34

3.9K 256 11
                                    

Pažvelgiau į miss spali. Tada greit pagooglinau playboy žurnalą. Jie mus išdurė. Po velnių!!!! Pagooglinau tos merginos profilio nuotrauką kurią katik pavyko padaryti. Rimtai? Jis nusisamdė porno žvaigžde? Pranešiau naujiena Dani.

-Malonu su tavimi susipažinti Leona Bonart,-tariau grasiai.

-Ir man malonu su tavimi susipažinti Alexandra Lilly Hope Horan.

Jos balsas nebebuvo , nei cypentis , nei kvailas. Jis buvo tvirtas ir savęs pasitikinčios merginos balsas. Kaip ji galėjo leistis nusamdoma Malik? O gal...

-Kiek jis tau sumokėjo?,-paklausiau.

-Aš su juo mokiausi vienoje mokykloje , mes esame draugai , tad jis man nieko nemokėjo , tik pasiūlė smagiai praleisti savaitgalį , na ir paerzinti viena iš pasikėlusiu mergaičių.

Vis dėl to ši mergina bus gyva problema. Po velnių ji protinga ir ji ką tik mane pavadino pasikėlusia? Ar aš jai atsikirsiu? Žinoma , kad atsikirsiu...

-Aš bent jau vaikštau ant velnių podiumo , kol tavo draugas bučiuoja kojas Dievams.

-Manai esanti gudresnė?,-mestelėjo ji.

-Manau esanti gudresnė ir protingesnė , bei gražesnė.

-Anoreksikė.

Šitas buvo toks skaudus , jog nieko nebeatsakiau. Pažvelgiau pro langą. Pro akis lėkė vaikystės vaizdai , kaip kiti vaikai pasididžiuodami vadino mane storule , o kai vis dėl to numečiau svorio pradėjo vadinti anoreksike. Tie vaikai patys nežino ko nori ir kas jiems yra gražu. Jiems niekas netinka. Mes ne tobuli , bet tebūnie aš prakeikta , jai leisiu sau vėl būti storai.

Užmerkiau akis ir atrėmiau galvą į sėdynę. Jaučiausi pavargusi , o pokalbis su jais sekino dar labiau , suprantu jie nėra vieni iš protingiausiu žmonių , bet , kaip ir sakiau jie bučiuoja Dievams kojas. Užsidėjau saulės akinius. Patogiau įsitaisiusi pradėjau snūduriuoti.

Tarp miego ir tikrovės prabuvau apie kelias valandas. Tai išvargino labiau , nei kalbėjimas su mašinos keleiviais. Nusiėmiau akinius ir pažvelgiau į Wali kuri mane pažadino.

-Kas nutiko?,-paklausiau.

-Eime pavalgyti , sustojome užeigoj.

Pažvelgiau pro langą. Prieš mane stovėjo rastinis namelis ant kurio virš durų kabėjo užrašas "Stolmanu užeiga". Visi jau buvo viduje. Mačiau Zayn ir Louis rūkančius. Prie mūsų ėjo El ir Dani kurios neatrodė labai patenkintos paskui jas bėgo Niall kažką šaukdamas. Pasitryniau veidą rankomis ir nutaisiau dirbtinę šypseną.

-Eime.

Išlipau iš mašinos. Daniellė metė į mane mirtiną žvilgsnį. Pakėliau antakį. Garbanė sviedė į mane vandens buteliuką. Spėjau pasilenkti , tad jis atsimušė į mašinos durelias.

-Alexi!!!,-piktai suriko Niall.

-Ko?,-ramiai paklausiau.

-Ką po velnių tu sau maniai?!,-suriko jis.

-Nežinau , tikriausiai tuo metu nieko negalvojau.

-Tai dėl to ir norėjai sugriauti visą mano grupę??!!! Tai kerštas man?!!,-suriko brolis.

-Tikriausiai. Tiksliai pasakysiu , kai sužinosiu ką aš jumis dėta padariau,-sukryžiavau rankas.

-Ką padariai?!!! Tu paskelbėj savo twitteri , kad Zayn ir Leona yra pora , kad Danielle planuoja grupini su Harry ir jo mergina , bet ji serga klaudelijomis todėl jie to nelabai nori. Liam ir Louis miegojo su Eleanora pastaruoju metu ir visa , tai vyko tavo name!!!! Po galais tau gal...

Hope HotelWhere stories live. Discover now