22

4.2K 247 12
                                    

"@zaynmalik Nepyk , kad paėmiau tavo maikutę , bet ryte reikėjo kažką užsimesti , kad pagaminčiau pusryčius savo kačiukui. Kitą kart (kurio niekad nebus) nepalik savo rūbų mano namuose. Dar karta ačiū už maikutę. P.S tavo kvepalai tragiški pakeisk juos."

Merginos sumušė rankomis ir nusijuokė. Suskambėjus telefonui pasirodė Malik komentaras.

"Tai ką vaikinas nedavė savo marškinių?"

"Iš jų tik skuteliai liko"

Merginos nusijuokė iš mano atsakymo. Į svetainę grįžo Louis nešinas puodeliais. Paėmiau vieną iš jų. Visi susėdom ant sofos. El ir Louis Tomlinsonai pradėjo pasakoti kaip jie susituokė. Pasirodo vadovybė nepalaimino jų santuokos , bet Louis tai nerūpėjo jis sėdo į pirmą lėktuvą ir nuvyko pas Eleanora į namus. Pagrobė ją. Nuvyko į bažnyčią ir ten susituokė. Daniele ir Liam buvo liudininkai. Šiuo metu Payne yra susitikime su draugais , o Dani buvo priversta atvežti tuos du pas mane.

Šypsojausi klausydamas kaip jie jautėsi , kai ėjo pas kunigą. Jaudinosi , kad jis nesutiks jų sutuokti. Bet jiems pavyko jį įtikinti. Jie atrodė tokie laimingi. Galiausiai baigėm savo gėrimus. Nuėjusi į viršų apsivilkau džinsus ir užsidėjau odinį švarkelį. Plaukus susipyniau į kasą. Į kelioninį krepšį susidėjau reikalingiausius daiktus. Įsimečiau laptopą. Apžvelgiau kambarį. Žvilgsnis užkliuvo už melsvų languotų marškinių. Paėmiau juos. Tai Zayn marškiniai iš kvapo ėjo atskirti. Dailiai sulanksčiusi įdėjau juos į tašę. Taip jau nutinka kai vaikinas tau parodo truputį švelnumo , tu iš kart prie jo prisiriši. Atsidusau. Reikės jį išmesti iš galvos , juk jis net nežino mano tikrojo vardo.

-Li pažiūrėk tt trendus,-suriko iš apačios Dani.

Pasiėmiau telefoną. Niūniuodama lopšinės melodiją atsirakinau plytą ir nuėjau į socialinį tinklapį. Pajungusi jį iš kart pažvelgiau į trendus. Pirmoje vietoje buvo "Hope vs Zayn". Pajungusi trendą išvydau pilną įvairiausiu nuotraukų. Paspaudžiau ant vienos patraukusios akį. Tai buvo mano ir Zayn nuotrauka prie viešbučio. Jis mane laikė apkabinęs ir žvelgė pasididžiuojamu žvilgsniu. Išsaugojau tą nuotrauką. Jau norėjau dėti nuotrauką , kai Malik įkėlė nuotrauka kur jis yra pusiau nuogas ir paminėjo mane.

"Laukiu kol gražinsi mano maikutę."

Atsistojau prieš veidrodį ir pažvelgiau į savo atvaizdą. Atrodžiau gražiai. Nužvelgiau kambarį. Priėjusi prie lovos iš naktinio staliuko ištraukiau markeri. Nusimetusi švarkeli , nusivilkau Zayn maikutę ir dideliomis raidėmis užrašiau. "Li Team. Zayn T-shirt". Pasiėmiau raudoną lūpdaži. Pasidažiusi lūpas pridėjau jas prie maikutės ir palikau lūpų kontūrus. Užsivilkusi ją atgal užsidėjau švarkelį ir atsistojusi prieš veidrodį nusifotografavau.Įkėliau į tt.

"2:0 mano naudai. Malik tu pralaimi."

Įsidėjau telefoną į kišenę ir pagriebusi krepšį nusileidau į apačia. Ten manęs laukė Dani. Jaunavedžiai jau buvo išvykę į naująją savo buveinę. Danielle nužvelgė mano marškinėlius ir mirktelėjo man. Nusijuokiau.

-Gal nori eiti į miestą?,-paklausė garbanė.

-Lekiam. Vis tiek reikia maisto , nes spėju tame bute nebus jo.

Susirinkau daiktus ir išsekiau paskui Dani į lauką. Užrakinau namus. Sėdusi į Danielles mašiną nužvelgiau namą. Keista važiuoti gyventi kažkur kitur , kai jau esi pripratęs gyventi čia. Makaronas paleido per radiją dainą. (https://www.youtube.com/watch?v=qgy7vEje5-w&list=PL-v0uBFdGYFLo82c9Kt915azZwtVaG9S-&index=2 ). Pradėjau ją dainuoti kartu su dainininkėm. Jų balsai tikrai buvo ne prasti. Danielė nusijuokė iš manęs. Pažvelgiau į ją. Ji viska filmavo. Nusijuokusi parodžiau liežuvį ir toliau traukiau dainele kuri buvo verta dėmesio. Kai baigėsi pažvelgiau į savo telefoną kurio ekranas švytėjo. Pajungiau tt ir ten buvo nuotrauka su durimis ant kurių grafiti buvo parašyta "Zayn Team. Hope house doors." Nuotrauka įkėlė Zayn. Pažvelgiau į garbanę. Parodžiau jai nuotrauką. Jos varpelių juokas pasklido po mašiną.

