The End

3.6K 244 22
                                    

Švelnios juodaplaukio lūpos nuo peties nukeliavo iki žandikaulio. Pasukau veidą į jį. Zayn rankos negailėdamos nuplėšė mano maikutę. Žvelgiau į jį plačiomis akimis. Rudos šokolado akys buvo virtusios į dvi aistros bedugnes. Drebančiomis rankom nuvilkau Malik maikutę. Juodaplaukis parvertė mus ant grindų. Jo tvirtos rankos švelniai nukeliavo prie liemenėles užsegimo i kaip galėdamo greičiau pašalino ją. Pirštus įvėliau į jo juodus plaukus ir prisitraukiau Zayn lūpos prie savųjų. Krimstelėjau į jo apatinę lūpą , taip sulaukdama tylios dejonės.

Zayn nuvilko mano šlapius džinsus ir nusviedė juos prie židinio. Nelaukiau kol jis pradės imtis mano apatinių. Apverčiau mus. Nusibraukiau plaukus. Lėtai pasilenkusi prie jo kaklo linijos , pradėjau ją glamonėti lūpomis. Zayn rankos slydo mano klubais ir apsistojo ties užpakaliu. Krimstelėjau į jo tvirtą petį. Juodaplaukis nedvejodamas užsiėmė viršų ir kreivai šyptelėjo. Jau po akimirkos ant mūsų neliko rūbų.

------

Gulėjau juodaplaukio glėbyje. Jo rankos tvirtai laikė apsipynusios mano liemenį. Žvelgiau į jo mėgaustas akis. Židinyje vis dar ruseno silpna liepsna. Pirštų galiukais pradėjau vedžioti jo tatuiruotes. Zayn suėmė mano ranką ir pakštelėjo į plaštaką. Šypsojausi jam kaip mažas vaikas gavęs saldainį. Dabar gulėdama jo glėbyje ir jausdama jo šilumą suprantu kaip man labai reikėjo jo meilės. Kaip besąlygiškai buvau jį įsimylėjusi.

-Zayn aš...

Juodaplaukis pridėjo pirštą prie mano pravertų lūpų ir neleido toliau kalbėti. Jis lėtai paleido mano liemenį. Pakštelėjo į kaktą ir priglaudė lūpas prie ausies.

-Tuoj sugrįšiu.

Juodaplaukis angelas užsivilko džinsus ir nužingsniavo per židinio apšviestą namelį. Sekiau jo judesius akimis. Kai galiausiai nebegalėjau jo matyti , stvėriau Malik besimėtančią maikutę ir užsivilkau ją. Persibraukiau per savo susivėlusius plaukus. Apsižvalgiau aplink. Namelis buvo medinis ir jaukus. Ore tvyroje intymumo kvapas. Pakilau nuo grindų. Patraukiau didelio lango link. Sustojusi prieš jį žvelgiau į mišką kurį plovė nepaliaudamas lietus. Lango atspindyje pastebėjau ateinanti juodaplaukį. Atsisukau į Zayn. Jis sustojo prieš mane.

-Alexandra Lilly Hope Horan ar gyvensi su manimi?

Jo rimtas balsas privertė išsigąsti. Pažvelgiau į jo ištiestą ranką kurioje jis laikė raktą. Tik tuo metu kai pamačiau metalo dirbinį supratau , jog šis vaikinas nesiperša man. Pažvelgiau į jį pasimetusiu žvilgsniu.

-Aš nesipiršiu tau kol nebūsiu tikras jog mes galime gyventi kartu. Aš taip pat tave myliu pasauli mano , bet noriu , kad kai ištarsiu tau tuos kelis žodžius tu be jokios abejonės atsakytum teigiamai. Tad ar gyvensi su manimi?,-jis kalbėjo rimtai.

Linktelėjau nežinodama ką jam pasakyti. Zayn Malik nusijuokė savo skardžiu balsu ir stvėrė mane į glėbį. Juokdamasi pabučiavau jo skruostą.

-Myliu tave.

-Ir aš tave.

THE END

Hope HotelOnde histórias criam vida. Descubra agora