24

4K 235 12
                                    

-Laikau tave Alex,-tarė Liam.

Pažvelgiau į jį. Danielle taip pat uždususi stovėjo prie jo. Šokau jai į glėbį. Jutau kaip drebą visas kūnas. Dani prispaudė mane arčiau savęs.

-Jis čia. Niall čia aš jį mačiau... Jis atėjo vietoj Zayn... Mes turime iš čia dingti... Aš nenoriu jo sutikti...

-Nurimk. Mes tave išvešim iš čia , jis tavęs nebepamatys.

Prisispaudusi prie Dani leidausi vedama iš prekybos centro. Liam įsodino mane į mašiną. Atsiguliau ant galinės sėdynės vis dar negalėdama nusiraminti. Jis čia. Mano sumautas brolis čia. Ko jam reikia? Nejau jis negali keliauti kur nors kitur? Kodėl jis kišasi kur jam nereikia? Kaip jis rado mane?

-Niall žino , kad tas modelis , tai ne jo sesuo,-tarė Liam , kai pajudėjom iš vietos.

-Iš kur?,-paklausiau.

-Ji prisigėrė ir pasimylėjo su juo , tada ir išpliurpė , kad ją kažkas pasamdė , jog apsimestu Alexandra Lilly Horan. Sakė nežino kas ta mergina ir nepamena kaip ji atrodo. Horan nusprendė , kad jam reikia pasimatyti su tavimi , tad Alex jis stengsis , tai padaryti.

-Ta..!!!,-surikau ir trenkiau į sėdynę.

Girdėjau kaip Danielle atsidūsta. Dėl Dievo meilės tas idiotas tikrai susitiks su manimi , kad ir kiek jam tai kainuotu ir aš niekur nepabėgsiu. Po velnių nejau jis negali liautis ieškojęs? Dar kart trenkusi į sėdynę , atsisėdau tiesiai. Išleidau pasiduodanti atodūsį ir nusiviepiau.

-Tas kvailys per daug atkaklus. Jai išvykčiau į Aleksą jis atsektu mane.

-Net jai ir panertum į giliausias gilumas jis sektu tave tol kol surastu.

-Davai Dani aš tave pasamdau nudėti jį?

-Na jau ne!!! Mano sužadėtinė nebus žudikė!,-suriko juokdamasis Liam.

-Mes pirmaujam. 8:3.

-Iš kur 8?,-paklausiau.

-Niall pareiškia , kad turi užsiskaityti , tai jog tu jį apipyliai glitnia mase ir pabarstukais.

-Bent tokia iš jo nauda. Kaip mes laimėsim?,-paklausiau tų dviejų dunduku.

-Turiu keleta provokuojančiu Zayn nuotraukų,-tarė Liam.

Griebiau jo telefoną iš rankų ir pradėjau naršyti tarp nuotraukų. Štai nuotrauka kur Zayn ir Harry šoka apsikabinę. Zayn visas išsitepęs tortu , o Harry apsivilkęs kažkieno suknelę. Pradėjau prunkšti. Atsisiunčiau nuotrauką į savo telefoną ir ją patweetinau.

"Princese Harieta ir Baronas Zakas pristato "Tortgirtį" šokį. 9:3!!".

Danie nusijuokė iš mano įkeltos nuotraukos. Patogiai įsitaisiau ant galinės sėdynės ir pradėjau žiūrėti nuotraukas. Ten buvo pilna garbanės nuotraukų. Ji tokia tobula. Pradėjau kikenti supratusi , kad aš turiu Liam telefoną pilna Danielles nuotraukų. Išrinkau kelias gražiausias ir padariusi koležą įkėliau į tt. Dani pažvelgė į mane mirtinu žvilgsniu. Nusijuokiau. Atidariau kitą nuotrauką ir sustingau. Ten buvau aš ir Zayn. Čia tą vakarą virtuvėje. Mano virtuvėje , kai jis mane pabučiavo. Liam tai matė ir nufotografavo. Prikandusi lūpą atsisiunčiau tą nuotrauką ir ištryniau iš Liam telefoną. Tada gražinau jį jam.

Privažiavom daugiabutį. Išlipau iš mašinos ir palaukiau kol tie du ateis. Kartu nuėjom į namą. Kaip nebūtų keista man tik dabar pasakė , kad Zayn ,Niall ir Harry gyvena vienu aukštu aukščiau nei aš. Su jais ten pat gyvena ir Dani su Liam. Gūžtelėjusi pečiais atsirakinau buto duris. Liam buvo atnešęs visko ko gali reikėti ir nupirko maisto. Mano daiktai jau buvo čia. Uždariau duris ir užrakinau visas spynas. Nusispyriau batus. Eidama išmėčiau rūbus kur papuola. Nusibintavau koją. Žaizda buvo nebe gili. Nuėjusi vien su apatiniais , palindau po dušu.

Įsisupusi į rankšluosčius išėjau iš jo. Pradėjau knistis daiktuose ieškodama ką apsirengti ir kaip tik tada išgirdau durų skambutį. Pavarčiau akis. Na kažkas turės kur paganyti akis. Nušlepsėjusi prie durų atrakinau jas. Už jų stovejo juodaplaukis su kudlium. Pamatę mane vien su rankšluosčiu ir šlapiais plaukais išsižiojo , tiesiogine to žodžio prasme. Pagriebiau telefoną ir nufotografavau juos. Zayn pirmas atsigavo iš transo.

-Me...M...

-Labas ir ate.

Uždariau duris ir užrakinau visas keturias spynas. Įkėliau nuotrauką į tt ir parašiau. "Marš nuo mano durų 10:3. Danpe team!!! Mes laimėjom @DaniellePeazer!!! O dabar labanakt! :* Štai jums Directionier!!". Nusijuokusi apsisukau eiti į kambarį kai pro durų apačia išlindo lapas. Tiksliau laikraštis. Priėjusi paėmiau jį. Antraštė mane pribloškė.

Hope HotelWhere stories live. Discover now