50

3.4K 232 12
                                    

Pramerkiau vieną akį , tada kitą. Prieš mane puikavosi mano kambario lubos. Pasukau galvą į abu šonus. Kambarys skendėjo prieblandoje. Kažkas buvo protingas ir sugebėjo užtraukti užuolaidas. Lėtais judesiais pakilau iš lovos. Galva sukosi ir pagirios nenorėjo apleisti mano kūno. Ramiai įkvėpiau.Nagi peržiūrėkim viska nuo pradžių. Aš pamaniau , kad Malik yra miręs ir nusprendžiau , kad.... Nieko nenusprendžiau. Tada jis pasirodė per daug gyvas. Dėl pasaulio gerovės susivokiau , kad reikia jo gyvastingumą šiek tiek apmažinti , tad sviedžiau į jį puodelį. Viskas baigėsi tuo , kad man prireikė nusnūsti , tad kritau be sąmonės. Taip viskas logiška tik.

Šyptelėjusi pati sau patraukiau kambario durų link. Atvėrusi tuos velnio vartus sustojau ir susiraukiau. Per visus namus skambėjo Malik nepasitenkinimo šūksniai. Vaikinas nebuvo labai laimingas dėl to , jog išnarinau jam petį. Po velnių ar įmanoma išnarinti petį su puodeliu? Manau dabar tai įmanoma.

-Malik tu nevisproti užčiaupk savo srebtuvę!!!,-surikau.

-Aš noriu žinot už ką nusipelniau išnarinto pečio!,-atšaukė jis.

-Tu nusipelnai medinio karsto ir poros tonų žemių ant to karsto! Ir jai dar šūkausi būsi iškastruotas!

Atsisėdau ant laiptų ir susiėmiau už galvos. Po velnių kas sugalvojo pagirias buvo tikrai pasiustas ne Dievo. Kažkoks mamutas užlipo laiptais ir sustojo prieš mane. Pramerkiau akytes. Stvėriau man ištiesta stiklinę ir vaistus. Išgėrusi sultis pastačiau stiklinę ant laiptų ir pakėliau galvą. Prieš mane stovėjo Niall. Šyptelėjau broliukui.

-Geriau jautiesi?,-paklausė blonde.

Papurčiau galvą.

-Tai kodėl išėjai iš kambario?

-Nes vienai ten nėra ką veikt , be to norėjau sudalyvaut Malik laidotuvėse.

-Todėl ir sviedei į jį puodelį?,-kamantinėjo blonde.

Pakėliau į jį savo piktą žvilgsnį ir nieko netarusi pakilau. Grįžusi į savo kambarį palindau po dušu. Galvos skausmas dingo , bet noras nudėti visą pasaulį liko. Apsigaubusi savo karališku chalatu. Plaukus supyniau į storą kasą. Basomis nupėdinau iki apačios kur buvo visas benamių kultas. Peržvelgiau visus čia susirinkusius. Trūko tik Zayn ir sumauto Louis kuris kaip suprantu bando išsiskirtu su El. Man nespėjus prieiti prie mobilaus jis pradėjo skambėti. Ekrane švietė "privatus numeris". Gūžtelėjusi pečiais pakėliau.

-Hope klauso.

-Laba diena Alexandra Lilly Horan,-tai buvo pasipūtusio senioko balsas.

Jai galėčiau spėti , tai jis dabar sėdi savo biure. Sveria per šimta kilogramų ir yra nežmogiškai turtingas ,o be viso kito tai dar mano , kad yra pasaulio karalius. Bet čia tik spėjimas kuris 80% yra teisingas.

-Aš panelė Hope arba tiesiog Hope. Kokiu klausimu ponas man skambinate?

-O tu juokinga,-gergždžiantis juokas,-Aš esu Tomsonas Lelinsas.

-Leiskite atspėti jūs esate storas senis kuris mano , kad visos jaunos merginos turi paklusti tik jam. Esate praplikęs ir smirdite labiau nei kiaulidė. Jei jums reiktu lipti laiptais , tai jau po penkių laiptelių kristumėte negyvas. Nežinau kam jūs dirbate , bet tai manęs ir nedomina. Na nebent pristatote maistą į namus , bet abejoju tuo.

-Kaip...

-Kaip aš drįstu?,-pertraukiau jį,-Labai paprastai jūs esate paršelis kurį reiktu paskersti,-šypsojausi.

Vyras pradėjo springti , garsiai kosėti ir dar kitaip reikšti savo pykti. Po minutės jis prakalbo.

-Aš esu One Direction vadybininkas , o tu draugauji su Malik....

-Paršeli , o kaip dėl tavo žmonos? Ji liekna parakuda kuri pila nuodus į tavo maistą? O dulkiniesi ir su savo sekretore?,-svarsčiau.

-Tu...

-Taip paršeli?

-Aš pasirūpinsiu , kad tavo karjera būtu baigta!!!,-sukriuksėjo jis.

