13

4.2K 231 7
                                    

-Kur išsivilko tas sumautas pašlemėkas?,-suburbėjau.

-Kuris iš tu trijų?,-perklausė Dani.

-Zayn...

-Ai tas. Net neįsivaizduoju tikriausiai ten pat kur ir tie du aborigenai. Nagi Hope sėsk čia ir pažiūrėk su mumis filmą,-tarė Dani.

-Aš tokia pikta,-suburbuliavau,-Nekenčiu vaikinų jie niekam tikę.

Mindžikavau po svetainę. Negalėjau nustygti vietoje. Ten laisvėje siautėja kažkoks maniakas kuris žino , kad tas kvailys yra man artimas ir... Palaukit ką aš pasakiau? Artimas? Nuo kada Malik man yra artimas? Susiraukiau nuo savo pačios reakcijos. Sumautas Zayn Malik ir visi kiti iš jo grupės. Prakeiktas Niall!!!

-Kas gi tarp tavęs ir Zayn? Kodėl taip dėl jo jaudiniesi jis didelis berniukas ir jis turi čia mergina ji kažkur netoliese gyvena,-gūžtelėjo pečiais Danielle.

-Tas asilas turi mergina!!!,-suriaumojau.

-Taip.

-Tai jis turi mergina ir drįsta bučiuoti kitas!

-Jap ir manau jis ją atsiveš čia.

-Jis!!!...,-atsidusau giliai įkvėpiau ir iškvėpiau tada ramesniu balsu tariau,-Na tada turiu priimti svečią padoriau apsirengusi. Atleiskite merginos turiu persirengti.

Suspaudusi kumščius nudrožiau į savo kambarį. Pyktis liejosi per kraštus. Tas sumautas Malik man meluoja!!! Nors aš jo net ir neklausiau ar jis turi mergina. Kaip jis drįsta mane bučiuoti turėdamas merginą. Aš nekenčiu vaikinų jie visi vienodi nei vienas nesiskiria. Sviedžiau pagalve į sieną. Kvailiai!!! Sumauti kvailiai. Kokia aš pati kvailė!!! Kodėl leidausi bučiuojama??? Nejau nepasimokiau? Nieko viska dar galima pataisyti. Nusivilkau visus drabužius likau vien su apatiniais. Iš spintos išsitraukiau juodus džinsus klasikinio stiliaus. Susiradusi baltus pusiau permatomus baltinukus kurių medžiaga buvo malonu liesti , ne šilkas bet nuostabi medžiaga. Užsivilkusi džinsus ir susikišusi marškinukus į juos pažvelgiau į veidrodi. atrodžiau gan seksualiai. Išsileidusi plaukus perbraukiau per juos pirštais. Atrodžiau oficialiai , bet ir seksualiai. Užsimetusi ilgą megstuka , kad kartais per marškinėlius nepersišviestu tatoiuruote išėjau iš kambario. Nusileidusi laiptais į apačia patraukiau tiesiai į virtuvę. Iš pykčio , kad buvau patiklus vaikas pradėjau gaminti. Vis dėl to reikia tuos kvailus padarus pamaitinti. Po pusantros valandos triūso maistas buvo paruoštas. Dani ir Waliyha sėdėjo virtuvėje ir valgė. Pati geriau kavą stengdamasi negalvoti kaip noriu nudėti Zayn Malik. Lauko durys atsidarė ir užsidarė. Girdėjosi Zayn ir dar kažkokios merginos balsas. Trinktelėjau puodelį į stalą. Jis skilo pusiau ir likusi kava išsiliejo ant stalo. Suspaudžiau kumšti , kad nepaleisčiau ko nors į siena. Paėmiau skuduriuką ir pradėjau tvarkyti savo padaryta jovalą. Suskaičiavusi iki dešimt nurimau. Suėmiau save į rankas ir nutaisiau draugiška šypsena. Nėra reikalo kelti skandalo savo namuose.

-Žiogeli šitie namai , gražūs , bet trūksta prabangos tikiuosi tu juose negyveni.

Rimtai ta mergina ką tik įžeidė mano namus? Kas leido tai karvei tai padaryti. Nespėjus pradėti nervintis į virtuvę įžengė Malik ir Dievo paliesta gražuolė. Jos juodi plaukai sruvo tarsi šilkas. Ilgos kojos apautos aukščiausios klasės bateliais kurie braižė mano grindis. Trumpa dalykiška raudona suknelė. Iškirptė šiek tiek per didelė. Veidas lygus ir tobulas kaip ir jos makiažas. Rankos apkarstytos auksu.

