53

3.4K 244 23
                                    

-Alexi jai tu tuoj pat nepabusi aš prisiekiu sudeginsiu tavo dangiškąsias grindis.

Šis grąsinimas privertė mano sąmone vėl reaguoti į pasaulį. Pramerkiau vieną akį. Prieš mane atsivėrė svetainės lubos. Pasukau galvą į šoną. Iš mano dešinės buvo - grindys , kairės - grindys. Suraukiau antakius. Galva skaudėjo lyg pervažiuota. Susiėmusi už galvos atsisėdau ant svetainės grindų. Pakėliau akis į juodaplaukį.

-Kokio velnio aš ant grindų???,-susierzinusi paklausiau.

-Nes nualpai,-mestelėjo lyg tarp kitko.

-Tai tu nevisproti nori pasakyti , kad leidai man nualpti ir nepagavai manęs , nors ir sakiau tai padaryti????,-sukandus dantis paklausiau.

-Koks mano reikalas kita karta alpk ten kur minkščiau,-gūžtelėjo pečiais.

-Malik tu lavonas,-degustavau.

Zayn stovėjo ir žiūrėjo į mane kaip į nesveiką. Primerkiau akis ir jam nespėjus sureaguoti parverčiau jį ant grindų šalia manęs. Malik sudejavo iš skausmo. Užsiropščiau ant jo ir prirėmiau jo rankas su keliais. Tik dabar , kai laikiau juodaplaukį prirėmusi prie grindų pastebėjau koks jo nuostabus kūnas. Jis nevilkėjo maikutės kelnės buvo prasektos , plaukai susivėlę , o akys apsiblaususios. Trinktelėjau jam švelniai per skruostą.

-Atsiprašyk manęs,-liepiau.

-Už ką? Kad sudeginai mano mašiną?,-ramiai atsakė.

-Už tai , kad atsivedei tą pasileidėle į mano namus!!,-surikau.

-Ne.

Norėjau dar kart jam trinktelėti , bet jis išlaisvino savo ranką ir apvertė mus. Dabar juodaplaukis buvo virš manęs. Jutau kaip šlapia maikutė atidengė mano pilvą. Zayn viena ranka suėmė mano abi rankas ir iškėlė jas man virš galvos. Juodaplaukis nužvelgė visą mano kūną ir sustojo ties apnuogintu pilvu. Bandžiau pasimuistyt , bet nelabai pavyko. Buvau su šlapiais rūbais , išalkus ir pavargus.

Vaikinas pirštų galiukais perbraukė per pilvą. Dar kart pasimuisčiau. Mano netikėtumui Zayn pasilenkė ir lūpomis pradėjo glamonėti apnuogintą kūno vietą. Prikandau skruostą , kad nesudejuočiau iš malonumo. Malik dantimssukando vietą maikutės kraštą ir laisva ranka ją perplėšė. Stebėjau jį šokiruota jo veiksmų. Nejau šitas nevisprotismano , kad aš taip lengvai pasiduosiu? Na jau ne.

Kadangi jis buvo susikoncentravęs ties mano rūbų niokojimu sukaupiau jėgas ir spyriau jam į tarpkoji. Malik , kaip mat atšoko ir virto ant grindų , susirietė į kamuoliuką.

-Jai dar kart drįsi priliesti mane bent piršteliu iškastruosiu tave Malik,-išspjoviau.

-Tik nemeluok , kad tau nepatiko mano glamonės,-sukandęs dantis tarė.

-Mane vemt verčia nuo tavo prisilietimu,-sumelavau.

Pakilau nuo grindų. Nusivilkau suplėšytą maikutę , sviedžiau ją į kampą. Zayn taip pat jau stojosi. Nekreipdama dėmesio į jį patraukiau laiptų link , bet man nespėjus jų prieit buvau priremta prie sienos. Zayn iškėlė mano rankas į viršų ir neleisdamas man sureaguot pradėjo grubiai mane bučiuot. Jo lūpos nebuvo tokios minkštos , kaip visad ir kūnas dvelkė Tatjanos kvepalais ir dar kažkuo... Jis elgėsi apgailėtinai. Visad maniau , kad Malik yra geresnis žmogus ir jog niekad nenaudoja jėgos prieš merginas. Nuo kada Malik pradėjo taip elgtis? Nuo kada jis naudoja jėga prieš mane ar kokia kita merginą?

Galiausiai supratęs , kad nesulauks mano atsako į bučinį jis smarkiau suspaudė mano rankas. Jo lūpos nukeliavo mano kaklu. Jo aštrūs dantys pradėjo niokoti mano jautrią kaklo odą. Skausmas nutvilkė visą kūną. Sukandau dantis , kad neriktelėčiau iš skausmo. Dabar ten tikrai liks žymės ir man teks kažkaip jas užmaskuoti. Prisiekiu Liuciferiu , kad ateis diena kai aš nudėsiu šį vaikiną.

Apsižvalgiau aplink. Artimiausias pistoletas buvo už keturių žingsniu po spintelės dugnu. Man niekaip nepavyks jo pasiekti , jai jis laikys mane taip smarkiai. Pabandžiau išsivaduoti - juodaplaukis kaip atsaką smarkiau sukando kaklo odą. Kas per velniava čia vyksta? Nejau jis girtas? Kūną sukaustė šaltis. Akys apsiblausė nuo skausmo.

-Jeigu tu tuoj pat manęs nepaleisi aš prisiekiu suvarysiu kulką tau į širdį tu nevisproti.

-Man jau atsibodo tavo grasinimai,-mestelėjo jis.

-Malik jai tu tuoj pat nepaleisi mano sesers tada manau aš tave nudėsiu,-piktas blondes balsas nuplikę vaikiną , kaip šaltas vanduo.

Malik kaip mat atšoko nuo manęs. Paliečiau savo kaklą pirštu galiukai sudirgino pažeistą odą. Išleidau ilgai laikytąatodūsį.

-Kas po galais tau užplaukė?,-Niall prirėmė Zayn prie sienos.

-Aš...,-bandė kalbėti tas.

Priėjau prie vaikinų. Nuo Malik sklido konkretus žolės kvapas. Paliečiau brolio petį taip prašydama jo pasitraukti. Blondinas paklausė. Nusišypsojau Zayn ir jam nespėjus sureaguoti trenkiau į žandikaulį iš visų jėgų , jau po akimirkos jis krito ant grindų be sąmonės.

-Kita kart žinosi , kad rūkyt žolės mano namuose negalima,-atsisukau į brolį,- Surask visą žolę ir nuleisk ją į tualetąMalik užrakink sandėliuke.

Brolis linktelėjo laimingai šypsodamasis.



Merginos noriu nuomonių ir ilgų. Ir noriu žinoti ar jau būtų laikas pradėt romantiškas dalis :D  

Hope HotelWhere stories live. Discover now