40

3.7K 248 14
                                    

-Alexandra tu skelbi man karą?,-labai rimtai paklausė Zayn.

-Oh tik nereikia Malik juk jau kariavai su manimi ir kas nutiko? Aš laimėjau. Tu esi nevykelis Zayn Malik.N-E-V-Y-K-E-L-I-S.

-Tai tebuvo žaidimas. Nori tikro karo? Tebūnie. Ne su tuo prasidėjai panele Hope.

-Žiūrėk , kad nepasigailėtum Zayn Malik.

Jis nieko nebeatsakė. Pasilenkė prie Leonos , apglėbė ją per liemenį ir nusivedė ežero link. Nusekiau juos akimis. Kai jie dingo iš mano matymo lauko atsisukau į liksiuosius. Visa pakili nuotaika buvo dingusi. Degtinės ir degėsiu kvapas dirgino skrandį. Akyse staiga aptemo. Nespėjus susivokti kas dedasi , kritau ant keturių ir visas dienos turinys atsirado ant sudegusios palapinės. Niall ir Lisa pripuolė prie manęs. Brolis prilaikė plaukus ir trynė nugarą. Jo ranka palietė mano kaktą.

-Alexi tu karščiuoji,-degustavo blonde.

Atbula ranka nusibraukiau lūpas. Atsidusau. Noriu namo. Niall paėmė mane ant rankų ir patraukė link mašinų.

-Aš vežu ją į ligoninę kas važuojat su manimi?


-Niall ne. Nunešk mane į mašiną ir atnešk keletą adijeliuku. Negadink visiems dienos. Ryte galėsi nuvežti mane į ligonine jai reikės , bet smarkiai abejoju.

-Tu...

-Prašau,-sumykiau.

-Gerai. Tik šį kart.

Linktelėjau. Brolis nugabeno mane į Zayn mašiną. Ten paguldė ant galinės sėdynės ir jau po akimirkos apkamšė patalais. Visi sulindo į palapines. Zayn ir Leona dalinosi palapine su Waliyha.

Viskas aplink sukosi. Nesuprantu kokio... Palaukit ką aš šiandien valgiau?Kepsnį ir dar užkandžiavau. Gėriau kavos ir mineralinio , bei limonado kurį man padavė Leona. Nejau? Ne , kodėl ta mergina turėtu lysti prie manęs? Dar viena nesveika Niall buvusi mergina įsivaizdinusi , kad per mane jis ją paliko? Ar toms merginoms viskas gerai? Vaizdas aplink pradėjo lietis. Viskas skendėjo mirtinoje tyloje. Bum sąmonė aptemo.

Skausmingas trankymasis automobilyje baigė išvaryti iš proto. Maudė visą kūną. Praplėšiau sulipusias akis. Lauke buvo tik pradėję švisti. Vis dar buvau Malik mašinoje. Mes jau pajudėjome? Kodėl manęs niekas nepažadino? Pakėliau akis į vairuotoją. Už vairo sėdėjo ne kas kitas , kaip Leona. Na pasirodo mano spėjimai buvo teisingi ši nesveika mergina tikrai kažko pribėrė į mano limonadą , kad atsijungčiau.

Užmerkiau akis ir apsimečiau , jog vis dar esu be sąmonės. Ilgai nelaukus mašina sustojo. Truputi pramerkiau akis. Leona lipo iš mašinos vienoje rankoje laikydama mano ginklą , o kitoje virvę. O kur kastuvas? Kaip aš sau kapą išsikasiu jai neturiu kastuvo? Kvaila mergiotė atidarė dureles ir pabaksnojo mane. Aš jai ką į lavoną panaši?

-Ei kelkis!!,-riktelėjo dar kart pabaksnojusi.

-Ko nori?,-paklausiau.

-Lipk lauk arba nušausiu,-pagrasino.

-O tu bent moki naudotis mano ginklu?,-mestelėjau.

-Prireikus išmoksiu.