-Jis rimtai apipaišė mano namų duris?,-nusivylusiu balsu paklausiau.

-Ir tai reiškia , kad jis yra čia. Še įkelk vaizdo įrašą kaip dainuoji , taip vėl išsiverši į priekį , nes tavo balsas tobulas. Kodėl netapai dainininke?,-rimtai paklausė Danielle Peazer.

-Todėl , nes šeimoje užtenka vieno skardžiabalsio.

Įkėliau video į savo tt ir prirašiau " Zayn Malik su tavimi susisieks mano draudimo agentas. Chuliganus reikia bausti. Vis dar 3:1" Atidaviau Dani telefoną ir kaip tik pradėjo mano čirškėti. Po video kur dainuoju mirgėjo begale komentarų. Merginos palaikančios Malik vis reiškėsi , kad tai neužsiskaito. O tos kurios palaikė mane negalėjo patikėti , kad aš turiu tokį balsą. Taip dainuoti aš moku , gal ne taip gerai , kaip One Direction , bet neprasčiau , nei jie. Ir štai prasidėjo Zayn karas su manimi. Jūs nepatikėsit ką jis įkėlė į tt. Ogi savo ir Alexandros nuotrauką kur jie mano baisene. Ir dar jie laižosi!!! Rimtai mano baseine?

-Daniele ką dabar pasiūlisi?,-paklausiau jos.

Ji jau verkė iš juoko. Na žinoma šis žaidimas buvo juokingas , bet nesiruošiu pasiduoti.

-Paskambink policijai aš įrašysiu pokalbį.

-Pas tave ten galvoje gal genijus gyvena?,-pakėliau antakį.

Ji papurtė galvą ir sustojo šalikelėje. Surinkau policijos numerį ir atsikrenkščiau. Vos tramdžiau juoką.

-Hinverio komisariata,-tarė jauna moteris.

-Noriu pranešti apie įsilaužimą ir turto išniekinimą.

-Koks adresą ir situacija?

-Maždaug 25 metų vyras su jauna moterimi įsilaužė į mano namus ir paviešino nuotraukas , kaip išdarė mano namo duris. Šiuo metu juo galineme kieme baseine. Silverio 12.

-Jūs kur šiuo metu?

-Važiuoju į naująjį butą. Policininkas R.Golveris žino situacija,-pasakiau.

-Jau išsiunčiau jį ir dar dvi mašinas į jūsų namus. Pareigūnas su jumis susieks panele.

-Labai ačiū.

Dani baigė filmuoti. Besijuokdama įkėliau video ir prirašiau. "@zaynmalik Bėk Malik Bėk!". Dani jau verkė padėjusi galvą ant vairo. Apsikeičiau su ta verksnia vietomis ir sėdau prie vairo. Nuvažiavome prie prekybos centro. Mašiną palikome netoli išėjimo dėl viso pikto. Laimiu prieš Malik 4:2. Gera pasijusti žmogumi ypatingai tada , kai to labiausiai reikia. Su garbane patraukėme link kavinės. Atsisėdom prie staliuko. Priėjęs padavėjas priėmė užsakymą ir pasišalino.

-Kaip manai ar ilgai jūs taip varžysitės?,-pasiteiravo ji.

-Aš net nežinau kodėl mes taip darome,-gūžtelėjau pečiais.

-Tikriausiai dėl to , kad jis yra šiknius.

-Ne,-papurčiau galvą,-Čia kerštas už , tai , kad jie drįso apšmeižti mane ir mano viešbutį.

-Bet prie to prisidėjo ir Harry , tad kentėti turi ir jis.

-Ką siūlai garbanę?

-Tarkim karą. Kurį paskelbsim Harry Styles ir Zayn Malik.

-Tu prisidedi prie manęs?,-pakėliau antakį.

-Aš išduodu niekšus kurie meluoja,-apsimestinai išdidžiai tarė.

Neišlaikiau ir susijuokiau. Tai buvo tobula. Juoktis , žaisti , džiaugtis... Pažvelgiau į Danielle ji man šypsojosi.

-Na tai aš paskelbsiu karą,-pasakė ji.

Išsitraukusi savo telefoną sumaigė raideles iš kurių atsirado tekstas. Paėmiau telefoną ir perskaičiau ką ji parašė. "@Hope ir aš skelbiame karą @harrystyles ir @zaynmalik. Mes pamokysime jus kad negražu meluoti. Jai kam kylą klausimu , tai ne mes su Harry nesame pora aš myliu tik @RealLaimPayne. Mes laimėsim. P.S @harrystyles 1:0 mano naudai. Prieš išvykdama į tavo šampūną primaišiau keratino(plaukų tiesinamoji priemonė)."




Ir noriu nuomoniu , kadangi esu atleista nuo mokyklos , tad noriu nuomoniu :P

Hope HotelWhere stories live. Discover now