28

4K 244 11
                                    

Sveikutes pradžiai , tai šeštadieni nutiko blogas dalykas ir jai daktarai būtų pavelave bent akimirka būtumėt netekusios istorijų rašytojos. Na bet dabar smagaus skaitymo

Balta plunksna. Niall minėjo , kad prie tėvo kūno buvo prikabintas lapelis kuriame rašė , jog jie turi balta plunksna. Jai tėtis negyvas reiškiąs mama gyva. Balta plunksna yra moteris. Balta plunksna - aš. Susmukau vidurį kambarėlio ir pasileidau į ašaras. Buvau draskoma įvairiausiu jausmų. Mano tėvas negyvas , jis tikrai negyvas. Kažkas nori manęs , kažkas kas turi mano mamą!!! Trenkiau kumščiu į grindis , ranką persmelkė skausmas. Mano mama. Ašaros liejosi ir tiško ant šilko chalato. Po velnių , tai negali būti realybė. Nejau Niall manęs ieškojo vien tam , kad pasakytu , jog rado tėvo lavoną.

Po kelių valandų verkimo visa išsekusi pakilau nuo grindų. Ranka srūvo kraujas. Grindis buvo atitrankytos ,o siela sužeista. Patraukiau spintelę nuo durų. Jas pravėrusi radau Niall. Jis buvo atsistūmęs sofą ir pasistatęs ją prieš duris. Dabar jis miegojo. Toks ramus ir tyras.

Skausmas suspaudė širdį. Jo ilgi nagai vis labiau drąskė mano bėjėgę dvasią. vos sulaikiusi kukčiojimą susmukau ant grindų ir vėl užsidengiau veidą rankomis. Jis negyvas. Tėtis negyvas , taip negalima. Aš noriu namo , noriu pas mama. Kodėl jie taip padarė? Mes visad buvome geri. Ašaros be perstojo liejosi iš akių.

Radusi dar šiek tiek jėgų , pakilau. Niall vis dar miegojo. Nuėjusi į kambarį paėmiau pledą. Su juo švelniai apklojau brolį. Taip gera jį matyti čia. viena iš ašarų nukrito ant jo skruosto. Nusivaliau akis. Palikusi blonde miegoti nuėjau į vonia. Palindau po dušu kuriame dar labiau pravirkau.

Jaučiausi draskoma ,vieniša. Mano tėtis jis negyvas. Atsirėmiau į dušo sieną ir leidau raudai mane užvaldyti. Jai išsiverksiu man pagerės. Tėvas nebegyvas. Niall čia. Mama kažkur pasaulį ,o jiems reikia manęs.

Po geros valandos išlindau iš vonios. Vilkėjau juodus džinsus ir laisvus juodus marškinėlius. Plaukus buvau supynusi į kasą. Ranką susibintavusi. Nuėjau prie sofos ant kurios dabar jau sėdėjo Niall ir neaiški raudonplaukė. Ji glaudėsi prie jo lyg jis priklausytu tik jai. Ilgi raudoni plaukai. Žalios akys. Apvalus veidas , riesta nosytė ir putlios lūpos. Mergina vilkėjo paprastus nudilusius džinsus ir tokia pat maikutę kaip ir aš.

Ji negali taip glaustis prie jo , jis ne jos o mano. Čia mano brolis. Blonde pabučiavo jai viršugalvį. Ašaros akyse vėl bandė ištrūkti , bet susivaldžiau. Aš turiu būti šalta. Jie manęs negali pamatyti silpnos. Virpančias rankas paslėpiau po megztuku kurį pasiėmiau nuo spintelės.

-Matau jau pabudai,-šaltai rėžiau,-Dabar su savo drauguže galite išeiti lauk.

Jie abu šoktelėjo. Žinomo , kad nepastebėjo manęs. Mergina man mielai nusišypsojo , o aš tiesiog išlaikiau šaltą veido išraiška. Niall pakilo.

-Nesiartink,-perspėjau jį.

Vaikinas manęs neklausė. Jis keliais dideliais žingsniais priėjo prie manęs ir... Apkabino. Vos tik atsidūriau jo šiltame glėbyje visos užtvaros ir visi siekiai išlikti šaltai subyrėjo. Ašaros kurios jau turėjo būti pasibaigusios pradėjo tekėti mano skruostais. Niall glaudė mane prie savęs ir niūniavo melodija kuria niūniuodavo , kai man neidavo užmigti.

-Aš nenoriu...,-sumekenau per ašaras,-Nenoriu būti silpna.

-Ššš Alexi tu ne silpna , tai normalu,-tyliai tarė brolis.

-Aš...

Nauja raudos banga nuplovė mano žodžius. Niall nusivedė mane prie sofos ir įsitaisė ten. Susirangiau jo glėbyje ir be perstojo verkiau. Jis švelniai mane guodė. Apklojo lyg žinodamas , kad užmigsiu , taip ir buvo.

Pabudau , kai kažkas pašnibždomis pradėjo bambėti. Pramerkiau vieną sulipusią akį. Už lango jau temo. Prieš mane ir broli stovėjo Zayn , Harry , raudonplaukė ir Dani. Atmerkiau abi akis ir lėtai atsisėdau. Galva šiek tiek sukosi. Pažvelgiau į Niall kuris taip pat budinosi. Paliečiau jo ranką. Jis griebė ją ir grąžino mane atgal į savo glėbį. Susirangiau jam ant kelių ir padėjau galvą ant peties. Nebeverkiau , mėgavausi tuo , kad turiu broli , tuo , kad jis turi mane.

-Aš nebepaleisiu tavęs sesut,-sušnabždėjo kimiu balsu broliukas.

-Nebepaleisk.



Biškutis meilės ką manot? Noriu išsamiu nuomonių :*

Hope HotelWhere stories live. Discover now