35

4.1K 282 19
                                    

Turiu pasiūlimą ir būtu labai smagu jai atsirastu norinčiu. Noriu susirašinėjimu su laiškais , popieriniais ne elektroniniais. Ten galėsit klausti apie bet kuria istorija , bet ko. Galėsit atsiusti savo juodraštine istorijos versija , kad pataisyčiau ją. Žodžiu ieškau žmonių kuriems reiktu draugo per dideli atstumą. Taip pat prisiminiau , kad seniau esu rašiusi , jog padedu žmonėms kurie yra įklimpe į depresiją ar pjaustymasi. Tai vis dar galioja aš vis dar galiu išklausyti ir patarti , tik šį kart turėtumėt rašyti čia arba į mano fb. O dėl adreso tai parašykit į pm atsiusiu :) Ir dar norėjau paklausti ką manot apie istorija , jai ji būtų be one direction ir ji būtų kiek fantazinė? Mintis būtų , kad mergina pardavė savo sielą Demonui , kuris tampa jos liokajumi ir saugo ją sutartis galioja iki kol ji atkeršys savo šeimos žudikams. Gero skaitymo :P :D P.S Atsakykit į klausimus komentaruose ačiuks , be komentarų nebus ir dalies.


"Neturiu už ką ir kieno atsiprašyti. Postas nors ir paskelbtas per mano tt , bet ne mano. Bet man , tai neįdomu. Susiraskit raktelius "draugai" ir pasivykit mus :*"

Mestelėjusi telefoną į tarpą tarp sėdynių , žvelgiau į kelią. Nepraėjo , nei 20 minučių , kai pamačiau už mūsų jų mašinas. Reikėjo jas sudeginti , tada , bent jau būtų ilgiau vijesi mus. Pažvelgiau į Wali , mergaitė vėl miegojo. Pradėjau niūniuoti melodiją kurią grojo per radiją. Išmanioji plytą pradėjo skambėti. Ekrane vaidenosi Malik numeris. Velniop tave prisiekiu , kad kentėsit per šias atostogas.

Po penkių valandų sustojau pievelėje prie upės. Be mūsų čia buvo dar keletas stovyklautoju. Nusišypsojau sau. Lauke švietė saulė , palapine teks dalintis su Waliyha. Aplink gamta ir miškai. Kas gari būti geriau? Na tikriausiai mano namai , kur niekas man netrūgdytų ir niekam nekiltų noras manęs erzinti. Išlipau iš Malik automobilio ir nuėjau prie bagažinės. Išsitraukusi savo daiktus ir palapinę patraukiau prie geriausios vietos. Vos tik nusimečiau savo nešulius prie manęs pribėgo Leona , ji jau ruošėsi man trenkti , kai buvo parversta ant žemės. Apžergiau jos liemenį ir prispaudžiau keliais rankas. Ji dar bandė grumtis su manimi , bet trenkiau jai skaudų antausį.

-Dar priliesi mano telefoną prisiekiu neteksi pirštų,-ramiai perspėjau.

-Lipk nuo manęs sto...

-Alexandra paleisk Leona!!!,-suriko link manęs bėgdama Dani.

Pažvelgiau į ją žudančiu žvilgsniu. Garbanė sustojo nuo mūsų per dešimt žingsnių. Nužvelgiau kitus susirinkusiuosius. Šyptelėjau jiems dirbtine šypsena ir vėl pažvelgiau į savo auką.

-Jai , tai pakartosi sudeginsiu tavo palapinę su tavimi viduje,-sušnabždėjau jai į ausį,- O jai , tai nepadės , tai aš turiu ginklą tave nudėsiu ir paliksiu miške.

Mergina po manimi sudrebėjo. Pliaukštelėjau jai per skruostą ir pakilau. Vos tik pasitraukiau nuo jos prie manęs pripuolė Niall. Jam besiruošiant kalbėti paplekšnojau jam per petį ir tariau:

-Geriau , net nekalbėk brolau , aš nesiruošiu keistis. Ji ir Malik , bei tie du ,- parodžiau į kudliu su kita kale,-Padarė blogą dalyką man aš tik atsimokėjau. Nori pašūkaut ana ten yra miškas eik ir pasirėkauk.

Pagriebiau palapinę. Nekreipdama dėmesio į kitus pradėjau ją ardyti. Likusieji supratę , kad beprasmiška dabar mane kalbinti ėmesi savo darbų. Leona buvo nuvesta kuo toliau nuo manęs. Wali laiminga vis pliauškė su visais. Stengiausi nereaguot į nieką. Jeigu tie kvailiai yra nusistate prieš mane tebūnie , bet tegul nedrįsta artintis prie manęs.

