2.14

2.7K 184 20
                                    

Merginos nežinau kada bus nauja dalis nes man kaip ir jums yra rugsėjo pirmoji aš einu į trečia kursą ir šiuo metu esu persišaldžiusi. Jai dalyje yra kokių nesąmonių prašau atleisti , nes ją rašiau su 39 temperatūro. Tikiuosi ji jums patiks. <3 Hope

............................................................................................................................


-Apsaugai,-nemelavau.

-Mano namuose tu saugi,-baigęs rakinti duris šaltai atsakė.

-Gal tau priminti tavo tėvą ir sulūžusi ramentą? Po to nemanau ar gali teigti jog tavo namuose saugu,-bandžiau išsisukti.

-Tau nereikia jokios beisbolo lazdos. Mano tėvas daugiau čia nepasirodys.

-O kaip man apsiginti nuo tavęs? Tu katik įrodei , kad esi nesveikas ligonis , kaip man nuo to apsiginti?

Kai priėjo prie manęs. Jis buvo per nelyg aukštas , tad man teko pakelti galvą , kad galėčiau tamsoje žvelgti į jį. Vaikino tvirtos rankos buvo saugiai sukištos į kišenes. Jis lėtai pasilenkė prie mano ausies ir sušnabždėjo.

-Tau nereikia nuo manęs gintis. Tau tereikia man pasiduoti.

Man nespėjus sureaguoti jis pasišalino iš įvykio vietos. Ką tas ištvirkėlis turėjo galvoje sakydamas , kad aš turiu jam pasiduoti. Nejau jis visai nesveikas? Alexandra Lilly Hope Horan niekad nepasiduos nei vienam vaikinui kuris kada nors yra ją atstūmęs. Šis vaikinas jau įtrauktas į mano juodąjį sąrašą kartu su Zayn Malik.

Aš priversiu juos gailėtis , kad sutiko mane. Daugiau niekad nepasiduosiu taip lengvai niekad nebeleisiu jam manęs pabučiuoti , kad ir kaip gerai jis bučiuojasi daugiau to nebus. Aš priversiu jį klūpėti prieš mano kojas ir jis pasiduos man , o ne aš jam paminės jis dar mano žodžius.

Piktai nušlepsėjau į savo kambarį. Trenkusi durimis nusivilkau sportines kelnes ir išjungusi šviesą įlindau į lovą. Nebeturėjau jokio noro sėsti prie kompiuterio ir peržvelgi pastarųjų mėnesių viešbučio finansus , bet žinojau , kad turėsiu tai padaryti rytoj.

Jai tas vaikinas sugalvos ryte mane prikelti aš paleisiu į jį pirmą pasitaikiusį daiktą aš jam pažadu. Manau ne ilgai sėdėsiu už netyčinį policininko nužudymą... Nagi Alexs nurimk mastyk blaiviai tu dėl nieko nesi kalta , o jai jis drįs paliesti Raina tada jau galėsi pasinaudoti naujais ramentais.

Su tokiomis mintimis ir panirau į sapnų pasaulį.

-Kur ta moteris. Kaip ji drįso leisti šitam įvykti???

Girdėjau šauksmus iš apačios. Ahh aš sakiau nudėsiu jį jei jis drįs šūkauti ryte. Pramerkiau akis ir padėjau jas trinti rankomis , kad miegas išsisklaidytų.

-Kaip Kai drįso leisti nutikti tokiam kvailam dalykui?!!! Ar jis nežino kaip tai paveiks jo reputacija??? Ta mergina yra mergšė!

Ohh tai čia rėkia ne Kai? Ar tas vaikinas katik pavadino mane mergše? Ne , nereikėtu susidaryti išankstiniu nuomonių nesužinojus visų detaliu. Jis tikriausiai kalba apie kažką kitą. Taip... Reikėtu atsikelti ir patikrinti kas vyksta apačioje.

Iškėliau kojas iš lovos. Atsiremdama į spintelę pakilau iš lovos. Mačiau ant stalo padėtus naujus sulankstytus rūbus. Prišoliavusi prie jų pakėliau juos. Tai buvo dar viena suknelė tik ši buvo žalsvos spalvos. Nusivilkusi marškinius jau norėjau vilktis suknelę , kai pastebėjau kažką judant prie durų. Greitu judesiu užsidengiau savo beveik nuogą kūną suknele ir atsisukau durų link. Ten tarpduryje stovėjo vaikinas.. Ne vyriškis....

Hope HotelWhere stories live. Discover now