2.42

2.4K 164 25
                                    

Merginos atsiprašau dėl klaidų , bet noriu priminti , kad aš rašau be akinių ir aš praktiškai nieko nematau ką rašau.



Žmonėms aplink mus darėsi vis įdomiau. Jie smalsiai žvelgė į mūsų burelį ir besistojanti Malik. Giliai įkvėpiau ir iškvėpiau. Negalėjau leisti , kad kiltu skandalas , nors kiek supratau Xiumin tai visai nerūpi. Jau įsivaizdavau kokias antraštės šviestu laikraščiuose. Tikriausiai žmonės pradėtu manyti , kad aš miegojau ir su Xiumin ir su Suho. Žengiau į priekį. Atsistojau tarp vaikinų. Iškėlusi galvą tariau.

-Jai kelsite dramas būsiu priversta jus išprašyti iš šio renginio. Čia labdaros renginys , o ne bokso ringas.

-Taip. Išprašyk ta pašlemėka,-piktai drėbė Porshe.

-Aš turėjau galvoje tave ir Malik , o ne Xiumin. Jis nepadarė nieko blogo.

Nusišypsojau didžiausia šypsena. Apsisukau ir parodžiau tiems dviem pasišalinti iš įvykio vietos kol ta porelė nesugalvojo dar , kaip nors juos išprovokuoti. Ėjau savo staliuko link. Pečius spaude skausmas , galva taip pat negelbėjo. Čia per daug įtampos. Visi susirinkusieji vis smalsavo apie mane ir Malik arba apie mane ir Jongim. Atrodo , kad čia apkalbinėtoju irštva. Neturėjau jėgų su jais kalbėtis. Norėjau grįžti namo.

Atsisėdau į savo vietą. Padavėja iš kart atnešė kavos kurios buvau prašiusi. Prie manęs buvo dar 5 laisvos vietos. Pasilenkusi paėmiau nuo stalo sarašėli kuriame buvo surašyta kas sėdi prie šio stalelio. Kai , Suho , Xiumin , Maiklas... Kodėl jam buvo išsiustas kvietimas. Maniau liepiau jo nekviesti. Prie jo vardo buvo prirašytas merginos vardas. Vien problemos daugiau nieko.

Piktai numečiau sarašą ant stalo. Kėdė šalia manęs atsitraukė ir man iš dešinės prisėdo jauna panelė. Leiskit spėti čia toji Maiklo palydovė. Įdėmei nužvelgiau merginą. Jos kūną puošė juoda ilga suknelė. Iškirptė siekė pilvo vidurį. Pečiai visiškai pliki. Ilgos raudonos garbanos laisvai krito iki liemens. Veidą puošė nedidelis makiažo kiekis. Mergina atrodė pasimetusi lyg jaustusi nesaugei tarp tiek žmonių.

-Tu su Maiklu?,-mandagiai pasiteiravau.

Raudonplaukė šoktelėjo iš išgasčio. Atrodo jog ji net nepastebėjo , jog aš sėdžiu čia. Jos akys išsiplėtė dvigubai. Lūpa pradėjo virpėti. Ištiesiau jai servetėlę. Nedrase ranka ji paėmė ją. Nusišluosčiusi akis ir susitvardžiusi išsitiesė. Mačiau , kaip ji stengėsi elgtis , kaip dama , bet vis tiek atrodė , kaip pabūgęs triušiukas.

-Nebijok manęs aš nekenčiu to vaikino , kaip ir jis manęs. Kiek tau metu?,-ramei paklausiau gerdama kavą.

-Atsiprašau aš negaliu kalbėtis su svečiais.

Merginos aiškus airiškas akcentas mane išmušė iš vežiu. Jau senai negirdėjau tokio akcento. Net brolis taip nebekalba. Tai tokia paguoda širdžiai girdėti tokį akcentą.

-Aš taip pat Airė. Kaip Maiklas tau prigrąsino. Gal galiu kuo padėti?,-ramei klausiau.

-Jis man neprigrąsino. Maiklas yra mano dėde,-ramiau atsakė mergina.

-Jai jis tavo dėdė tai kodėl atrodo taip lyg bijotumėt čia būti?,-susiraukiau.

-Nes čia yra mano buvęs sužadėtinis su savo mergina.

-Kas jis toks?

-Zayn Malik , mes buvome susižadėje slapčia prieš metus...

Kava kuria gėriau atsidūrė atgal puodelyje. Pradėjau kosėti negalėdama atsigauti po išgirstos naujienos. Malik buvo susižadėjęs prieš metus. Jis prieš keleta mėnesiu buvo mano vaikinas. Merginos šilta ranka nugulė ant mano nugaros. Ji švelniai glostė ją iki kol aš nustojau kosėti. Ašarotom akim pažvelgiau į merginą. Kas per velniava čia vyksta. Malik buvo susižadėjęs , kai mes draugavom. Gal aš ne taip išgirdau...

Hope HotelWhere stories live. Discover now