16

4.2K 216 8
                                    

-Tekėkit už manęs,-tariau.

-Tai dabar siūlai tekėt , o prieš 30 minučių net į namus nenorėjai įsileisti!,-suriko El.

-Nes įsimylėjau tave iš pirmo žvilgsnio.

-Tu tokia romantike.

-Klausyk traukis , aš tai sakau Porshe batams kurių ji dar nenusimovė.

Visi pažvelgė į merginą kuri vis dar avėjo batus. Pradėjau jausti kaip nutirpsta galūnės. Akyse pradėjo tempti. Šviesa užgeso.

Bildesys privertė pramerkti akis. Staigiai jas atmerkusi vėl užsimerkiau nuo per ryškios šviesos. Galvą gėlė kaip per kokias pagirias. Kas nutiko? Aš atsijungiau?

-Išjunk tą kvailą šviesa,-suburbėjau.

Žmogus kuris buvo kambaryje sujudėjo ir prisiartino prie mano lovos. Šilta ranka palietė mano kaktą.

-Aš nekarščiuoju kvailį,-sumurmėjau.

-Tu nualpai,-tai buvo Zayn.

-Engšteine mane peršovė,-pyktelėjau.

Pramerkiau vieną akį. Zayn susimąstęs stebėjo mane. Lyg svarstydamas ar aš jau visiškai protaujanti ar vis dar ne. Kai jis tiesė ranka link mano rankos trinktelėjau jam per nagus.

-Trauk kanopas nuo manęs.

Su didelėm pastangom atsisėdau lovoje. Numečiau patalus nuo savęs. Vis dar vilkėjau kruviną sijoną ir maikutę. Viena laimė , kad jie nesugalvojo manęs nurengti. Pakėlusi sijoną pamačiau , kad žaizda jau sutvarstyta , reiškias gydytojas čia jau buvo. Apsižvalgiau kurizm kambary esu. Tai buvo vienas iš gražiausiu šio namo kambarių. Tamsiai mėlynom sienom su baltais ornamentais. Rudos grindys. Didelis langas , didelė lova su balto kašmyro patalais. Atrėmiau į galvą į lovą. Atsidusau.

-Ar ilgai buvau išsijungusi?

-Pora valandų. Policija čia jau buvo sakė atvyks rytoj , kad papasakotum ką jis tau kalbėjo.

Galvoje vis sukosi jo žodžiai ir tik tak , tai lyg melodija. Lyg jis būtų dainavęs , o ne tik sakęs. Kaip ten jis niūniavo?

-Tik tak tik tak tik tik tak tik,-tariau.

-Mūsų dainos melodija,-tarė Zayn.

Greit pažvelgiau į jį. Tai jų daina? Nejau jis nori nudėti juos ne mane? Bet tada kodėl visad sužeidžia mane? Niall?!!!

-Zayn koks tos dainos pavadinimas?,-sukandusi dantis paklausiau.

-Perfect.

-Pasakok kas ten vyksta.

-Viskas vyksta viešbutyje. I...

-Jame yra Niall?

-Taip.

-Po velnių jis žino.

Sviedžiau pagalvę į kitą lovos galą. Jis žino kas aš , jis žino kas yra Niall. Viešbutis , Niall , raudona rožė , balta plunksna. Raudona rožė , balta plunksna. Ką tai galėtų reikšti. Airiška tarmė. Kas tas sumautas žmogus kuris žino mano paslaptį. Numečiau lempą nuo stalo. Ji sudužo. Zayn atsisėdo ant lovos ir smarkiai mane apkabino , kad daugiau nieko nesugadinčiau.Giliai kvėpavau. Neverksiu tik ne Malik akivaizdoje. Man pavyks. Nusiraminusi ir susitaikiusi , kad tas sumautas maniakas žino kas aš atsitraukiau nuo Malik.

-Padėk man nueiti į svetainę nenoriu tūnoti kambaryje.

