43

4.1K 276 14
                                    

Mums pasiekus kambario duris niekas jų neatidarė. Vienas iš mano apsauginių pradėjo laužti duris. Kai jos jau gulėjo ant grindų į jį praskriejo viena iš krištolinių vazų. Jau po akimirkos jis gulėjo be sąmonės man po kojomis. Rimtai? Jie katik atjungė mano apsauginį? Pažvelgiau į antrą vaikiną. Jis žvelgė į vidų sumišusiu žvilgsniu. Papurčiau savo tobulą galvą.

-Zayn Malik prisiekiu Dievu jai dar kart ką nors mesi pro šias duris aš visam pasauliui paviešinsiu tavo nuogą nuotrauką kurią radau Liam telefone!,-blefavau.

Viskas aplink skendėjo tyloje. Linktelėjau apsaugos darbuotojui. Uolos kalnas žengė pro duris ir taip pat buvo patiestas ant grindų tik šį kart jam buvo paleista iš muilinės.

-Kaip sau nori sumautas Malik.

Išsitraukiau telefoną ir surinkau brolio numerį. Praėjo penkios sekundės ir tas blondinas atsiliepė.

-Alexi!,-riktelėjo kvailiukas.

-Niall!! Broli gali paskambinti Zayn ir liepti jam liautis mėtyti į mano apsaugos darbuotojus daiktus?,-meiliai paklausiau.

Laido gale stojo tyla tada kažkoks burzgėjimas ir štai su manimi kalba Malik.

-Malik klauso,-oficialiai tarė.

-Sumautas Malik turiu klausima , kas tavo vardu gali būti užsiregistravęs mano viešbutyje?

Garsekalbyje pasigirdo neįtikėtinas jo juokas. Viskas aišku jie kažką iškrėtė. Padėjau ragelį. Numečiau telefoną į kampą ir pati patraukiau link kambario. Iškišau ranką ir į ją parlėkė lėkštė. Priglaudžiau skaudančia ranką prie krūtinės. Kas gali būti viduje ir kaip beprotis mėtyti daiktus į žmones. Nuropojau telefono. Kokio velnio aš jį numečiau? Prisiglaudžiau prie sienos ir paverčiau telefoną , kad matyčiau kas yra kambaryje. Kūnu nubėgo šaltukas. Jie juokauja tiesa? Jie sumautai juokauja. Jie į mano viešbučio kambarį įnešė beždžionę!!! Surikau iš pykčio. Tie sumauti kvailiai. Surinkau veterinarijos numerį. Paskambinau greitajai.

Bezdžionė buvo sugauta ir kažkaip stebuklingai žiniasklaida sužinojo apie šitą įvykį. Grįžau į savo kabinetą. Ranka buvo subintuota , nes ta taiklioji mutantė gerai mėtė daiktus. Apsauginiai nugabenti į ligoninę , nors nieko rimto nenutiko. Sėdau prie savo kompiuterio ir įjungiau twitteri. Malik nori sugadinti mano verslą? Na pažiūrėkim , kaip jam pavyks , tai padaryti kai aš jį nudėsiu.

"Malonu , kad net viešbučiuose galime sutikti savo vaikystes draugus. Ačiū tau James , kad pakvietiai mane vakarienės šį vakar. Malonu bus praleisti vakarą su tavimi :* P.S. Zayn Malik laikyk savo beždžiones narve , o ne mano viešbutyje."

Papostinusi surinkau savo stilistės numerį ir liepiau jai atvežti pačia seksualiausia suknelę kurią gali rasti. Nusiunčiau žinutę James ir užsakiau vietas restorane.

Vakaras

Užsivilkau mėlyną šilko suknelę. Jos audinys atrodė , kaip žvaigždėta naktis. Širdutės formos iškirptė padabinta netikrais deimantais. Laisvai krentanti nuo klubų su ilgu perkirpimu ties klubu. Nugara plika. Apsisukau prieš veidrodį. Atrodžiau , kaip deivė. Plaukai garbanomis krito iki juosmens. Kaklas plikas tik ant rankos puikavosi žiedelis. Nusišypsojau sau. Pasiėmusi telefoną nusifotografavau ir įkėliau į tt su prierašu (https://www.pinterest.com/pin/519532506994863468/  suknele )"Pasirengusi įsimintinam vakarui".

Atvykome į restoraną sveiki ir gyvi. Prie viešbučio paparacu buvo daugiau nei visad ir tai kažkaip keista. Nekreipiant į tai dėmesio James atrodė toks pat gražus kaip ir tada , kai buvome maži. Šypsodamasi atsisėdau į kėdę kurią jis atitraukė. Vaikinas atsisėdo prieš mane. Stebėjau jį. Jo plaukai garbanoti ir rudi , per daug garbanoti galėtu būti tiesus ir kiek tamsesni gal juodi. Akys ne tokios gražios , kaip rudos ir veido... Palaukit juodi plaukai? Rudos akys? Zayn Malik!!! Aš katik jį palyginau su Malik?! Kas dabar man negerai? Pažvelgiau į savo patinusią ranką. Mėlynė buvo užmaskuota. Taikli beždžionė.

-Alexandra?,-tarė James.

-Ką?

-Padavėjas klausė ko norėsi.

-Man balto vyno ir Cezario salotų,-atsakiau.

James toliau kalbėjo su padavėjo , bet mano žvilgsnis sklandė po prieplauką kuri matėsi pro restorano langą. Kas man darosi? Aš negaliu jausti jokios simpatijos Malik. Jis merginas keičia kaip kojines. Jam...

-Kaip netikėta jus čia sutikti,-apsimestinė nuostaba pasiekė mano ausis.

Pakėliau akis į "netikėtus" sutiktuosius. Prie mūsų stalelio stovėjo ZAYN MALIK ir jo gražioji mergina kurios dar nesu mačiusi. Kilstelėjau antakį. Rudos garbanos vilnijo jai iki užpakalio. Juoda kiek per trumpa suknelė kėlėsi vos jai pajudėjus. Raudonos lūpos ir klaikus makiažas. Nutaisiau malonu šypsnį.

-Ohh Zayn kas ši gražuolė prie tavęs?,-pasiteiravau iš mandagumo.

Malik žvelgė į mane primerkęs akis ir atrodo negirdėjo ką pasakiau. Kilstelėjau antakį. Jo akys skenavo mano aprangą. Tyčia pakilau iš savo vietos. James pasiekė mano pavyzdžiu. Apsisukau "pasitvarkyti" suknelės. Tada vėl atsigręžiau į netikėtus draugus. Zayn veidas buvo iškreiptas pykčio minos. Taip tau ir reikia Malik.

-Aš Silvija Orange,-prisistatė mergina.

-Aš Alexandra Lilly Hope Horan , o čia mano draugas James McGuinees.

James pabučiavo merginos ranką ir kažką sušnabždėjo jai į ausi. Juodaplaukė nuraudo ir prikando lūpą. Ohh net James geriau renkasi kitas , nei mane!!! Malik vis dar spitrijo į mane. Tie du jau sėdėjo prie mūsų stalo prie kurio nebuvo nei vienos laisvos vietos.

-Alexi , Malik tikriausiai nepyksit jai aš ir Silvija pavakarieniausime kartu?

-Ne,-griežtai tarė Malik.

Jis stvėrė mane už rankos ir nusitempė link kampe stovinčio stalelio. Na ką laukia tikrai įdomus vakaras.




Nuomonių!!!

Hope HotelWhere stories live. Discover now