2.21

2.4K 151 18
                                    

-Kolidoriaus gale yra kita vonia ten Reinas nunešė tavo daiktus.

Tai buvo piktas Kai balsas kuris skambėjo už už durų. Akys akimirksniu išsiplėtė. Žengiau kelis žingsnius atgal ir vos nepargriuvau. Tas vaikinas nesveikas. Kad ir kiek kartu tai kartočiau , bet su diena jo nesveikumo lygis didėja.

-Tu nemoki užsirakinti durų,-sumurmėjau nepatenkinta ir šokiruota.

-Aš pratęs , kad mano namuose nevaikšto smalsios mergiotės,-piktai atšovė jis.

-Mergiotės? Smalsios? Kvailį čia vienintelė vonia kuria žinau tavo sumautuose namuose. Kad tave...

-Žiūrėk ką kalbi,-pertraukė jis mane.

-Ar tu man katik neleidai nusikeikti?,-buvau dar labiau šokiruota,-Po velnių atidaryk tas duris aš pamokysiu tave , kaip...

-Tu tikrai nori , kad jas atidaryčiau?

Man tikriausiai pasigirdo , bet jo balse girdėjau juoko gaidelė. Kas negerai ir su šituo kvailiu. Ahh jis vertė mane pykti. Jis vertė mane... Užmiršti.

-Tai ar tikrai nori , kad atidaryčiau duris? Pagalvok su savo kvaila galva aš vonioj,-mestelėjo šaltu tonu vaikinas.

Prieš akis akimirksniu iškilo Kai atvaizdas vonioje. VONIOJE. Jis nuogas. O Dieve... Skruostus nudažė raudonis. Prispaudžiau rūbus tvirčiau prie savęs.

-Kai tu esi avigalvis,-šaltai mestelėjau.

-Dink nuo vonios durų.

-Su mielu noru nevisproti.

Vonia radau be jokių kitokių nuotykių. Atvėrusi jos duris pamačiau visiškai tokia pat vonia , kaip ir preita. Nejau jis negalėjo eiti į šią vonia? Butinai jam reikėjo naudotis ta kuria visad naudojuosi aš.

Susiraukusi ir nepatenkinta priėjau prie spintelės ant kurios buvo sudėti daiktai. Reinas net atnešė makiažo reikmenis. Pirma kart , kai naudojausi makiažu pastebėjau , jog jis buvo naujas. Nejau Kai pirko makiažo butent man tada , kai suprato , jog nepavyks manęs taip greitai atsikratyti kaip norėjo?

Kad ir kaip aš jam nepatinku tas vaikinas vis tiek stengiasi man padėti. Tikriausiai dėl to , kad prieš tiek daug metų išgelbėjau jo gyvybę. Bet kai noriu su juo pradėti elgtis mandagiau ir palaikyti draugiškus santykius jis pradeda elgtis , kaip šiknius ir visas noras būti maloniai dingsta.

Nustojusi galvoti pradėjau ruoštis. Surišau priekinius plaukus , kad jie nemaišytu ir nekristu man ant akių. Tada paėmiau makiažą. Šį kart reikėjo ne tik tušo , bet ir pudros. Atrodžiau ištinusi ir nuvargusi , negaliu leisti , kad mane kas tokia pamatytų. Manau žurnalistai tikrai sukurtu grąžia istorija apie mane ir garsujį Jongim.

Susitvarkiusi plaukus ir makiažą pradėjau vilktis pižamą. Atsikračiusi pižamos paėmiau medžiaga nuo spintelės. Suknelė išsiskleidė tiesiai prieš mane. Stovėjau vien su apatiniais ir žvelgiau į apdarą kurį man paliko vaikinas su kuriuo aš turėsiu važiuoti į disney lenda. Ar jis juokauja? Jis išprotėjas???

Žvelgiau į melsvą suknelę nusieta rožinėmis gelėmis. Ji buvo ant penešėliu ir prasiskyrė ties šlaunimi. Aš nenoriu net kalbėti , kad iškirptė buvo.... Ne Alex susiimk. Tai tik suknelė taip? Mhm suknelė su didele iškirpte ir galiu pasakyti gan seksuali , nors ir buvo lengvo audinio. Na jis pats išrinko man šią suknelę tad jam teks pačiam gailėtis , kai vaikinai žiūrės į mane.

Užsivilkau tą prabangią suknią. Apsižvalgiusi radau aukštakulnius. Tai buvo maždaug 6 centimetru karameliniai aukštakulniai. Atrodė patogūs tokie ir buvo. Susitvarkiusi su batais. Pasitvarkiau plaukus ir suknelę. Dar kart pažvelgiau į veidrodį. Atrodžiau pakenčiamai. Gal net truputi ir gražei.

Hope HotelWhere stories live. Discover now