44

4K 272 15
                                    

Aplink sklandė romantika sumišusi su prabanga. Spindintys sidabriniai įrankiai. Ižplizgintas porcelenas. Dvi nuostabios žvakės kurios apšvietė staliuką ir melsva staltiesę. Žmonės čia dėvėjo savo geriausius rūbus. Moterys nuostabiausias sukneles , o vaikinai smokingus arba kostiumus. Viskas nuostabiai.... Oi suklydau viskas tobulai sumauta. Prieš mane riogso piktas Malik kuris užsisakė tik vandens ir daugiau nieko. Šis kvailas asilas net nepratarė man žodžio jau 15 minučių. Jis tik stebi mane ir mano veiksmus.

Pasiėmiau delninuke. Išsitraukusi telefoną surinkau šito kvailio numerį ir išsiunčiau žinutę. "Už tavęs dramblių gauja". Malik net nepažvelgė į savo telefoną kuris suvibravo švarko kišenėje. Atsidusau. Sunėriau rankas prieš save. Pradėjau žvalgytis po restoraną gal kas padės man išsigelbėti iš šio kvailio nasrų.Pasilenkiau pažvelgti ar kas nors sėdi už...

-Nesilankstyk,-sušnypštė Malik.

-O tu prabilai,-šaltai atsakiau.

-Princese jai dar kart pasilenksi aš tave parsivešiu į savo namus ir nusitempsiu į lovą.

Lėtai išsitiesiau. Ar jis katik man grasino? Ir grasino , kad išsiteps mane iš čia pas save į lovą? Na jis tikriausiai kažko užvartojo.

-Jai tai padarysi aš tave paduosiu į teismą už išprievartavimą,-atsakiau.

-Bus verta,-numykė.

-Patariu laikytis nuo manęs atokiau Malik.

-Ir ką tu man padarysi? Pasiskusi Niall?,-nusišaipė.

-Ne. Šauksiu,-išsišiepiau.

Zayn nutilo. Jo veido mina tapo rimta , o akys žvelgė į kažką už manęs. Nekreipiau į jį dėmesio ir pažvelgiau kas privertė šį prievartautoją nutilti. Už mūsų , prie staliuko šone prieš langą sėdėjo Waliyha ir kažkoks vaikinas kuris yra tikrai vyresnis. Tas vyras jai tiktu į tėvus gal net į senelius.Susiraukusi atsisukau į juodaplaukį.

-Kas tas senelis prie Wali?,-mandagiai pasiteiravau.

-Jos vaikinas.

Raudonasis vynas kurį gėriau atsidūrė atgal taurėje. Išsprogusiomis akimis dar kart pažvelgiau į porelę. Nugarą nubėgo šiurpuliukai. Kas per do leidžia jiems susitikinėti??? Jai vos 17 metų , o tam dėdui gal kokie 30!!!! Mergaitė dėvėjo raudoną aptemta suknutę kuri išryškino jos apvalumus. Plaukai sukelti į viršų ir tik kelios garbanos laisvai krito palei veidą. Jos akys , kaip triušiuko baidėsi žiūrėti į prieš save sėdintį vyrą. Pažvelgiau į Malik.

-Kodėl tu vis dar čia sėdi?,-piktai paklausiau.

-Kaip suprasti?

-Kodėl tu vis dar čia sėdi , kai tavo sesuo su kažkokiu pedofilu?

-Tai vadyba , mes negalim ki...

Pakilau iš savo vietos. Jokios pasaulio jėgos nesutrukdys man išsivežti tos mergaitės iš šitos beprotybės. Jai jos brolis yra skystablauzdis ,tai nereiškia , kad aš turiu tokia būti. Priėjau prie stalelio. Waliyha pamačiusi mane nusuko akis , nes jos prisitvenkė ašarų. Atsistojau už jos ir atitraukiau jos kėdę. Mergaitė virpanti , kaip epušės lapelis pakilo. Uždėjau jai savo skraistę kuri uždengė jos metų nederama suknelę.

-Panele kas jūs?,-piktai išpoškino senolis.

-Alexandra Lilly Hope Horan. Aš išsivedu Waliyha Malik jai drįsite man sutrukdyti apkaltinsiu jus pedofilija pone,-sušnypščiau.

-Ji privalo būti su manimi,-išraudo senis.

-Ir kokiu pagrindu? Jus virš 30 , o jai vos 17 bandykit laime mane sustabdyti.

-Malik negali kištis!!!,-užrėkė jis.

-Aš Alexandra Lilly Hope Horan , o ne Malik. Jai nematot jis nesikiša.

-Tu atsiimsi!,-suriko jis.

-Stokite į eilę , o dabar aš išsivedu Waliyha.

Mergaitė prisiglaudė prie manęs. Zayn mūsų laukė prie išėjimo mašinoje. Atsisėdau į galą kartu su mažyle. Juodaplaukė deivė prigludo prie manęs ir pasileido į ašaras. Glosčiau jos nugarą vis ramindama. Pravėriau langą , kad šiltas oras jai padėtu kiek aprimti.

-Važiuojam prie jūros,-sušnabždėjo mažoji.

-Malik veš mus prie jūros kol nesugalvojau tavęs nudėti tu niekam tikęs kvailį! Nesugebi net sesers apginti , nesugebat , net su savo vadybą susitvarkyt. Tai kai jie lieps parduoti seserį taip ir padarysi!!!



Nuomonių :)

Hope HotelWhere stories live. Discover now