46

3.7K 276 14
                                    

Noriu ilgų nuomonių.



Prie mūsų artėjo du pareigūnai. Nutaisiau savo įprasta veido išraiška. Malik galiausiai atsistojo šalia manęs. Žvilgtelėjau į jo marškinius. Ups juose trūko kelių sagų. Prikandau lūpą.

-Labas vakaras,-tarė teisėsaugininkas.

-Labas vakaras,-atsakiau pažvelgusi į juos.

-Mes ieškome Alexandros Lilly Hope Horan,-oficialiai tarė kitas.

Kilstelėjau vieną savo dailų antakį. Jie ieško manęs? Kokio velnio?

-Aš Alexandra. Kokiu reikalu manęs ieškote?

-Jūs esate suimta.

Vienas iš pareigūnų pradėjo artintis prie manęs. Žvelgiau į jį kaip į debilą. Kokio velnio aš esu suimta? Atrodo nieko bloga nepadariau na... Senis! Vaikinas išsitraukė antrankius.

-Kokiu pagrindu ją suimat?,-piktai paklausė Malik.

-Ji yra įtariama brangaus daikto vagyste,-mestelėjo antras.

-Arba tiesiog tiesiai šviesiai sakykite , kad jūs paklūstate tam senam kvailiui iš kurio atėmiau Waliyha,-gūžtelėjau pečiais.

Pareigūnai susižvalgė. Mačiau , kaip Zayn susiraukė. Na jai tas senas kvailys nori skandalo aš jam jį ir duosiu. Žengiau į priekį. Paėmiau iš policininko antrankius ir susirakinau rankas. Jis žvelgė į mane , kaip į nesveiką.

-Patarčiau jums vaikinai nepamiršti , kad Hope Horan gan galinga pavardė , o dabar kiek suprantu turiu būti nuvežta į areštine,-šypsojausi.

-Alexi ką po velnių išdarinėji????!!!,-suriko Malik suimdamas mane už pečių.

Atsisukau į jį. Nutaisiau pačią tikriausia šypseną. Krūmai netoli mūsų sujudėjo. Ohh žinoma , kaip gi be paparacų. Nori skandalo? Turėkis. Pakėliau savo surakintas rankas ir apkabinau Malik per kaklą. Juodaplaukis apglėbė mano liemenį. Vaikinukas pasilenkė prie mano lūpų ir vos juntamai sujungė jas. Fotoaparato blyksnis pasklido nuo krūmų. Šyptelėjau.

-Manau mes katik sugadinom mano reputacija,-tvardžiau juoką.

-O aš manau , kad mes katik paskelbėm , jog esam pora,-sušnabždėjo jis.

Atšokau nuo Zayn , kaip nuplikyta. Po velnių nepagalvojau apie tai. Kodėl aš tokia kvaila? Jug dabar visas pasaulis laikys mus pora. Velnias. Pareigūnas paėmė už mano surakintu rankų ir pradėjo vesti link mašinos. Nesipriešinau , nemačiau tam laiko vis tiek rytoj ryte busiu laisva.

Kaip ir tikėjausi ryte mane paleido , bet už labai dideli užstatą. Nakti praleidau areštinėje. Tamsoje ant kieto gulto.Keisčiausia buvo tai jog manęs pasiimt atvažiavo Louis. Jis atvežė mano rūbus , kad nereiktu važiuoti su suknele. Ir viskas ką jis man pasakė , tai tai , kad man geriau nereikėjo jų sutikt.Kad reikėjo manęs paklausyt ir neieškoti Alexandros. Jo krumpliai buvo nubrozdinti , skruostikaulį puošė nuostabi mėlynė. Nieko jam nesakiau.

Dabar kai sėdžiu savo namuose ir žvelgiu į visus susirinkusiuosius manau , kad jie visi nesveiki , nejau jie mano , kad aš nerasiu išeities iš šios absurdiškos padėties? Visi iki vieno sėdėjo nuleidę galvas nuo pat tada , kai įžengiau į svetainę. Stebėjau televizoriaus ekraną atsirėmusi į durų staktą.

"Žimioji Alexandra Horan susidėjo su Zayn Malik. Ir visa , tai tik dėl to nes Maiklas Stonas susižavėjo jaunąją Waliyha!! Visi prisimename nesantaika tarp Hope ir Stonas."

O taip tas vaikinas tikrai yra senas jam 35 metai ir taip mes labai nesutariame. Nesantaikos priežastis ta , kad tas sumautas kvailys visad nusiperka jauną merginą su ja išeina į viešumą ir vėliau jos niekas nebemato... Na bent jau turėtu taip būti. Prieš metus jis nusipirko Džiulija - merginą kuri išdrįso pabėgti. Tas sadistas pasirodė labdaros renginyje su ja. Aš kaip visad išėjau anksčiau laiko pro galini išėjimą ir kaip supratau atsidūriau netinkamoje vietoje. Ten prie sienos buvo prispausta Džuljietą , Maiklas plėšė nuo jos drabužius ir laikė prispaudęs ją už gerklės vis kartojo jai , kad jis už ją sumokėjo ir jai ji nepaklus nukentės jos šeima. Aš įsikišau į tai... Nuo tada tas vaikinas manęs nekenčia. Negalėjau to paviešinti , nes tuo niekas nepatikėtu , bet... Dėl Dievo meilės jis vakar buvo su Waliyha!!! Jai būtų buvę taip pat!! Kiek dar merginų jie taip nuskriaudė?!

Peržvelgusi savo svetainę nežinojau juoktis ar verkti. Visi atrodė tokie niūrūs. Nejau jie mano , kad šis skandalas paveiks mane. Tai tik kvailas skandalas kuris nieko nereiškia.

-Kas jums visiems?,-ramiai paklausiau.

-Tu buvai suimta ir tas asilas leido tave išvežti!!,-suriko Niall rodydamas i Zayn.

-Nes aš pati sutikau buti suimta,-gūžtelėjau pečiais.

-Jis turėjo tau neleis!!,-suriko Liam.

-Kas jis toks , kad galėtu man aiškinti?,-susiraukiau.

-Jis tavo vaikinas!!!,-suriko visi choru.

Hope HotelWhere stories live. Discover now