26

4K 246 13
                                    

-Ko nori?,-paklausiau.

-Priimk pas save. Liam išvažiavo su tais į klubą už aukle.

-Niall man skambino ir siūlė pasidulkint. Manau jis mėgsta kraujomaiša.

-Uiii šlykštu,-sucypė Dani.

-Žinau. Ateik čia , valgysim lazanija.

-Aha tik turiu dar kai ką pasakyt apie Malik...

-Klausau.

-Tu kada nors tikrini savo tt.

-Per amžius nekęsiu to tinklapio , tad ne , o kas?,-krapštinėjau nagus.

-Malikiuks įkėlė tavo nuotrauką kur tu su rankšluosčiu.

-Buvo galima tikėtis , juk jis nevisprotis.

-Be viso to jis parašė , jog jūs pora,-tyliai tarė.

-Kuriam jie klube?

-Larela.

-Po penkių minučių išvažiuojam.

-Ten bus ir Niall.

-Tas girtas pusgalvis manęs neatpažins , o jai ir , tai dar geriau. Niekas nesakys , jog aš esu kažkieno mergina be mano leidimo.

-Rengiuosi jau.

Padėjau ragelį ir nuėjau prie lagaminų. Išsitraukiau juodus džinsus ir paprasta palaidinę. Užsivilkusi juos susirišau vis dar šlapius plaukus. Apsiaviau sportbačius ir užsimečiau švarkelį. Pagriebusi rankinę išėjau iš buto. Prie būti durų jau laukė Dani. Nieko netarusi užrakinau duris ir kartu su ja nusileidau į apačia. Atėmiau iš garbanės raktelius ir viršydama greiti nudūmiau klubo link. Tebūnie prakeiktas Malik aš pažadu jį nudėsiu viena diena vien užtai , kad drįsta mane erzinti.

Pastačiusi mašiną prie šaligatvio patraukiau į eilės pradžią. Prie durų stovėjo dvi uolos. Kodėl klubai samdo tokius anaboliku prisirijusius padarus. Jie tik atrodo kieti , bet yra nieko verti. Išvaizda dar ne viskas , bet Malik tuoj neliks nieko nei išvaizdos nei proto... Oi atsiprašau jis jau ir taip neturi proto.

Priėjau prie vieno iš tų prisirijusiu šunyčių. Kalnas pažvelgė į mane ir išsišiepė kaip nevisprotis. Šalia jo stovintis lieknesnis vaikinas kuris vaidino svarbų asmenį ir praleidinėjo žmonės , pažvelgė į mane. Vaikinas linktelėjo šunyčiui. Jis atidarė mums duris ir mes įžengėm į vidų. Nosį kuteno alkoholio , prakaito ir pigių kvepalų tvaikas. Aplink buvo pilna žmonių. Pusnuogei kūnai trynėsi vienas į kitą. Šokių aikštelė buvo sausakimša. Daniellė laikėsi šalimais manęs. Patraukėm į vip ložes kur ir turėtu būti vaikinai. Mus praleido be jokių klausimų. Vaikins pamatėme iš tolo. Niall buvo su kažkokia peroksidine ir laikė ją už papų. Liam stovėjo nuošaliau ir tiesiog prižiūrėjo juos. Zayn kišo ranką po kažkokios juodaplaukės trumpu sijonuku. Bevertės šiukšlės. Nusmelkiau juos niekinamais žvilgsniais. Patraukiau merginą nuo Zayn ir įspraudžiau jai į ranką keleta šimtiniu. Juodaplaukis pažvelgė į mane apsiblaususiomis akimis. Pažvelgiau į Liam.

-Veskim juos iš čia kol nieko neprisidirbo!!!,-surikau jam.

Kažkas sugriebė mane už rankos. Staigiai atsisukusi trenkiau jam iš alkūnės į žandikaulį. Vaikinas parvirto ant grindų. Pažvelgiau į jį tai buvo mano broliukas.

-Per vėlu jis jau prisidirbo,-numykiau.

-Hope pati jį ir temsi į mašiną,-suzyzė Dani.

-Kas sakė , kad mes jį temsim , tegul pats nueina.

-Jis be sąmonės,-tarė lyg tarp kitko.

Paėmiau butelį kuris stovėjo ant stalo ir visą jo turinį supyliau ant Niall jis kaip mat pašoko.

-Na va atsikėlė gražuolis.

-Jis į mano mašiną nelips,-pareiškė Liam.

-Aš neturiu mašinos , atvažiavau su Danielles , tad bet kokiu atveju jis bus tavo mašinoje,-pasakiau.

Liam burbėdamas priėjo prie Niall ir padėjo jam atsistoti. Pažvelgiau į juodaplaukį kuris jau po lėto stojosi. Priėjau prie jo ir sugriebusi per liemenį prilaikiau. Lipome laiptais ir kai liko keli laipteliai paleidau Zayn ir leidau jam nukristi. Rytoj kažkam skaudės. Apsauginis stovintis prie durų priėjo man pagelbėti. Nugabenus vaikinus į mašiną pasišalinom namų link. Danielė visą kelia pratylėjo šypsodamsi.

Pastačiau mašiną prie namų. Išlipusi iš jos atidariau bagažinę kurioje buvo Zayn. Nusišypsojau jam. Ištempusi jį iš bagažinės , tempiau jį namo stengdamasi kad jis susižeistu kuo skaudžiau. Ant laiptų jis parvirto apie 15 kartų. Nuvedžiau jį prie jo buto durų ir suradusi raktus įvedžiau į vidų. Nutempiau juodaplauki į vonios kambarį ir ten palikau. Virtuvėje ant šaldytuvo pakabinau lapelį. "Jai dar kart išdrįsi meluoti skaudės labiau. Hope"

Grįžau į savo butą. Užrakinau duris ir pristūmiau spintelę. Spėju tas kvailys norės ryte čia įsiveržti. Nusimetus visus rūbus griuvau į lovą ir akimirksniu užmigau.




Noriu ilgu nuomoniu ir as rimtai kaip matot sugebu ilgai nekelti daliu bet kaip zinot arteja atostogos , tad siulau pakomentuoti ir be tooobbuula ir pan. :P

Hope HotelWhere stories live. Discover now