51

3.3K 209 10
                                    

Pradėjau juoktis iš šios beviltiškos padėties. Priėjau prie Malik ir trinktelėjau jam antausį. Tada vis dar besijuokdama nuėjau į prie mini baro ir iš jo išsitraukusi viskio - užsiverčiau butelį. Eleanora šoko prie manęs ir atėmė jį iš manęs. Niall išleido pavargusį atodusi ir pakilo iš savo vietos. Stojo tarp Liam , Danieles ir Malik ,Tatjanos.

-Tatjana mes visi žinom kokia tobula sesuo tu esi,-su sarkazmu tarė brolis,- Būk maloni ir pasišalink iš mano sesers namų. Mums užtenka tavo pridarytu problemų. O tu Zayn nepasimokai iš savo klaidų , taip? Pirmiausia leidai jai sugriauti tavo ir Perrie santykius , tada per tave ji nustūmė Dani nuo laiptų ir ji prarado vaiką ,o dabar drįsai ją atsivežti pas mano seserį.

-Eiii liaudis!!,-riktelėjau eidama link spintelės su porceleniniais indais,- Turiu vieną paprasta klausimą. Ar jūs manote , kad tokia psichinė ligonė galėtu mane įveikti? Nepamirškit , kad susidorojau su viena tokių kuri norėjo iškelti į orą visą mano viešbutį.

Paėmiau į rankas vieną mėlyno porceleno lėkštę. Pavarčiau ją rankose ir gražinau į vietą.

-Mano namuose yra paslėpti 8 pistoletai , be viso ko ten,-parodžiau į mėlynas duris,-Yra šaudymo kambarys , jame yra 10 pistoletu ir 318 apkabų. Tad manau manęs saugoti nereikia. Aš nesigailėsiu tavęs nors ir esi Laim sesuo , bet man gyvenimo tu negadinsi.

-Zayn dabar mano vaikinas,-mestelėjo ji.

-Laim tu tikras , kad ji neįvaikinta?,-šypsodamasi paklausiau vaikino.

Jis liūdnai papurtė galvą. Nusišypsojau jam savo tikrąją šypsena ir priėjau prie Niall merginos. Atsistojau greta jos ir brolio.

-Jai nori gali pasilikti Zayn , brolis mane moke , kad panaudotus žaislus reikia atiduoti kitiems , o dabar prašyčiau pasišalinti iš mano namų.

-Manai gali man įsakinėti , nes esi šių namų šeimininkė?,-paklausė ji.

-Taip.

Apsisukau ir patraukiau vidinio kiemelio durų link. Norėjau įleisti į namus šiek tiek oro. Man priėjus duris per namus nuskriejo baisus dužimo garsas. Pasisukau ton pusėn. Visas mėlynojo porceleno servizas šukėmis gulėjo ant grindų. Danielė buvo suklupusi tarp šukių , o juodaplaukė išdidžiai šypsojosi. Bereikšmiu veidu priėjau prie drauges ir neleidau jai pulti ant Liam sesers. Padėjau ranka ant jos peties ir ramiai pažvelgiau į jos akis. Dani atsiduso. Atsisukau į kaltininke.

-Jai per tris minutes neapleisit mano valdų apsaugos darbuotojai jus nuveš į policiją kur jums bus pateikti kaltinimai dėl svetimo turto niokojimo , užpuolimo ir įsilaužimo į svetimą teritoriją.

-Nagi Alexi negazdink mes abu žinom , kad tu to nepadarysi,-šypsojosi Malik.

Priėjau prie namų telefono. Paspaudusi trečią skaitmenį palaukiau kol atsilieps apsaugos darbuotojas.

-Klausau panele.

-Sveikas Klepai gal galėtum ateiti į namus. Pas mane įsilaužę du asmenį ir jie niokoja mano namus.

-Jau ateinu.

-Ačiū.

Po dviejų minučių atėjęs apsaugos darbuotojos suėmė Zayn ir Tatjana. Niall važiavo su jais , kad pateiktu jiems kaltinimus. Niekas iš buvusiu name neprieštaravo tam. Eleanora nusivedė Daniele į vonią sutvarkyti jos žaizdas. Pati nuėjau į kambarį ir apsivilkau džinsus ir laisvą maikutę. Užsidėjau kerzus ir patraukiau išėjimo link.

-Lexi kur eini?,-prie laiptų pasirodė merginos.

-Kur nors kur nereiktu pačiai gamintis maisto.

-Mes kartu su tavimi.

Linktelėjau joms. Kaip visad sėdome į pirmą pasitaikiuse mašiną mano kieme. Aš nesuprantu kas per įprotis palikti mašinoje raktelius? Nejau tie bukapročiai mano , jog niekas negali pavogti jų mašinų iš mano kiemo? Na jie ir naivuoliai. Kaži jai sudegintumėme vieną iš jų mašinų jie labai verktu? Spėju kudlius mirtu iš sielvarto.

-Eiii Alexandra ko tokia susimasčiusi?,-pasiteiravo manęs Melisentė (Niall mergina).

-Kaip manot ar tie burundukai labai verktu jai mes sudegintumėm vieną iš jų mašinų?,-paklausiau rimtai.

-Nori išbandyti?,-nuo galinės sėdynės paklausė Dani.

-Turi pasiūlymu?

-Tu vairuoji Malik visiškai nauja mašiną. Jis ją įsigijo prieš tris dienas,-informavo mus Eleanora.

-Aš žinau nuošalią stovėjimo aikštelę,-mestelėjo Meli.

-Tikiuosi ji netoli , nes mums tuoj baigsis degalai.

-Aš tai paskelbsiu tt!!!,-suriko Dani.

Hope HotelМесто, где живут истории. Откройте их для себя