6

4.6K 253 9
                                    


-Rūbus nusimaukit čia. Į namus neikit tokie ir jokiu būdu neikit su batais , aš nejuokauju.

Nusimetusi nešulius patraukiau patikrinti kambarių. Visi antro aukšto kambariai buvo užrakinti. Vonioje viskas tvarkinga. Nusileidusi atgal pas vaikinus radau juos vis dar be stovinčius su nešvariais rūbais. Kilstelėjau antakį. Nusiėmiau saulės akinius ir kepurę. Ilgi plaukai garbanomis pasileido ant pečių.

-Jai drovitės , tai palaukit 5 minutes ir išeisiu iš namuko prie jūros , bet jokiu būdų į namus neikite purvini. Prie vonios kambarių padėsiu rūbus , kad galėtumėt persirengti.

-Aš nesirengsiu tavo meilužio rūbų!,-užprotestavo kudlius.

-Pirma reikia turėti vyrą , vaikina , sužadėtini ar kažką panašaus , o tik tada bus galima turėti ir meilužį. Kadangi aš neturiu nei vieno , šie rūbai ne jų. Jie mano brolio.

Zayn prunkštelėjo.

-Neįsivaizduoju vaikino kurio pavardė Hope.

-Juoduk niekas nesako , kad tai tikra mano pavardė.

Mirktelėjusi jiems įėjau į Niall kambarį. Taip teisingai išgirdote , tai Niall kambarys. Bet jis čia nėra buvęs. Tiesiog visus daiktus ir rūbus kuriuos turėjau atvežiau čia ir sukroviau į šį kambarį. Todėl čia Niall kambarys. Atidariusi spintelė paėmiau pirmus pasitaikiusius rūbus. Išėjau iš kambario. Kelnes ir maikute numečiau prie pirmų vonios durų , antrą krūvą prie kitų. Vaikinai stovėjo prie durų ir įtartinai stebėjo mane.

-Kuogi tu vardu Hope?,-pavojingai tarė Zayn.

Pažvelgiau į vaikinus. Jie stebėjo mane taip lyg būtų pasiryžę viskam , kad tik išgautu iš manęs tą prakeiktą vardą. Tik jie nesuvokia , kad esu viskam pasiruošusi.

-Patarčiau jums nusiraminti. Šiame name yra 5 pistoletai ir jie padėti tokiose vietose kur galėčiau greit pasiekti. Tad jai manote galintis man ką nors padaryti turiu jus nuvilti. Kai nueisiu prie jūros ,taip pat nieko neprisigalvokite , nes ana ten,-parodžiau į bokšteli,-Yra snaiperis. Jis jūsų nenudės , bet sužeis. Aš apie viską pagalvoju , o ypatingai apie savo saugumą.

-Nuo ko saugaisi?,-rimtai paklausė Liam.

-Nuo pasaulio , tikrovės , jausmų ir visko kito.

Apsisukau ant pirštų galiukų ir nupėdinau prie galinio išėjimo. Melavau jiems apie snaiperi , dar nesu tokia išprotėjusi , jog samdyčiausi snaiperį , kad mane apsaugotu , bet jie to nežino. Pasiėmiau tašę ir patraukiau link jūros. Eidama atsisakščiau suknelės priekį. Vilkėjau juodą maudymuką. Numečiau daiktus ant smėlio. Netrukus prie daiktų prisidėjo ir suknelė bei basutės. Apsižvalgiau. Nieko aplink nesimatė. Kaip gera būti tyloj. Nėriau į jūrą. Kūną nuvilkė malonumo šiurpuliukai , buvo gera justi šaltą vandenį , kuris atgaivina. Išnirusi atsistojau. Vanduo siekė krūtinė. Švelnus vėjelis pūtė , tad šiek tiek susigūžiau.

Po pusvalandžio išlipau į krantą kaip tik tuo metu vaikinai išėjo iš namelio. Stvėriau rankšluosti ir greit apsijuosiau kūną. Ant nugaros , ties apatinių linija turėjau tatuiruotę. Tai buvo plunksna , o ant jos mano inicialai "ALHH" Alexandra Lilly Hope Horan. Gal jie ir nesuprastu , bet dėl saugumo geriau jiems nerodyti. Įsiviniojusi į rankšluosti pasiėmiau kitą ir pradėjau sausinti plaukus.

-Nuo ko tu saugaisi?,-dar kart paklausė Liam.

-Nuo pasaulio-pakartojau.

-Kodėl visi kambariai užrakinti?,-vėl kalbėjo Liam

-Todėl , nes nemėgstu , kai kažkas šniukštinėja po mano namus.

-Mes turime surasti Alexandra,-rimtai pareiškė.

-Ką ji tokio padarė , kad net atsekėte mane iki čia?,-pakėliau akis į juos.

-Ji mūsų draugo sesuo.

-Kiek jai?

-22.

-Tai nėra reikalo jos ieškoti ji jau suaugusi.

-Ji protiškai atsilikusi ir turi psichikos sutrikimų!!!

Šie kudliaus žodžiai privertė mane sustingti. Kas po velnių paskelbė tokias nesąmones? Aš protiškai atsilikusi? Psichiškai nesveika? Dėl Dievo meilės tegul šis vaikinas išsitiesina savo garbanas , kad sveikiau galvotu.

-Kas po velnių jums sakė , kad ji psichiškai nesveika?,-apsimestinai nustebusi paklausiau.

-Tai mūsų reikalas,-šaltai atsakė Zayn.

-Na jūsų reikalas , tad patys ir ieškokite jos.

-Sutiktum susitikti su Niall? Alexandros broliu,-pasiteiravo Liam.

-Nebent jis būtų už grotų ir supančiotas , na dar jai būtų prie mirties slenksčio,-dalelė pagiežos vis tiek išsiveržė.

-Kodėl jo nemėgsti?

-Nes jis Niall Horan,-pagiežingai ištariau.

-Pagooglinau apie tave. internete nieko nėra atsiradai jame tik tada , kai atsirado Hope Hotel. Tu neegzistuoji Hope,-išrėžė Malik.

-Bet kai bučiavaisi su manimi taip neamanei.


Hope HotelTahanan ng mga kuwento. Tumuklas ngayon