-Išbandyk savo laimę. Žinai karma tokia permaininga , kad netyčia gali tavo karjiera baigtis greičiau nei mano , tad būk atsargus kiauliuk. Ir būk geras storuliuk nesivargink skambint ir grasint man dar kart , nes visos baisios paslaptys gali atsidurti internete. Myliu , bučiuoju ir ate.

Mestelėjau telefoną ant stalelio ir peržvelgiau susirinkusiuosius. Jai kaip kokie sektistais žvelgė į mane prisimerkę ir planuodami kažką negero. Iškėliau savo vidurinį pirštą ir parodžiau jį Liam. Tas susiraukė.

-Niall man atrodo tavo seseriai negalima gerti,-mestelėjo iš kažkur atsiradęs Tomlinsonas.

-Tomlinsonai man atrodo tu susitrenkiai galvą į sieną. O gal tu tiesiog nori tapti gyvu taikiniu?,-šypsojausi.

-O gal tu nori apsirengti ir eiti susirasti gyvenimą?

Pasisukau to sodraus balso link. Tarpduryje stovėjo Malik ir žavi juodaplaukė. Jos oda buvo karamelinė , akysdidelios ir mėlynos. Juodi lik smala plaukai siekė juosmenį. Raudonos papūstos lūpos (botoksas). Dirbtinė krūtinė. Tikra gigantiška subinė. Dėvėjo Sherri Hill sukurtą suknelę. Ir ha ji buvo su batais. Pasisukau į susirinkusiuosius. Niall valgė makaronus. Nusklendžiau iki jo ir stvėriau maistą. Priėjusi prie juodaplaukės supyliau ant jos galvos lėkštės turinį.

-Alex ten buvo mano maistas!!!,-suriko broliukas.

-O čia mano grindys ir jos batai jas gadina , tad jai nori būti sveika dink prie durų ir nusimauk juos,-šypsojausi.

-Riebalai sveika plaukams,-mestelėjo Eleanora.

-Tai štai kodėl tavo plaukai visad riebaluoti,-atsikirto didžialūpė.

-Malik , kai ji tau čiulpia turėtu būti geras jausmas , nes jos lūpos didesnės už smegenis,-man nespėjus nieko pasakyt tarė Dani.

Pažvelgiau į tą gudruolę. Jos akys liepsnojo neapykanta. Mergina buvo suspaudusi kumščius ir sukandusi dantis. Kilstelėjau antakį. Pakreipiau galvą.

-Nežinojau , kad tokias padugnes priima į tokius namus,-kandžiojosi svetimšalė.

-Nežinojau , kad tokioms kalėms leidžiama vaikščioti ant žemės paviršiaus.

Makaronė pakilo iš savo vietos ir pradėjo artintis link juodaplaukės. Toji jau ruošėsi žengti žingsnį , bet aš atsistojau prieš ją. Mergina pakėlė ranką ir jau ruošėsi trenkti man , bet jai nespėjus sureaguot parverčiau ją ant grindų.

-Mano namuose galioja paprasta taisyklė - nevaikščioti su batais per grindis.

-Gerai visi nusiraminkit,-atsistojo Liam.

-Kol čia bus Tatjana manęs čia su žiburiu nerasit,-išspjovė Daniele.

Stebėjau visą šitą sceną nieko nesuprasdama. Atrodė , kad tik aš nežinau kas čia vyksta. Dani jau ruošėsi eiti pro mane , kai stvėriau jos ranką ir timptelėjau ją atgal. Ji iš inercijos apsisuko ir norėjo man vožtelti , bet spėjau pasitraukti.

-Tu bent žinai kas aš tokia???,-suriko Tatjana.

Pažvelgiau į ją ir tuo pačiu metu nenuleidau akylaus žvilgsnio nuo garbanės.

-Kodėl visi klausia manęs šito klausimo? Ar aš jums panaši į vaikščiojanti žinyną? Ne nežinau kas tu tokia ir manęs tai nedomina. Tu esi mano - Alexandros Lilly Hope Horan namuose ir čia galioja mano taisyklės. Kadangi tavo buvimu yra nepatenkinta viena iš mano draugiu tau teks pasišalinti.

-Jai išeis Tatja išeisiu ir aš,-mestelėjo Malik.

-Duris rasit patys.

-Ne aš niekur neisiu! Ta paleistuvė turi išeiti iš čia!!!

-Taja neapsunkink visko , būk gera eik namo,-beviltiškai tarė Liam.

Na na ir koks jo vaidmuo šitoje situacijoje? Jai ji jo buvusi tada jis tikrai mulkis ir aš jį iškastruosiu , kaip nevaisinga šunį.

-Kodėl tu visad pasirenki ją??? Kodėl tu negali būti normalus vyresnysis brolis!!???,-suriko Tatjana.

Ohhh manau mes turime didele problemą. 

Hope HotelWhere stories live. Discover now