15

4.6K 227 6
                                    

-Pasaulis gali eiti velniop kartu su tavimi.

-Tu juk didelė mergaitė Hope,-pasišaipė jis.

-Taip aš didelė mergaitė todėl ir sakau , kad eitum velniop.

-Mūsų vadyba...

-Tegu ji išgriaužia , nes jai mane palies aš paliesiu jus ir labai skaudžiai tai padarysiu.

Pakilusi pasišalinau iš vonios. Kambaryje susiradusi bintą pradėjau tvarstytis ranką. Galvoje vis niūniavau melodiją , kad nekreipčiau dėmesio į kylanti pyktį. Negaliu pakęsti veidmainystės ir nepagarbos savo antrajai pusėj. Jeigu jie nori laimingų santykių tegu pirma įsitikina ar jie bus sąžiningi vienas kitam. Nusviedusi kruvinus marškinius ir išsinėrusi iš kelnių nuėjau į kitą kambario galą. Velniop tuos kvailius kurie nesugeba suprasti gyvenimo. Nejau tiems vaikinams taip sunku būti su viena mergina? Kodėl po velniais jie visad mano , kad visos turi kristi po jų kojom? Tebūnie prakeiktas Malik ir jo Porshe. Kokie tėvai savo vaikui duoda mašinos pavadinimą? Vargšė mergaitė.

Apsivilkusi ilgą sijoną ir pagriebusi maikutę ant šleikučių patraukiau laiptų link. Eidama niūniavau melodiją kurią niūniuodavo mama prieš miegą , kai buvau maža mergaitė. Vilkdamasi maikutę lipau laiptais ir vos spėjus įkišti galvą , atsidarė namo durys. Pro jas įžengė maždaug mano ūgio rudaplaukė. Dėvėjo akinius nuo saulės , lūpos pateptos blizgiu. Mūvėjo džinsini švarkelį , baltą maikutę sukišta į juodus džinsus ir galiausiai balti , uždari aukštakulniai. Mergina išdidžiai įžengė į mano namus ir matomai , net nesiteikė pažvelgti į mane. Ji jau dėjo koją nuo kilimėlio.

-Net nesvajok! Nusiauk batus ir tik tada eik į mano namus,-ji jau ruošėsi kažką sakyt,-Man giliai dzin kas esi. Čia mano namai ir man vienodai kieno mergina ar draugė esi. Namai mano - taisyklės mano.

Rudaplaukė elegantiškai nusiėmė akinius. Akys šaudė žaibus į mane. Čia tikriausiai turėčiau susigėsti , jog esu vis dar be maikutės. Tyčia nusivilkau ją ir persimečiau per petį.

-Tai ką savo namuose vaikštai nuoga , kai būna svečių?

Jos balsas nebuvo cypiantis kokio tikėjausi. Atvirkščiai jis buvo švelnus ir melodingas. Tik kiek persunktas šaltuko , bei neapykantos man.

Kilstelėjau savo beveik dailų antakį. Mergina papūtė lūpas. Papurčiau galvą negalėdama patikėti , kad esu kritikuojama savo pačios namuose. Nuo kada šie benamiai įgavo tokias teisias?

-Klausyk ledo karaliene pas ką atsivilkai?,-per daug meiliai pasiteiravau.

-Pas vaikiną kurį nuviliojai nuo manęs,-sušnypštė.

-Kad ir kuris tas tavo įsivaizduojamas vaikinas siūlau nueiti jį susirasti ir pasiimti , nes brangioji aš neturiu nei meilužio , nei vaikino. Nepasisekė tau mergyte.

-Ai tik neskiesk , kad Louis ne pas tave,-didžiuodamasi savo tariama pergalė pasakė.

-Taip jis pas mane,-gūžtelėjau pečiais,-Kaip ir Zayn , Harry , Liam , Waliyha ir dar mergina kurios vardas Porshe. Te įkrečia Dievas jos tėvams proto.

-Tai jie visi susimokė!,-suriko ji.

-O taip čia vyksta didelis sąmokslas,-sarkastiškai tariau,-Jai kas pasigedot paranoikės merginos , tai ji prie durų!!!

Surikusi mirktelėjau jai. Užsivilkau maikutę , kaip tik į holą sugužėjo namo gyventojai. Louis pamatęs stovinčią rudaplaukę puolė prie jos , bet ji atstūmė jį nuo savęs ir skėlė jam antausį. Stovėjau mėgaudamasi spektakliu.

-Kas per velnias Eleanora?,-sutriko L.

-Tu mane išduoti su ja.

Ji dūrė pirštu į mane. Iškėliau rankas lyg pasiduodama ir vos tramdžiau juoką.

Hope HotelDonde viven las historias. Descúbrelo ahora