5

5K 247 3
                                    

Man reikia poilsio ir ramybės. Rytoj pasiimu laisvadienį ir važiuoju prie jūros.

Kaip įprasta nubudau dar saulei nepakilus. Keistas įprotis. Pakilau iš lovos ir ramei niekur neskubėdama nusimaudžiau. Buvo gera neskubėti. Įsivyniojusi į rankšluosti išėjau iš vonios.

Apsivilkau ilgą juodą suknelę , plaukus paslėpiau po skyrbelę ir ant veido užsidėjau didelius akinius. Į rankinę įdėjau keletą daiktų.

Vos tik nusileidau į garažą ir patraukiau link savo mašinos , pastebėjau , jog esu sekama. Nejau tie pusgalviai sumastę mane pasekti? Na jeigu jie nori žaisti šį žaidimą , tai tebūnie. Išsitraukiau telefoną ir įjungiau twitter. Taip aš turiu twitter nemanykite , jog esu tokia atsilikusi nuo gyvenimo. Susiradau Zayn ir Liam twitterius , kudliaus vardo nepamenu arba man tiesiog niekas jo nesakė. "Pažaiskime žaidimą. Tik neviršykit greičio , nes pasaulis jus stebi." Užtaginau tuos du.

Žinote twitteris turi vieną gerą programą , jai vienas žymus žmogus užtagina kitą žymų žmogų , tai tam kurį užtagino ateina pranešimas. Per požemini garažą nuaidėjo dviejų telefonų garsai. Papurčiau galvą. Nevykėliai nemoka sekti žmonių.

Sėdau į savo naujausia Chevrolet Colorado. Taip tai ne moteriška mašina , bet tobula važiavimui per miškus ir kitas klampynes. Tikiuosi jie viskam pasiruošę. Išvažiavau iš aikštelės , o paskui mane sekė juodas range rover. Na jie bent pasirinko gerą mašiną. Ohh ji katik nuplauta. Kvailai.

Viršydama greiti važiavau kuo toliau už miesto. Po 15 minučių važiavimo suskambo mano telefonas kuris pranešė , jog kažkas patweetino kažką su manimi. Išsitraukiau telefoną ir pajungiau twitteri. Kaip ir tikėjausi , tai buvo Malik.

"Neviršyk greičio mažute , tave stebi visas pasaulis"

"Aš nebijau būti pagauta , nes mano reputacija nenukentės , o jums reikėtu prilėtinti , nes čia ne greitkelis. Ir aš Hope , nejau niekas tavęs nemokė mandagumo ponaiti Zayn Malik? Prisisekite diržus jus truputi pakratys. Nereikėjo plauti mašinos."

Mestelėjau telefoną ant keleivio sėdynes ir staigei pasukau į mažą keliuką. Aplink buvo vien klevai. Dėl vakarykščio lietaus aplink teškėjo begale pelkiu ir jai tikisi , jog mašina liks švari labai klystą.

Po 10 minučių važiavimo pažvelgiau pro veidrodėli , vaikinų mašinos nesimatė , kaip tik tuo metu suskambo mano telefonas. Prilėtinusi įjungiau pranešimą. Prieš mane atsivėrė nuotrauka kurioje buvo užklimpes range rover ir prierašas "Panele Hope gal galite pagelbėti?"

Nusijuokiau. Radusi vietą apsisukau ir lėtai pajudėjau jų linki , jau po kelių minučių pamačiau kudliu kuris nervingai vaikštinėjo palei mašiną. Zayn buvo atsirėmęs į medį ir rūkė. Išgirdę atvažiuojančia mašiną abu atsisuko į mane. Garbanius pervėrė mane piktu žvilgsniu. Vos laikiau juoką. Jo veidas buvo visas purvinas. Nejau jie bandė stumti mašiną? Greit nufotografau tą vaizdą ir nieko nelaukdama įkėliau į tt. "Merginos pamokykit savo vaikinus vairuoti :D "

Išlipau iš mašinos. Kudlius jau ruošęsi kažką sakyti , bet nesusivaldžiau ir pradėjau juoktis. Dusdama iš juoko nuėjau prie mašinos galo. Pasilypėjusi ant padangos ištraukiau virvę. Grįžau prie vaikinų. Čia jau stovėjo ir Zayn. Jis atrodė pasakiškai purvinas. Vienintelis Liam buvo švarus ir sėdėjo už vairo.

-Nejau jūs tikrai tokie buki , jog manė galėsiantis mane susekti?,-ramiai paklausiau.

-Mes nemanėm , kad tu tokia trenkta ir važiuosi per amazones miškus,-pyktelėjo kudlius.

-Spėju čia tavo mašina , nes atrodai piktas.

-Tai mano naujutėlė mašina ir tu ją sugadinai!!!,-suriko kudlius.

-Kudliau ramiau , aš neliepiau jums manęs sekti. Kita kart prieš darydami pagalvokit.

-Jai būtum papasakojusi viską ką žinai apie Alexandra mums nebūtų reikėję tavęs sekti,-tarė Malik.

-Na jūsų nelaimei aš tiesiog važiavau prie jūros. Ir sakiau apie viežbučio svečius aš nekalbu , o dabar,-mestelėjau Malik virve,-Prikabink ta daiktą jai norit , kad ištraukčiau jus.

Sėdau į savo mašiniuką ir apsisukau , kad jie galėtu prie galo prikabinti virvę. Kai kudlius tai padarė ir atsitraukė , nuspaudžiau greičio pedalą. Pasigirdo keiksmai. Pažvelgiau pro veidrodėli. Zayn ir Harry , štai koks jo vardas , buvo nuo kojų iki plaukų galiuku aplipę purvais. Jų range rover jau buvo ištrauktas iš purvo dobės. Iššokau iš mašinos , Liam taip pat.

-Jūs jokiu būdu nelipsit į mašina tokie,-pareiškė rudaplaukis.

-Tai blet ką tavo manymu mes turėtume daryti?!,-suriko Malik.

-Hope turi atvira bagažine,-pastebėjo Liam.

Atvira bagažinė , tai pikapo bagažinė , lyg ir priekaba , bet sujungta su mašina.( Pasigooglinkit "Pikapas" ir pamatysit). Pažvelgiau į purvinus vaikinus ir į savo mašiną tada vėl į vaikinus.

-Aš jūsų į viešbuti tokių nevešiu.

-Tai ką siūlai mums čia pasilikt?!,-suriko Malik.

-Visu pirma siūlau nusiraminti. Ne , nesiūlau jums čia pasilikti. Galit lipti į galą , o Liam sek paskui mane. Sakiau , kad važiavau prie jūros , ten turiu namą. Galėsit išsimaudyti.

Vaikinai nieko netarę įlipo į priekaba/bagažine. Sėdau į automobili ir iš lėto patraukiau namelio link. Stengiausi važiuot kuo atsargiau , kad vaikinai esantis gale nesiskųstu , nors spėju jie ras prie ko prisikabinti.

Po keletos akimirku prieš mane atsivėrė nuostabus vaizdas. Šiek tiek virš horizonto pakilusi saulė. Rami , skaidri jūrą ir nuostabus namelis. Sustojau prie namelio. Nuo galinės sėdynės pasiėmiau taše. Išlipusi iš mašinos neatsisukau į vaikinus. Apėjusi namą sustojau prie durų. Iš rankinės ištraukiau raktus.

-Rūbus nusimaukit čia. Į namus neikit tokie ir jokiu būdu neikit su batais , aš nejuokauju.


Hope HotelWhere stories live. Discover now