2.31

2.3K 171 57
                                    

Merginos primenu , kad yra sukurta facebook grupė kur pranešu apie naujas dalis ir ne tik.

P.S Šiaip aš esu malonus žmogus ir mandagus ir atsakau į visų komentarus jai to nepadarau į jūsų tada paklauskite pačios savęs kodėl :) 

**************************************************************


Paglosčiau susivėlusią Arielės galvą. Pažvelgiau į Reiną kuris jau taip pat sėdosi lovoj. Visą naktį pramiegojau su vaikais ir tai buvo viena iš ramiausiu mano naktų. Šie du padarėliai šildė ir saugojo mane. Pajudinau užtirpusią ranką.

-Ar jau rytas?

Trindamas akis paklausė Reinas. Pavėliau berniuko plaukus.

-Taip jau rytas,-tariau užkimusiu balsu.

-Nenoriu keltis...

Sumurmėjo berniukas ir krito man ant keliu. Bakstelėjau jį į šoną jis tik nusijuokė ir apsimetė toliau mieganti. Ariele pasekė Reino pavyzdžiu. Ji palindo po patalais , taip pasislėpdama ir nesikeldama. Pradėjau kutenti Reiną , nusprendusi , kad pirmiausia prikelsiu berniuką vėliau susitvarkysiu su mažąją.

Vaikis juokdamasis išsirito iš lovos. Šypsodamasi stengiausi atimti patalus iš Arielės , bet mergaitė nudūmė į lovos galą. Atsistojau lovoje. Pagalvė susidurė su mano nugarą. Atsisukau į berniuką kuris metė į mane pagalvę. Primerkiau akis. Vaikis stvėrė kitą pagalvę ir vėl metė ją į mane.

Pagriebiau pagalvęs ir paleidau į rudaplauki padarėli lovos priekyje. Vaikis juokadamasis pradėjo mėtyti mane pagalvėmis. Kritau ant lovos bandydama nuo jų apsiginti. Visas miegamasis skambėjo nuo juoko. Buvau pridususi. Viena pagalvė skriejo tiesiai į mane , bet jai nespėjus susidurti su manimi stipri ranką sulaikė pukų prikimštą maišą.

Pažvelgiau į šoną. Šalia manęs stovėjo Kai. Jis nedelsdamas sviedė pagalvę į vaikus ir kol jie nespėjo sureaguoti pakėlė mane nuo lovos ir pastatė ant grindų. Vaikai metė į mus visas pasitaikiuses pagalvės. Viešbučio miegamajame užvirė pagalvių mūšis.

Disney lando viešbučio karališkieji apartamentai skendėjo pūkų debesyje. Mums besimėtant pagalvėm kelios iš jų suplyšo ir pūkai pakilo į orą. Juokadamasi sėdėjau ant grindų ir gaudžiau kvapą. Vaikai vis dar bandė nugalėti Kai kuris grūmėsi su jais ant lovos tarp pūkų. Jų visų plaukose buvo matyti mažų pukelių. Įkvėpdama pakilau. Laikas pradėti tvarkytis.

-Nagi melieji laikas pusryčiauti vėliau paveluosim,-laiminga riktelėjau.

-Paimk tuos mažus demonus nuo manęs pirmiau,-sudejavo Kai.

-Kai pats neapsigini nuo vaikų?,-apsimečiau nustebusi.

-Čia demonai. Jie stipresni už mane.

Kai prapliupo juoktis , kai Arielė pradėjo kutenti jo šonus. Nusijuokusi priėjau prie besigrumenčio pulkelio. Mergaitė iš kart šoko man į rankas. Vos išlaikiau pūsiausvyrą. Ji nebe tokia maža , kad būtų galima ją nešioti ant rankų. Nuleidusi mažąją padaužą ant kilimo paėmiau jos ranką.

-Nagi gražuole eime susitvarkyti.

-Svetainėje yra maišeliai su naujais drabužiais!,-šuktelėjo Jongim grumdamasis su Reinu.

-Ačiū!

Kartu su mažąją undine išėjome į svetainę. Ant vienos sofos gulėjo apie 7 maišeliai. Kilstelėjau antakį. Nejau jis nupirko visą drabužių parduotuvę. Priėjau prie naujų pirkinių ir peržvelgiau juos. Kai pasirūpino viskuo nuo drabužių man iki drabužių Arieliai.

Hope HotelWhere stories live. Discover now