38

3.7K 264 13
                                    

-Taip. James McGuiness.

-Tu buvai jį įsimylėjusi?!!!

-Taip.

-Po velnių!!!!

-Louis čia tas pats vaikinas kuris dvyliktoje klasėje buvo įsimylėjęs Gemma? Harry sese?,-juokdamasi paklausė Dani.

-Taip..,-iškošė pro dantis.

-Gemma su juo prarado nekaltybę,-mestelėjo Waliyha.

-Ką?!!!!,-suriko Harry.

Waliyha įsikibo tvirčiau man į ranką. Paglosčiau jos plaukus ir vos tvardžiau juoką. Koks netikėtas sutapimas. Harry sesute permiegojo su mano vaikystės meile , na tai kiek žeidžia.. Ohh ne , tai pavydas. Atsikrenkščiau ir pažvelgiau į Harry kuris žvelgė į Waliyha , kaip į didžiausia savo priešą.

-Harry tavo sesuo nebe vaikas , tad nedrįsk kipti prie jos,-perspėjo

Gemma atsistojo pasiruošusi kovoti su broliu. (Nepamirškit , kad Gemma važiavo kartu su jais). Harry žengė link jos. Patraukiau mergaitę nuo savęs ir verkdama iš juoko priėjau prie kudliaus sesers. Padėjau jai ranką ant peties. Jergau niekad nesu mačiusi tokio veido , kaip pas kudliu. Jis atrodė , kaip prisigėręs ir gerai primuštas mulkis. Vis dar springdama juoku padėjau galvą ant Gemmos peties.

-Sesut tau viskas gerai?,-sutrikęs paklausė Niall.

Pakėliau ranką. Atsikvėpiau ir nauja juoko banga užplūdo mano kūną. Dieve kokio velnio aš juokiuosi? Čia juk nejuokinga? Oi ne čia juokinga. Ji permiegojo su... O God. Atsidusau. Nusivaliau ašaras. Nutaisiau rimtą veidą ir priėjau prie Harry. Jis žvelgė į mane savo ta rimta veido mina. Bandžiau suturėt juoką , bet nepavyko. Pradėjau prunkšt ir apspjoviau Harry. Tai dar labiau sukėlė juoką. Paėjau atgal ir vos neapvirtau. Tvirta ranka sulaikė mane už liemens. Pažvelgiau į savo herojų. Tai buvo juodaplaukis. Jo dantyse buvo cigaretė. Paėmiau ją ir numečiau į laužą.

-Negadink gyvenimo kitiems gražuoli.

-Princese geriau sakyk kas tokio juokingo?,-šypsojosi jis.

-Harry išraiška.

Zayn pastatė mane ant kojų. Išsitiesiau. Visi žiūrėjo į mus keistai prisimerkę. Stumtelėjau Malik toliau nuo savęs.

-Eik pas savo merginą kol ji tavęs nesugalvojo nudėti,-atsisukau į kudliu,-Kudliau nelįsk prie Gemmos ji nėbėra mažas vaikas , tad susirask prie ko kito prikipt.

Paplekšnojau Harry per skruostą ir pagriebusi megztuką patraukiau link ežero. Nejau Louis galėjo anksčiau už mane numatyti , tai jog aš pamilsiu vieną iš savo brolio draugų. Bet taip negalima aš atsisakau tuo patikėti. NE!!! Aš niekad nepripažinsiu , kad man galėtu patikti Niall draugas. NIEKAD!!! Tebūnie prakeiktas Louis supistas Tomlinsonas. Sudribau ant žolės prieš ežerą. Atsiguliau ant nugaros ir stebėjau žaigždes.

Kaip keista būti žmonių apsupty. Jau seniai nebuvau su niekuo stovyklavusi. Apskritai beveik niekad , po to , kai pabėgau iš namų , neturėjau draugų. Tik keleta ir tai juos greit prarasdavau , nes negalėjau prisipažinti kas aš išties esu. Juk negalėjau taip paprastai prisistatyti "Sveiki aš Alexandra Lilly Hope Horan". Negalėjau ir nežinau ar vis dar galiu. Niall fanės neduos man ramybės , nors ir dabar neturiu jos. Atsirakinau telefoną. Pasijungiau galerija ir žvelgiau į nuotrauką kur aš ir broliukas miegojom ant sofos. Ahh tebūnie visas pasaulis žino , kad mano brolis yra Niall James Horan. Pasijungiau tt.

"Horan šeima valdo :* Myliu tave broliuk. Alexandra Lilly Hope Horan".

Paspaudusi postint , užrakinau telefoną ir toliau stebėjau žvaigždes. Išmanusis suskambo nepraėjus , nei kelioms akimirkoms. Pasijungiau tt. Ten jau puikavosi Niall ir Zayn komentarai ir kaip keista jie abu pakomentavo ta patį , tik Zayn skyrėsi vienu žodžiu.

Niall: "Nesušalk Alexi reikėjo pasiimti daugiau nei megztuką ir negulėk ant žolės gali pašalti nugarą."

Zayn:"Nesušalk princese reikėjo pasiimti daugiau nei megztuką ir negulėk ant žolės gali pašalti nugarą."

Prunkštelėjau. Atrašiau "Klausau mamyte ir tėveli. P.S Malik rūpinkis savo mergina aš turiu broli jis manimi pasirūpins"

Zayn: "Kiek pamenu aš ir draugauju su Niall seserimi. Princese."

-ZAYN SUPISTAS MALIK SLĖPKIS KOL NESUDEGINAU TAVĘS!!!!

Pašokusi pasileidau atgal prie susirinkusiųjų.


Šiandien turėsiu tikriausiai galimybė parašyti dar vieną dalį , bet jai nesulauksiu išsamių nuomonių ir ko tikitės iš kitos dalies , tol nekelsiu nei vienos naujos dalies. Bet to vis dar laukiu norinčiu susirašinėti laiškais   :)  I am simply one hell of a writer   <3  Hope

Hope HotelDonde viven las historias. Descúbrelo ahora