12

4K 221 7
                                    


-Mastau apie M...,-greit nutilau koki velnia aš čia ruošiuos sakyti?,-Apie merginas kurios dabar manęs nekenčia,-pasitaisiau.

-Ne tavęs vienos , jos nekenčia visų kurie yra susije su jais,-parodė Dani į Harry,-Jos mano , kad jie ves jas.

-Pedofilai.

Atsikrenkščiau. Vaikinai pažvelgė į mane. Atsistojau nuo kėdės. Pasiėmusi savo puodelį patraukiau vidinio kiemo link. Švelnus ryto oras palietė skruostus. Įtraukiau jo godžiai. Basomis nutrepsėjau per šaltas plyteles medžių link. Buvo gera jausti vėsuma po kojomis. Smagu atsipalaiduoti , bent šiek tiek. Gurkštelėjau kavos.

-Gražuole gal nusivilksi maikutę.

Paspringau kava. Viską kas buvo burnoje išspjoviau ant žolės. Kiek atsigavusi atsisukau į tvorą kuri skyrė mane ir kaimynus. Ten prie tvoros atsirėmęs stovėjo mano nekenčiamiausias padaras. Metjus. Kaimynų vaikas. Jam vos 23 , o jau mano esantis pasaulio bamba. Jo tėvai verslininkai , o jis pats bedarbis gyvena iš tėvų. Negaliu kaltinti jo , jog yra toks pasipūtęs šunsnukis. Mat jis išties dailus tik gaila protu nepasižymi.

-Kažko reikėjo?,-kilstelėjau antaki.

-Nagi Hopeliuk sutik su manimi pavakarieniauti.

-Hope , aš esu Hope ir jokia Hopeliukė ar kitokė "liukė" ir būk malonus bėk namo pažaisti su mašinytėm.

-O gal nori pavėžėsiu tave su viena iš jų?,-flirtavo.

-Niekad gyvenime , nebent visos pasaulio mašinos dings , o pati negalėsiu vaikščiot ir tai tada abejoju ar sutiksiu.

-Vis dar vaidini neprieinama? Nejau nežinai , kad mano tėvai...

-Kad jie kažkokie verslininkai? Taip žinau ir kas iš to? Tavo tėvai man nieko negali padaryti. O dabar Metju buk geras vaikas ir dink man iš akių.

-Klau..

Uždariau galinio kiemelio duris. Įėjusi į virtuvę pastačiau puodelį ant stalo ir tiesiu taikiniu nuėjau į savo kamabrį. Persivilkusi marškinius į maikutę ir džemperi vėl nusileidau į apačia. Ten prie durų sutikau Malik. Jis vilkėjo juodus džinsus , mėlynus marškinius ir savo kožą. Rankoje laikė piniginę ir mašinos raktelius. Klausiamai pažvelgiau į jį.

-Važiuoju pas draugę.

Mestelėjo jis ir uždaręs duris išėjo. Tai šis šiknius važiuoja pas draugę , o naktį bučiavo mane. Koks sumautas dviveidis niekšas , supelijęs makaronas. Ahhh!!!! Sumauti vaikinai. Supykusi nuėjau į svetainę. Ten sėdėjo Dani ir Waliyha. Piktai į jas pažiūrėjau.

-Kur išsivilko tas sumautas pašlemėkas?,-suburbėjau.

-Kuris iš tu trijų?,-perklausė Dani.

-Zayn...

Hope HotelWhere stories live. Discover now