2.41

2.4K 182 22
                                    

Lydama Kai žengiau raudonuoju kilimu. Šiais metais tikriausiai persistengėm su labdaros renginiu , bet ko tik nepadarysi dėl policijos. Raudonasis kilimas , vedėjas , žurnalistai ir dar aukcionas. Tikiuosi negausime daug neigiamu komentaru , jog šį renginį padarėme per daug iškilminga. Lyg man tai rūpėtu. Modama susirinkusiems žurnalistams ir fanams sekiau Kai iki sienos kur mūsų jau laukė vedėja. Jauna mergina pasitiko mus su šypsena veide.

-Sveike atvyke į kasmetini „Police man" labdaros renginį. Šalia manęs stovi Kai Jongim 8 nuovados vyresnysis detektyvas ir jo sužadėti šio labdaros rengio remėja Alexandra Lilly Hope Horan.

Kai mandagiai linktelėjo žurnalistu link ir kaip princas pamojo ranka. Pasekiau jo pavyzdžiu. Stengiausi per daug nemirksėti nuo blyksčiu kurios begalo akino. Kitais metais reikės kviesti mažiau žurnalistu.

-Alexandra šiais metais jūs pagaliau sutikote dalyvauti aukcione. Kodėl?,-pasiteiravo vedėja.

-Taip tikiuosi , kad pavyks surinkti daugiau lėšu,-šypsojausi.

-Kaip kilnu. Kai ką jūs manote apie tai jog jūsų sužadėtinė dalyvaus aukcione , kaip prekė?

-Ką????

Jongim pažvelgė į mane išplėtęs akis. Ohh taip aš jam nesakiau , jog šiais metais aš sutikau dalyvauti aukcione. Žmonės galės nusipirkti vakariene su manimi. Bet tik vakariene. Nemačiau reikalo to jam pasakyti , kaip ir jis nematė reikalo man pranešti , jog mes tuokemes. Jis nori iš manęs atimti mano laisvę na aš nesiruošiu priklausyti tik jam.

-Jūs apie tai nežinojote?,-sutriko vedėja.

-Ne , mano sužadėtinė nėra linkusi visko man sakyti,-piktai išspjovė jis.

-Kaip ir mano sužadėtinis. Argi ne? ,-kilstelėjau antakį.

Jongim piktai nusisuko nuo manęs. Jo akys žvelgė kažkur į tolį. Akimirksniu jis pasidarė dar piktesnis. Papurčiau galvą ir nusekiau jo žvilgsnį. Prie raudonojo kilimo pradžios sustojo juodas limuzinas iš kurio jau lipo Malik ir Porshe. Ah taip jiems kvietimas buvo išsiustas. Manau , kad tai minėjau Kai , o gal ir ne.

Linktelėjau vedėjai taip duodama ženkla , kad ji gali pasakyti , jog mums jau laikas eiti. Vaikinas net nelaukė kol tai bus pasakyta jis tiesiog paėmė mano ranką ir pradėjo mane vesti į pastato vidų. Stengiausi iš paskutiniųjų nepradėti rėkti ant jo ir atrodyti įprastai. Ar jis visai pakvaišo.

Prie įėjimo statelėjau. Kai piktai pažvelgė į mane. Primerkiau akis nusišypsojau pikta šypsena ir ištraukiau savo ranką iš jo rankos. Gilei kvėpuodama apėjau vaikiną ir žengiau viena į salę. Patalpoje jau buvo prisirinkę žmonių. Pasisveikinau su apsaugos darbuotoju kuris stebėjo aplinką. Man žengus kelis žingsnius giliau į patalpą prie manęs prisistatė aukciono vedėja. Mergina buvo metais jaunesnė už mane. Rankose laikė aukciono „prekių" sarašą.

-Panelė manau jūs turite tai pamatyti,-sumurmėjo ji.

Pažvelgiau į sarašą kurį ji man rodė. Tai buvo „Vakarienė su džentelmenu" sarašas. Viršuje jo puikavosi labai gerai žinomi vardai. Du vaikinai kuriuos su mielu noru palaidočiau gyvūs. Kai Jongim ir Zayn Malik. Abu dalyvavo aukcione , kaip prekės ir abu buvo pačio sarašo viršuje. Nuostabu. Nieko nesakiau merginai tiesiog linktelėjau ir gražinau lapą.

Paėmiau iš praeinančio padavėjo taurę šampano. Taip norėjosi ką nors sudaužyti. Jis drįso pareikšti , kad aš jam nepaskiau dėl dalyvavimo nors pats dalyvauja taip pat. Tikiuosi jį nusipirks kokia neįtikėtinai baisi boba.

-Alexandra tu neatpažystama.

Grakščiai atsisukau į žmogų ištarusį šiuos žodžius. Prieš mane stovėjo du nuostabūs vaikinai. Jų kūnus puošė juodi smokingai ir baltutėliai marškiniai. Nebuvo panašu jog jie varžytusi su tokia apranga.

Hope HotelWhere stories live. Discover now