Sėdėjau ant kranto ir žvelgiau į besimaudančius vaikinus , ne tai ne tie kvailiai su kuriais atvažiavau , čia vaikinai kurie jau buvo , kai mes čia atvažiavom. Kol gražuoliai nematė , nufotografavau juos ir įmečiau į tt su užrašu "Kai aplink vien priešai , gera turėti kur paganyti akis". Vos spėjus padėti telefoną vienas iš vaikinuku metė kamuolį į mane. Lengvas paplūdimio kamuolys atsitrenkė man į kojas. Pagavau jį. Auksaspalvis graikų Dievas šypsodamasis artinosi link manęs. Šyptelėjau jam ir prikandusi lūpą nužvelgiau jo kūną. Gerai sudėtas ir nuostabiai įdegęs. Tvirtos rankos , platūs pečiai. Ryškūs skruostikauliai. Putlios lūpos ir riesta nosis. Tatiuruotė per visą ranką ir ant šonkaulių. Vaikinukas pritūpė prie manęs.

-Atsiprašau mieloji.

Kimus balsas privertė pasišiaušti odą. Šiurpuliukai perėjo per kūną , kai jo ranka uždengė manąją , tą kuri laikė kamuolį. Vaikino akys buvo pilkos. Jose švietė nedori kipšeliai. Nedoras Demonas.

-Nieko tokio brangusis , tik pasistenk kitą kart būti atsargesnis,-neįtikėtinai ramiai atsakiau.

-Negaliu nieko pažadėti tavo grožis mane pakerėjo.

-Tai buvo banalu,-nusijuokiau.

-Bet veiksminga?,-flirtavo.

-Sabastianai mestelk kamuolį?!,-suriko kitas vaikinas iš vandens.

Sabastianas , net nepažvelgdamas į juos paėmė iš manęs kamuolį ir metė sau per nugarą.

-Kuogi tu vardu?,-prikando lūpą.

-Alexi gal liausis flirtavusi su vi..!

-Išgriaužk!,-atrėkiau Malik,-Aš Alexandra Lilly,-šyptelėjau vaikinui.

-Tavo vaikinas?,-reikšminga paklausė.

-Ne , tik rakštis subinėje ir brolio draugas. Aš esu laisva.

-Na tada...

Jis stvėrė mane ant rankų ir pasileido upės link. Pradėjau juoktis ir vadinti jį visais gražiais keiksmais. Vaikinas nėrė su manimi į vandenį. Vos tik panirome į jį jo rankos grybštelėjo man už krūtinės. Ahh kvailys , tai viskas kas jo galvoje tebūnie jie visi kvailiai. Išnirau į paviršių. Pasitvarkiau plaukus ir kaip tik tuo metu išgirdau smūgio garsą. Pažvelgiau ton pusėn. Zayn , Louis ir Niall mušėsi su vaikinais. Kaip nekeista Zayn puolė Sabastiana. Persibraukiau ranka per veidą. Išleidau atodūsį.

-Apgailėti,-sumurmėjau.

Pikta kaip širšė išlipau iš vandens. Eidama nusivilkau maikutę. Numečiau ją į šoną. Priklaupiau prie savo daiktų. Merginos jau stovėjo ant kranto ir šūkavo jiems liautis. Waliyha pribėgo prie manęs verkdama. Nušliuožčiau jai ašaras.

-Užsidenk ausis,-liepiau jai.

Mergaitė , kaip mat manęs paklausė. Ištraukiau pistoletą ir pakilau. Suskaičiavau dešimt žingsnių nuo mergaitės. Pažvelgiau į artimiausia medį , nusitaikiau ir šoviau. Aplink kaip mat stojo tyla. Atsisukau į juos. Visi žvelgė į mane.

-Nebūkit maži vaikai ir negraudinkit Waliyha. Norit elgtis , kaip gyvuliai? Aš jums nedrausiu , bet nedrįskit to daryti šalia Wali. Supratot mane?,-rimtai paklausiau.

Vaikinai linktelėjo galvomis. Mergaitė pribėgo prie manęs ir apglėbė mane per liemenį. Paslėpiau ginklą sau už džinsų ir priklaupiau prie jos.

-Viskas gerai mieloji,-nuraminau ją.

-Kodėl tu negali būti su Zayn? Aš noriu , kad jis turėtų tokią merginą , kaip tu.

Hope HotelWhere stories live. Discover now