Gūžtelėjau pečiais ir dėl smagumo išlipau iš automobilio. Jaučiausi , kaip kokia devyniasdešimt metė moteriškė. Maudė visą kūną. Prasimankštinau pečius. Stovėjau pakelėje. Pro šią vietą mes pravažiavom važiuodami į stovyklavietę ji netoli tos kavinės kur valgėm. Mus supo vien medžiai.

-Kodėl mane čia atgabenai ir kodėl į mano gėrimą primaišiai kažko?,-pasiteiravau.

-Aš tau į gėrimą nieko neprimaišiau,-susiraukė ji.

Ohh reiškiąs mano organizmas į kažką kitą taip sureagavo. Jai ji neprikišo nagų , tai kažkas juk turėjo prikišti. Gal čia Louis supisto Tomlinson darbas? Visgi jis kažko labai jau įsitikinęs , kad aš busiu su Niall draugu poroje.

-Tu liksi čia ir negadinsi man kelionės su Zayn!,-riktelėjo ji.

Jos pykčio proveržio riksmas atgaivino mane iš svarstymų. Pakėliau į ją nereikšmingą žvilgsnį. Ji buvo nusitaikiusi į mane pistoletu.Tai buvo mano nuostabusis pistoletas kuris buvo užtaisytas. Bravisimo ji moka jį užtaisyti.

-Ahh Leona man nereikia tavo Zayn...

-Tu liksi čia , nes aš tave nudėsiu.

-Nedaryk bereikalingu problemų.

-Tu mirsi!!!

Mergina ruošėsi šauti. pribėgau prie jos , bet kiek per vėlai. Kulka kliudydama mano kairiąją ranką įsmigo į medžio kotą. Kol ta kvaila psichopatė nesugalvojo dar kart iššauti tik šį kart taikliau , trenkiau jai. Ji krito be sąmonės. Pagriebusi virvę surišau jos rankas , tada nutempiau į mašiną ir pririšau prie sėdynės. Pasiėmusi vaistinėlę atsisėdau ant kapoto ir pradėjau lopyt save.

Įsukau į musų poilsiavietę. Visi jau buvo pabudę ir kiek sunerimę. Vos tik pamatė mane už vairo pasileido mašinos link. Užgesinau variklį ir iššokau iš transporto priemones.

-Zayn Malik susirask merginą kuri būtų sveikos psichikos ir nesikėsintu į mano gyvybę , nes prisiekiu ne vien man teks lopyti savo kūną nuo jų!!!!,-surikau.

-Kas po velnių nutiko?!,-piktai suriko Liam.

-Viena akimirką aš be sąmonės kitą akimirką Leona mane išvežusi į mišką nusitaiko į mane su mano pačios ginklu! Tu supranti tai? Su MANO ginklu! Ta nedorėlė peršovė mano ranką!

-Kodėl kur tu ten problemos?,-mestelėjo Harry.

-Todėl , nes kur jūs ten problemos man!! Kol jūsų nebuvo aš gyvenau ramiai!,-surikau.

-Princese nusiimk rožinius akinius!,-riktelėjo Zayn.

-O tu nevykeli susirask sveikos psichikos merginą!!!

-Jai tu jų visų neužsipultum jos būtų sveikos!!! Tu pavydi manęs nors aš ne tavo!!!

-Tu su viena mergina negali išbūti net dviejų savaičių!! Aš galiu su tavo kekšėmis nesikalbėti , jai jos nešmiežuos man prieš akis!

-Taip manai?!! Gerai aš susirasiu merginą ir su ja išbūsiu ilgiau nei dvi savaitęs , bet tu turėsi negadinti jai gyvenimo!!!

-Kodėl turėčiau , tik nelįsk man į akis!!!

-Jai aš laimėsiu tu pripažinsi , kad aš esu geriausias!

-Jai aš laimėsiu tu tt paskelbsi savo nuogo nuotrauką!!

-Sutarta!

-Sutarta!



Noriu ilgu nuomonių kitaip dalių nekelsiu  :) I am simply one hell of a writer  <3  Hope

Hope HotelWhere stories live. Discover now