2.2

2.6K 167 14
                                    

Nutraukusi pokalbį padėjau telefoną ant stalo. Dar kart pažvelgiau į rankoje laikantį lapelį. „Aš myliu Porshe. Atsiprašau esu su ja New York'e ir noriu ją vesti." Nusijuokiau. Ahh Karma tikrai Karma. Kas daugiau galėtu taip šaipytis iš manęs. Tas kalės vaikas išskrido į New York'ą. Ant lapelio atsirado šlapias taškelis. Susiraukusi paliečiau savo skruostą. Jais ritosi ašaros. To negali būti aš jau seniausiai nebejaučiu skausmo , jau senai nebeverkiu dėl nieko.

Suglamžiusi lapelį pradėjau valytis ašaras. Kiek dar pažeminimo man teks kentėti dėl Zayn Malik? Kiek jis dar kamuos mano nervus. Nejau jam niekaip... Nors ne viskas juk baigta taip? Jis paskelbs apie savo sužadėtuves ir aš daugiau jo nebematysiu. Na nebent jis drįs mane pakviesti į savo vestuves.

Atsisėdusi į krėslą pasijungiau internetą. Noriu sužinoti kuriame šiuo metu viešbutyje yra pastebėtas Malik. Reikia pasveikinti jį ir jo naująja sužadėtinę. Kažkas keisto sukirbo paširdžiuose. Ohh tai ta pati ugnelė kuria maniau praradusi. Tas pats nuostabus jausmas kurį jausdavau krėsdama jiems baisiausius dalykus. Dabar , kai Malik nebėra mano galiu vėl pradėti kamuoti juos jai jie drįs pas mane pasirodyt , juk jiems nėra ko veikti mano namuose.

People naujienų tinklapis skelbė , kad Zayn Malik pastebėtas New York'e su miss Prancūzija. Jie buvo pastebėti mano viešbutyje. Ohh kokie jie malonūs , kad nusprendė pasinaudoti mano viešbučiu. Na mano viešbutis parodys jiems reikiama svetingumą. Griebusi mobilųjį surikau viešbučio direktoriaus numerį jau po kelių akimirkų jis pakelė ragelį.

-Hope Hotel.

-Čiarli čia Alexandra Lilly Hope Horan,-ramiai atsakiau.

-Panele Hope kuo galiu padėti? Ar kažkas nutiko mūsų viešbutyje , kad skambinate? Ištaisysime viska kas blogai,-kiek supanikavo jis.

-Ne ne Čiarli viskas gerai. Jūsų viešbutyje apsistojo Zayn Malik ir Porshe de Loris?

-Taip. 518 numeryje.

-Parodykite jiems derama svetingumą tokį kokio jie nepamirštų.

-Ką būtent turite galvoje?,-sąmoksliškai tarė pašnekovas kitame laido gale.

-Tarkim antklodės suteptos skysčiu sukelenčiu niežus. Nevalgomas maistas. Skambučiai kas penkias minutes. O taip ir pristatykite de Loris dilgėlių ir nuvytusiu gėlių puokštę nuo manęs.

-Viskas bus padaryta panele Hope,-laimingas kalbėjo jis.

-Ačiū Čiarli.

Padėjusi ragelį nusišypsojau. Pirmą kart per visą tą laiką nusišypsojau tikrąją šypseną. Čiarlis buvo geras žmogus tikriausiai dėl manęs paaukotu viską. Nes kai jį radau jis neturėjo nieko. Iš pradžių daviau jam namus tada darbą galiausiai pakėliau pareigose , nes senasis direktorius vogė iš manęs. Dabar Čiarlis atsakingas už viena iš mano viešbučiu. Greitu metu turėtu susilaukti pirmagimio ta proga tikiuosi gauti pakvietimą į New York'ą... Ta proga. Ta proga.

Kadangi mano nuostabus darbuotojas laukia pirmagimio manau būtų visai normalu nuvykti į New York'ą netikėtai jį pasveikinti užtruksiu tik savaitę. Juk per savaitę nenugrius mano viešbučiai. Jau esu juos taip palikusi mano darbuotojai profesionalai. Manau turėčiau būti atsakinga valdytoja ir nuvažiuoti asmeniškai pasveikinti Čiarlio. Ne ne tai ne dėl Zayn Malik aš ten važiuoju ne dėl jo , o dėl savo darbuotojo kuris laukai kol gims jo pirmagimis. Manęs visai nedomina Malik ar Porshe kurie drįso įžengti į mano viešbutį.

Pranešusi savo sekretoriai , kad išvykstu į New York'ą darbo reikalais išvažiavau namo. Įėjusi į namus iš kart patraukiau kambario link susikrauti daiktų. Mano skrydis bus už penkių valandų manau turėčiau kiek paskubėti ir reiktu pranešti broliui , kad kelias dienas nebūsiu šalyje. Vienu metu kraudamasi drabužius rinkau brolio numerį. Jau po kelių pipsėjimu jis atsiliepė.

-Alex...

-Tu gal laukiai mano skambučio , nes kažkaip labai jau greit atsiliepiai. Žinai normalūs žmonės taip greit neatsiliepę į mano skambučius.

Pirma kart per tuos mėnesius mano balse pasigirdo ne tik juodai pilkos spalvos. Dabar mano žodžiai skambėjo švelniau ir šilčiau. Net pati suvokiau tai.

-Mes giminės , tad mes abu ne normalūs.

-Na taip ačiū , kad priminiai jau buvau pamiršusi , kad mes giminės maniau galėsiu tave kabinti. Velniava teks susirasti ką nors kitą. Na tarp kitko aš tau skambinu norėdama pranešti , kad kraunuosi savo mantą ir keliom dienom išvykstu į New York'ą pasveikinti savo vieno darbuotojo dėl besilaukiančio pirmagimio. O ir Malik su Porehe mano viešbutyje.

-Tu vyksti į New york'ą pasveikinti savo darbuotojo į viešbutį kuriame yra apsistojąs Zayn. Teisingai supratau?

-Taip.

-Daniele ir Eleanora jau kraunasi daiktus Melisente ir aš negalėsime skristi , nes norime pradėti planuoti vestuves. Tikiuosi neprisidarysi problemų.

-Aš jau suaugusi mergaitė nebekrečiu šunybių. Laikas suaugti.

-Kažkaip neįtikėtinai tai skamba iš tavo lūpų.

-Aš irgi tave myliu. Parvešiu tau lauktuvių iš New York'o.

-Tikiuosi tos lauktuvės nebus negyvas Malik kūnas. Myliu ate.

Man nespėjus nieko daugiau pasakyti brolis padėjo ragelį. Ahh tas gudruolis. Ne aš jam neparvešiu negyvo Malik aš jam parvešiu mumija Porshe de Loris. Nors ką aš čia kalbu aš ten važiuoju ne dėl jų. 

Hope HotelWhere stories live. Discover now