2.17

2.3K 136 39
                                    

LABAI SVARBU: merginos, kaip pastebejot dalys yra labai retai keliamos.  Ir jus nezinote kada as ikelsiu nauja dali ir panasiai.  Tad nusprendziau paklausti.  Gal man padaryte facebook grupe i kuria parasyciau kada bus nauja dalis ir siaip naujienas apie istorijas pvz: kaip atrodo veikejai,  kokius rubus jie devi toj daly,  kokia sukuosena ir panasiai,  kad jums butu lengviau isivaizduoti.  Ka manot?  (Kad kurciau ta grupe man neuzteks penkiu nuomoniu noriu zinoti kiek bus norinciu prisijungti prie tos grupes,  nes tai bus uzdara grupe)  aciu uz demesi.  P.S ta grupe man padetu prisiminti kelti istorijas.

Merginos dalys bus su klaidom , nes rasau be akiniu ir nematau puses to ka rasau , o akiniai bus tik menesio gale , o lesiu nesiot negaliu. Dekui uz supratinguma.

....................................................................................................................................

Šyptelėjau ir vėl pažvelgiau pro langą. Važiavome New York'o gatvėmis kurios buvo pilnos mašinų ir žmonių. Pažvelgiau į automobilyje esanti laikrodį. Praėjo tik pusvalandis. Dar turiu daug laiko ten nusigauti.

-Ko tau reikia Marcus kavinėj?,-lyg niekur nieko paklausė Suho.

-Nežinau.

-Galiu eiti kartu su tavimi?,-vėl paklausė.

-Ne.

-Ar susitinki su draugais.

-Nepavadinčiau jų taip.

-Ar tai labai svarbus susitikimas?

-Ar tu bandai mane ištardyti?,-ramei paklausiau.

-Ne... Man nepatinka tyla mašinoje,-teisinosi vaikinas.

-Kalbink jį.

Parodžiau pirštu į vairuotoja kuris nekreipė į mus dėmesio. Suho atsirėmė į galinę sėdynę ir susikryžiavo rankas. Tada primerkęs akis stebėjo mane bandydamas paveikti , kad atsakyčiau į jo klausimą. Užmerkiau akis ir atsidusau. Reikia nusiteikti , kad manęs laukia nauja drama. Aš taip pavargau nuo visko. Reikia šiandien viską užbaigti. Nebenoriu daugiau gyvenime turėti reikalų nei su Malik , nei su Porshe.

Gal pavyks susitvarkyti ir savo reputacija? Reikia atsiminti , kad turiu pasisamdyti naują viešujų ryšių darbutoja , nes manoji parašė , kad meta darbą. Reikia surengti spaudos konferencija ir sutikrinti visų viešbučių saskaitų knygas. Be visa to dar turiu aplankyti visus viešbučius. Šiais metais kalėdas norėjau praleisti Korėjoj savo viešbuti toli nuo viso šito triukšmo. Brolio vestuvės turėtu įvykti per naujuosius metus , tad turėčiau grįžti...

-Atvažiavom.

Pažvelgiau pro langą. Stovėjom šalia kavinukės. Ji atrodė jauki ir rami. Vienas langas buvo stiklinis , tad galėjai matyti prie jo sėdinčius žmones. Kaip ir dauguma kaviniu visur vyravo ruda ir balta spalvos.

Atsisegiau saugos diržą. Suho atidarė mano dureles ir padėjo išlipti iš mašinos. Padėkojusi pasiėmiau ramentus. Žvelgiau į kavinę dvejodama. Pasirodyti tenai su ramentais vienai tikrai prasta mintis , bet... Aš turiu pasirinkimą , bet nenoriu dar labiau pabloginti Kai ir Reino santykius. Jai Malik ir de Loris nori kažką pasakyti tebūnie aš su jais susitiksiu , bet tegul jie nedrįsta liesti tų vaikinų.

-Ar viskas gerai?,-paklausė Suho stovėdamas šalia.

-Tiesiog nuostabu,-šaltai tariau,-Iki pasimatymo.

Patraukiau kavinės link. Turėjau su savimi tik banko kortelę ir telefoną. Viskas ko man gali prireikti. Kavinės durys automatiškai atsidarė. Žengiau į vidų. Barmenė stovinti už baro mandagiai pasisveikino. Apsižvalgiusi neradau nei Malik nei jo panelės. Reiškias atvykau greičiau nei jie.

Hope HotelDonde viven las historias. Descúbrelo ahora