-O čia yra ir tarnaitė. Padaryk man kavos,-kreipėsi ji į mane.

-Šitos grindys kainuoja virš šimto tūkstančiu. Tad būk maloni ir nusivilk savo batus. O aš ne tarnaitė , o šių namų savininkė , kad ir kas tu tokia būtum , batus palik prie durų , nes neleisiu braižyti savo grindų,-mandagiu , lygiu tonu mestelėjau.

-Tu žinai kas aš?,-iškėlė smakrą.

-Net neįsivaizduoju.

-Aš Porshe de Loris , 2015 metų geriausias modelis ir mis Prancūzija. Esu Zayn Malik mergina jau du mėnesius.

-Kad ir metus , batus palik prie durų.

-Kas manai esanti , kad man galėtum aiškinti?

-Hope , man priklauso šis namas ir viešbučiai kurie vadinasi mano vardu , aš jų savininkė.

-Kas čia per vardas,-pasišaipė.

-Tai pavardė,-mestelėjau,-Kaip modelis tu labai kvaila.

-Kaip...!!!

-Batus palik prie durų kitaip apsauga tave išves iš namų.

Išėjau iš virtuvės iškėlusi galva. Jeh pas mane nėra jokios apsaugos , bet jai nereikia to žinoti , svarbu aš tai žinau. Nupėdinau į viena iš užrakintu kambarių. Uždariusi duris nusimečiau megstuką. Nusiėmiau tą nelemtą rankos tvarstį. Man nereikia šito šūdo galiu ir be jo išgyventi. Užsidėjusi ausines ir akinius nuėjau išsirinkti ginklo. Šio kambario privalumas , kad jis nepraleidžia garsi. Todėl man jis ir patinka. Išsirinkusi pistoletą atsistojau prieš taikinį. Pradėjau šaudyti. Viena apkaba , dvi , trys. Galiausiai mečiau ginklą į taikini. Nusviedžiau ausines į šona kartu su akiniais. Spyriau į sieną ir iškart pasigailėjau.

-Kuo tau nusikalto siena?

Greit atsisukau į garbanių. Jis stovėjo prisimerkęs ir žvelgė į mane. Prie jo stovėjo dar man nematytas vaikinas. Jis buvo rudaplaukis. Dėvėjo baltą maikutę ir raudonas kelnias. Taip pat ir batus. Stvėriau tuščia ginklą ir paleidau į jį. Rudaplaukis spėjo pasitraukti. Pistoletas atsitrenkė į duris.

-Pizdink su savo batais iš mano namų!!! Kas po velniais jumis augino??? Nežinot , kad reikia nusimauti batus ,kai būni namie?

Stvėriau megstinį užsimečiau jį ant pečių , kad nesimatytu tatiuruotė.

-Šis kambarys nepraleidžia garso,-pastebėjo rudaplaukis.

-Pasiplok už tai , kad esi bukesnis nei atrodai. O dabar kokiu reikalu čia atėjote?

Buvau velniškai įsiutusi. Stengiausi kalbėti ramiai. Atsirėmiau į stalą kuris stovėjo kitame gale nei jie buvo.

-Norėjau pasakyti, kad pas tave apsigyvens Louis , Niall ji atsiuntė padėti mums.

-Jai jis vaikščios su batais , tai jokiu budu nesutinku.

Vaikinas nusipyrė batus ir paėmė juos į ranką. Įtariai jį nužvelgiau. Arba jis protingas arba žino per daug , kad paklūsta man. Gūžtelėjau pečiais.

-Kad kita kart nekiltu tokių nesąmonių iš kart pasakau , kad Niall šiose namuose nelaukiamas , o jai jį čia atvešit jis bus man lyg gyvas taikinys kartu su Zayn ir jo kale kuri subraižė mano grindis.

-Ahh ta meile.

Melodingas Louis balsas palietė mano ausis. Vov jis turi gražų balsą.

-Meilė grindims kuriomis vaikštau.

-Arba meilė žmogui kuris atvedė į namus savo panele,-kalbėjo jis.

-Atsargiau kalbėk. Aš neįsimyliu , o įpatingai Niall Horan draugų.

Hope HotelWhere stories live. Discover now