stiklines brendžio iki kol Suho liepė nustoti nešti man betkokį alkoholinį gėrimą. Pasitryniau tarpuakį. Pasitvarkiau plaukus ir suknelę. Užlipau ant scenos. Už mane lipo dar 9 merginos kurias žinojo visa aukštuomenė. Porshe tarp jų nebuvo. Tikriausiai dėl to , nes niekas nenorėtu pasimatymo su nėščia mergina.

Susiraukusi atsistojau vidury scenos. Galvoje sukosi begale minčių. Stengiausi stovėti kuo tiesiau. Nebuvau girta niekaip negalėjau prisigerti nuo tokio mažo alkoholio , bet galva plyšo per pus. Atrodė lyg kažkas būtu ne taip.

Vedėja pristatė kekviena iš mūsų ir atėjo mano eilė stoti priekyje ir laukti kol bus nupirktas pasimatymas su manimi. Stovėdama scenoje ir žvelgdama į salę supratau kas buvo ne taip. Tai ne nuo gėrimu , o nuo šviesos. Į mane švietė per ryški šviesa kuri dirgino regą ir vertė svaigti galvą.

Prasidėjo statymai. Stengiausi laikyti aukštai iškėlus galvą , bet sunkiai sekėsi jaučiausi vis silpniau. Ne tai ne tik šviesa , tai ir alkoholis. Kvailė būtinai turėjau tiek išgerti prieš lipant ant scenos.

Hope HotelWhere stories live. Discover now