2.4

2.4K 138 22
                                    

Merginos ką manot jai aš padarysiu Zayn second main leader ( lietuviškai būtu , kad jis bus antras vyriškas pagrindinis veikėjas berniuko brolis bus pirmas) , nes kaip ir minėjau aš senai nebe jų fanė ir man kiek sunku kurti su jais kai net nežinau kas vyksta. So ar skaitysit toliau jai Zayn nebebus pagrindinis vaikėjas -vaikinas? LABAI PRAŠAU palikit komentare atsakymą , nes kitaip negalėsiu kelti kitos dalies :/ 

Love yaa Hope 

............................................................................................................................................................

                                                         Prasideda dalis 


-Tai nepirmas tavo kartas kai tu atvažiuoji dėl jo į šitą šalį?,-nuleidusi knygą pažvelgiau į berniuką.

-Jis atsiųs ką nors iš savo darbuotuoju jie pasirūpins , kad aš įsėsčiau į pirmą lėktuvą skrendanti namo. Mano brolis nenori matyti manęs. Gal..Gal jai mirčiau jis aplankytu mane. Kaip jūs manote?

Stebėjau berniuką neturėdama ką jam atsakyti. Jai jis mirtu ar jo brolis jį aplankytu? Ar jo brolis pagaliau suvoktu ką prarado? O jai aš mirčiau ar Zayn suvoktu ką prarado? Ar jis mane bent mylėjo ar visa tai tebuvo melas?

Nežinodama ką atsakyti atsistojau ir ant kojų pastačiau Reina , berniuka žvelgė į mane išsigandusiu žvilgsniu. Nieko nelaukdama apkabinau ta mažą padarėli kuris suvirpėjo nuo mano prisilietimo. Jo rankutės nedrąsiai prigludo prie mano nugaros. Jau po akimirkos berniukas pradėjo verkti mano glėbyje. Paglosčiau jo nugarą stengdamasi jį nuraminti.

-Nagi viskas bus gerai šį kart tavo brolis atvažiuos tavęs,-sumurmėjau.

Berniukas papurtė savo mažą galvutę ir dar tvirčiau mane apkabino.

-Prašau nepaleiskite manęs. Manęs jau seniai nebuvo niekas apkabinęs.

Jo žodžiai suvirpino mano negyvą širdį. Jutau kaip ašaros tvenkiasi į akis. Pakėliau akis į viršų ir sumirksėjau kelis kartus. Jai pravirksiu nebegalėsiu liautis , o dabar tam nėra laiko turiu pasirūpinti , kad šis berniukas sutiktu savo brolį.

Viena ranka laikydama berniuką prie savęs kita ištraukiau savo telefoną iš kišenės. Paspaudusi ant jau skambinto numerio pridėjau telefoną prie ausies. Po pusės minutės telefone išgirdau to paties vaikino balsą.

-Klausau,-dalykiškai ir šaltai tarė.

-Jūs gal laikrodžio nepažįstat ar kas su jumis negerai?,-taip pat šaltai atsakiau.

-Tai ir vėl jūs. Mano žmonės tuoj atvažiuos ir pasirūpins , kad Reinas saugiai grįžtu namo tad galite važiuoti savo reikalais.

Nusijuokiau šaltu juoku ir kiek atitraukiau telefoną nuo ausies pažiūrėjau į ekraną tada vėl pridėjau telefoną prie ausies.

-Aš Alexandra Lilly Hope Horan ir aš neleisiu tau ir šį kart išsisukti nuo susitikimo su savo broliu. Nori jį išsiusti namo? Tai padaryk tai pats , nes aš pažadu sukelsiu tau toki skandalą kurio tu nepamirši...

-Manęs negazdina tavo pavardė jis mano brolis , tad aš...

-Jis nėra suknistas daiktas..

-Nekišk...

-Nepertraukinėk manęs a...

-Po velnių tave!!!

-Eik velniop!!

Hope Hotelजहाँ कहानियाँ रहती हैं। अभी खोजें