18

4.1K 235 9
                                    

Su Danielės pagalba nusigavau į svetainę. Mergina iškvietė policiją. Visi namiškiai vis dar miegojo. Stengėmės elgtis tyliai. Pareigūnai pasirodė per 15 minučių. Visi susėdę svetainėje pajungėme mano kambario vaizdo kamerų įrašą. Ekrane pasirodė mano kambarys. Prasukau vaizdą iki 00:00h. Štai kambario durys atsidaro. Pro jas įžengė aukšta būtybė. Visi stebėjom kaip jis iššniukštinėja mano kambarį. Tada prieina prie lango ir meta per jį vieną iš mano batų.Kai tik langas dūžta jos veidas apsišvietė. Žvelgiau į ekraną negalėdama patikėti savo akimis.Po velnių man vaidenasi. Pasitryniau akis. Taip man nesivaidena. Ekrane buvo Porshe. Danielle pažvelgė į mane ne ką mažiau nustebusi.

-Jūs pažystate šią merginą?,-paklausė pareigūnas.

-Taip. Tai Porshe de Loris. Ji Zayn Malik mergina...,-Dani kiek patylėjo,-Jos tikras vardas Džozefina...

-Kinlon,-pabaigiau,-Ji gimė Airijoje ir gyveno netoli manęs. Ji buvo įsimylėjusi Niall , bet , kai netekome tėvų Niall pasakė , kad ji jam tebuvo žaidimas. Tikriausiai todėl ji manęs ir nekenčia , nes paskutinį kart , kai matėmės ji kaltino mane , nes brolis ją paliko.

-Ar žinote kur mums ją rasti?,-paklausė šerifas.

-Taip , eime aš jus nuvesiu.

Daniellė atsistojo , pareigūnai pasekė jos pavyzdžiu. Kai jie išėjo iš svetainės pasinėriau į prisiminimus.

*Pagriebiau kuprinę kuri jau buvo prikrauta reikalingiausiu daiktų. Niall nenori manęs matyti , tad turiu dingti iš čia. Negaliu jam leisti toliau su manimi taip elgtis. Išbėgau iš namų ir kiek galėdama greičiau pasileidau gatve. Vos spėjus įsibėgėti man kelia pastojo Džozefina. Ji buvo nusiverkusi ir su subintuotu skruostu. Jos akys degė neapykanta.

-Jis per tave mane paliko!!! Jis sakė , kad tu jam brangiausė!!,-rėkė ji.

-Ką čia kalbi?,-ramiai pasiteiravau.

-Aš tave nudėsiu tada jis mylės tik mane.

Pasileidau bėgti nuo jos ir jau po kelių minučių buvau saugiai atitolusi.".

Laiptų viršuje pasigirdo triukšmas. Pakilau iš savo vietos ir su ramentais nuėjau išlydėti nelaukto svečio. Zayn vien su kelnėm keikė pareigūnus kurie jo manymu suklydo. Porshe keikėsi kaip tik galėjo. Atsistojau laiptų apačioje. Porshe pamačiusi mano miną iš kart supratau , kad buvo pagautą.

-Po velnių tu mane pričiupai!!,-juokėsi isterišku juoku ji.

-Džozefina,-kreipiausi.

-Nevadink manęs taip!!!

-Jis tavęs niekad nemylėjo , kodėl taip elgeisi?,-paklausiau jos.

-Nes jai būčiau atsikračiusi tavęs jis būtų grįžęs pas mane!!! Nusamdžiau snaiperi ,kad peršautu tave. Susprogdinau tavo mašiną joje turėjai mirti ir tu ir Malik!!! Tame kambaryje turėjai būti ir tu ir jo kvaila sesutė , nes jūs man įkyrėjot!!! Tu esi...

Trenkiau jai antausį.

-Išveskit ją lauk.

Pareigūnai paklausė manęs. Girdėjau kaip ji vis keiksnoja mane. Bet nedrįsta pavadinti tikru vardu. Papurčiau galvą , kad dingtų visos kvailos mintys ir klausimai , man vis dar neaišku kodėl ji taip manęs nekentė.

-Man reikia išgerti.

Apsisukusi su ramentais nuėjau į svetainę. Paėmiau viskio butelį ir visą užsiverčiau. Vos spėjus praryti keturis didelius gurkšnius butelis buvo atimtas iš manęs. Pažvelgiau į Malik. Jis užsivertė grafiną ir nugėrė penkis gerus gurkšnius. Paėmiau iš jo viskį. Uždariusi grafiną pastačiau į spintelę. Atsirėmiau nugara į spintelę.Zayn persibraukė sau per plaukus. Abu jautėmės panašiai.

-Tau reikia nusimaudyti,-netikėtai tarė Malik.

-Ir pavalgyti,-pasakiau.

-Eik nusimaudyk , aš užsakysiu maisto į namus. Visi būsim alkani.

-Taip. Pasakyk visiems , kad išrinktu tris įdomius filmus iš interneto. Turiu kino teatro salę trečiame aukšte.Trečias aukštas skirtas atsipalaidavimui , tad ten nieko ir neleidžiu ,bet manau mes nusipelnėm atsipalaiduoti.

-Iš kur ji mokėjo daryti bombas?,-paklausė Zayn.

-Ji studijavo Chemija ir Fizika.

Užlipusi laiptais iš kambario pasiėmiau ilgus marškinius iki kelių ir timpas. Nuėjusi į vonia nusiėmiau visus bintus ir įlipau į dušą.

Išsimaudžiusi ir vėl susibintavusi kaip mumija , apsirengiau. Paėmusi ramentus patraukiau į apačią kur sklido balsai. Nusileidus laiptais nušliaužiau į virtuvę. Ten jau buvo susirinkę visi. Iš kalbų supratau , kad jie išgirdo visą istoriją iš Zayn ir Danielles. Louis padėjo man atsisėsti. Šyptelėjau jam. Malik padėjo prieš mane kavos puodelį ir iš kinų restorano atvežtą maistą.

-Taigii,-nutęsė Louis.

-Taigi?,-tariau.

-Mes jau galim išvykti,-tarė Harry.

-Galit,-atsakiau.

-Bet ar galim pasilikti dar pas tave?,-paklausė Liam.

-Jūs rimtai benamei?

-Ne visi , bet daugelis iš mūsų,-atsakė Zayn.

-Kad tu benamis , tai ir taip aišku,-atsakiau.

Hope HotelWhere stories live. Discover now