2.12

2.6K 158 23
                                    

Ledinis balsas atsklido nuo durų pačiu tinkamiausiu laiku. Pakėliau savo ledinį žvilgsnį į vaikiną stovintį prie durų. Nubraukiau ašaras ir pakilau iš savo vietos. Atsistojusi greta stalo iškėlusi galvą žvelgiau į vaikiną. Šis padaras nežino kas jo laukia.

-Tu nuo pat pradžių žinojai kas aš tokia taip?,-šaltai tariau.

-Žinojau kas tu tokia nuo tos akimirkos , kai tu man prisistatei panele Horan , o dabar gal paaiškinsi kokį skandalą dabar sukėliai?,-piktai pasiteiravo jis.

-Nori žinoti kokį skandalą iškėliau ar koks skandalas tavęs dar laukia detektyve Kai Jongim "Moon stars" restoranų valdytojau. Kaip drįsai liestis prie mano tėvų bylos?

-Todėl , kad visame Londone niekas nenorėjo imtis tos bylos ypatingai , kai tu pabėgai iš namų,-šaltai kalbėjo.

-Nedrįsk taip kalbėti. Atsisakyk mano tėvų bylos aš surasiu private tyrėja. Man nereikia tavo paslaugų. Nenoriu likti skolinga tokiam pašlemėkui.

Vaikinas tvirtais žingsniais įžengė į kambarį. Sustojęs tik vienu žingsniu toliau nuo manęs žvelgė į mane iš aukšto. Kūnų bėgiojo šalčio šiurpuliukai norėjau pastumti tą vaikiną , bet jis griebė mano ranką man nespėjus net prisiliesti prie jo.

-Paklausyk manęs idėmiai Alexandra. Prieš septynerius metus tu išgelbėjai mane , nuo tada aš tau buvau skolingas , tad dabar nedrįsk stoti man skersai kelio. Aš rasiu kas nužudė tavo tėvus ir gražinsiu tau skolą. O jai tu bandysi man trukdyti aš uždarysiu tave rūsyje kuriame galėsi praleisti naktelę su žiurkėmis ir niekas tavęs iš ten neišgelbės , tad net negalvok man maišytis.

-Tu ligonis.

Jutau kaip kraujas paliko visa kūną , o siela išskrido į kitą pasauli. Šis vaikinas tikras beprotis. Jis katik man grasino uždaryti mane rūsyje jei neleisiu jam toliau dirbti mano tėvų bylos. Ir jis žinojo , kas aš tokia ir apie įvykius prieš septynerius metus. Tas vaikinas tikrų tikriausias ligonis daugiau nieko.

-Nedrįsk man maišytis po kojom.

Paleidęs mano ranką jis apsisuko eiti. Net nedvejojau griebiau ant grindų buvusia stiklinę ir sviedžiau ją į Kai. Vaikinas sukniubo vietoj. Stovėjau ištikta stabo. O Dieve ką aš padariau?

Graikų Dievas gulėjo ant balto kilimo stiklinės šukės buvo aplink jį. Mesdama nesitikėjau pataikyti jam į galvą. Giliai kvėpuodama suklupau. Akis jau temdė ašaros. Aš nenorėjau jo sužeisti , aš tikrai nenorėjau. Aš tik norėjau , kad jis liautųsi manyti jog viskas sukasi tik apie jį. Kad jis pradėtu žvelgti ir į aplinkinius žmones.

Giliai kvėpuodama priropojau prie nejudančio kūno. Jutau , kaip viena iš šukeliu įsmigo į ranką bet stengiausi į tai nekreipti dėmesio. Sveikąją ranka pasukau Kai galvą į save. Kraujo nebuvo matyti , bet jis gulėjo be sąmonės. Vos laikydama ašaras stengiausi apčiuopti jo pulsą. Deje rankos drebėjo pernelyg smarkiai , kad galėčiau kažką pajausti.

Sušniurkščiau nosimi ir nuvaliau pirmą išbėgusę ašarą. Giliai kvėpuodama pabandžiau dar kart apčiuopti jo pulsą.

-Po velnių tu negalėjai mirti nuo stiklinės. Aš tau draudžiu mirti. Mes dar nebaigėm kalbėti. Nedrįsk palikti Reino... Ir manęs... Man reikia , kad tu padėtum rasti tėvų žudikus. Girdi..

-Girdėčiau daug geriau jai nebliautum prie pat mano ausų. Po velnių ar tu mėginai mane nudėti?

Kai piktai atsisėdo. Jis atrodė visiškai sveikas. Nežinau kas man pasidarė tą akimirką , bet aš puoliau jam į glėbį ir pradėjau verkti. Tą akimirką man tiesiog reikėjo kažko šalia. Aš neturėjau nieko. Neturėjau su kuo pasikalbėti ir šis vaikinas man negelbėjo. Jis vis engė mane ir elgėsi atžariai.

Hope HotelWhere stories live. Discover now