Zayn linktelėjo. Su jo pagalba šlubuodama nusigavau iki laiptų. Prie jų sustojau ir supratau , kad nei velnio man nepavyks nulipti jais. Vaikinas nieko neklausęs paėmė mane ant rankų ir nugabeno į kelionės tikslą. Ten visi susėdę ramiai kalbėjosi. Per televizorių ėjo filmas kuris buvo tik garso takelis. Visi pamate mane ir Malik pasiprastino ir padarė mums vietos ant sofos. Zayn mane pasodino , o Eleanora padavė pledą su kuriuo juodaplaukis apklojo mano kojas , kad nesimatytu kruvinas sijonas. Waliyha prisiglaudė man prie peties. Apkabinau ją. Sudužęs langas jau buvo pakeistas nauju. Visi tylėjo lyg kažko bijodami.

-Iš balso negaliu pasakyti ar mergina ar vaikinas. Jis airis. Turi kvėpavimo problemų manyčiau astmą. Švepluoja ir kalba gatvės kalba nors bandė tai slėpti. Jis žino viska apie mane.

-Viska?,-pasitikslino Liam.

-Viska. Manau , kad jis griežia dantį ne vien ant manęs , bet ir ant Niall. Gal kuriam nors ką nors primena šie žodžiai "Raudona rožė , balta plunksna"?

-Balta plunksna visad reiškia suteršta nekaltybe,-tarė Danielle.

-Raudona rožė , tai lyg pasityčiojimo ženklas.

Esmeralda. Ne jis negalėtų žinoti apie ją. Niekas apie ją nežino apart manęs ir dar kelių žmonių. Jis negalėtų nuskriausti jos. Tik ne ją. Nurijusi seiles , apsilaižiau lūpas. Drebančiom rankom paėmiau kažkieno telefoną nuo stalo ir suvedžiau mintinai žinoma numerį. Po penkių pyptelėjimu pasigirdo mergaitės balsas.

-Klausau,-ji buvo užkimusi.

-Esmeralda? Verkiai?,-tyliai paklausiau.

-Alexandra...,-mergaitė apsiverkė.

Rankos drebėjo be perstojo. Jutau kaip kvėpavimas pradeda strigti. Paleidau Waliyha iš glėbio. Nuleidau galvą. Pasitryniau kaktą.

-Kas nutiko Esme?

-Jis...jis atėjo nakti...ir... Aš bijau Alex , jis sakė , kad sugrįš. Jis buvo su kauke...

-Ar jis tave...

-Ne... Jis bandė , bet Džekas grįžo namo anksčiau.... Alex aš bijau... Kas jis?

-Nusiramink Esme. Tas žmogus nori atkeršyti man arba kitam airiui. Šiandien jis mane peršovė. Esme prašau dėl manęs pasiimk mažylę ir kartu su Džeku išvažiuokit iš miesto. Aš labai prašau.

-Mes jau kraunamės daiktus. Bet kaip tu?

-Aš liksiu.

-Myliu tave.

-Ir aš tave.

Padėjau ragelį. Esmeralda Colinsun yra mano geriausė draugė. Ji man kaip sesuo , bet visad stengiausi , kad niekas jos nesusietu su manimi. Norėjau jai ramaus gyvenimo , o dabar kas nutiko. Aš nebeturiu jokių paslapčių nuo jo.

-Kas ta Esmeralda?

-Draugė ir kaip supratot jis bandė ją išprievartauti.

Padėjau telefoną atgal ant stalo ir vėl apkabinau Waliyha kuri jau snūduriavo. Apklojau jos sulenktas kojas savo pledu. Skaudėjo koją ir smegenis nenorėjo veikti galvodamos. Šiai dienai visko per daug.

-Tu dar draugų,-nusijuokė Porshe.

-Porshe kokia mašiną vairuoji?,-pasidomėjau.

-Porshe.

Pradėjau juoktis. O God ji tikrai kvaila.

-Ko čia juokiesi aš bent išgaliu sau leisti prabang...

-Jai norėčiau galėčiau nusipirkti visų laidų porshe , bet aš nenoriu , nes ta mašina nėra praktiška.

Ji jau ruošėsi kažką sakyt , bet aš pakėliau ranką. Pažvelgiau į ant mano peties gulinčia Waliyha galvą. Mergaitė saldžiai miegojo. Nusišypsojau jai.

-Zayn nunešk savo sesę į kambarį.

Hope HotelWhere stories live. Discover now