33

3.9K 254 15
                                    

Mergina jau ruošėsi kažką sakyti , bet užsičiaupė. Nusišypsojau pergalinga šypsena. Va taip va niekas nesakys , kad gali nugalėti Alexi Hope.

-Sustosime degalinėje nupirksiu tau ko nors užkąsti mažyte,-saldžiai tarė Malik.

Kilstelėjau savo dailiai sutvarkytą antakį. Mažyte? Ohh koks jis gi vis dėl to mielas , net norisi jį pakarti su tuo saugos diržu. Kvailas sumautas Malik. Juodaplaukis pažvelgė į mane per veidrodėlį. Iškėliau jam vidurinį pirštą ir nutaisiau "malonia" šypseną. Tegul dega pragare su savo playboy modeliu. Perkarusi nevėkšla. Pasmauksiu... Ne sudeginsiu ją savais degtukais , nors ne pasiskolinsiu juos iš Danielles.

Mašina pasuko prie degalinės. Žinoma tas subingalvis išlipo iš mašinos ir kaip koks šuniukas nubėgo į degalinę. Pažvelgiau į Wali kuri miegojo man ant kelių. Šyptelėjau jai ir atsargiai paėmiau telefoną. Suradusi Niall numerį sumaigiau žinutę. Miss spalis atsisuko į mane. Žvelgiau į ją , kaip į mulkę.

-Ko nori?,-sušnypščiau.

-Net nebandyk lysti prie Zayniuko jis mano,-piktai tarė.

-Oi katytę pasilik sau saldainiuką ir atsargiai , kad nagučiai nenulūžtų išpakuojant jį,-šypsojaus.

-Aš moku atitraukti ir atsegti vaikinų kelnes,-lyg ir pasigyrė.

-Šaunuolė įsirašyk sau dešimtuką į nematomą dienyną,-mirktelėjau.

-Aš jau seniai baigiau mokyklą dabar tik virtualiuoju būdu studijuoju modeliavimą , esu 19 klasėje,-kalbėjo kaip besigiriantis vaikas.

-Dieve mergyt gal tau ne visi namie? Eik pas saldainiuka savo ir atstok nuo manęs , žinai tu net kvailesnė , nei atrodai.

-Aš labai protinga.

Ji tikrai kvaila. Kos jai negerai , gal ji serga kokia liga? Žvelgiau į ją ir masčiau ar Zayn tyčia ją tokia pasirinko ar....

-Aš jau čiulpiau Zayn.

Juoktis ar verkti? Juoktis. Pradėjau juoktis , kaip pamišusi. Skruostais tekėjo ašaros. Bandžiau kažką pasakyt , bet niekaip nepavyko. Giliai įkvėpiau , bet nepavyko nustoti. Kas per wtf??? Kodėl man turi ,tai rūpėti???

-Nesijuok. Jis sakė , kad kai miegosim galėsiu vėl , tai padaryti , jo tok...

-Ne.

Užprotestavau netramdydama juoko. Krokodilo ašaros tekėjo skruostais ir tiško ant mano kojų. Atsidarė durelės prie mano pusės. Pakėliau savo ašarojančias akis. Prieš mane stovėjo susiliejęs brolis. Bandžiau nustoti , bet nesisekė. Niall kilstelėjo antakį. Papurčiau galvą. Visas prekias kurias buvo nupirkęs padėjo man po kojom , tada paplekšnojo per skruostą ir nuėjo. Kai Malik įsėdo į mašiną buvau nusiraminus. Dabar tik šypsojausi nuo ausies iki ausies. Atsidusau ir pasilenkiau pasiimti mineralinio kurį buvo atnešęs brolis.

-Alexandra kodėl tu tokia raudona?,-pasiteiravo Malik.

-Nes sužinojau tavo paslaptį kuri tave sieja su miss Spaliu. Labai įdomi paslaptis,-sukikenau.

Zayn pažvelgė į mane per veidrodėlį. Papurčiau galvą ir stengdamasi vėl nepradėt juoktis nusisukau į langą. Per radia pradėjo groti kažkokia girdėtą dainą. Kai prasidėjo priedainis pritariau atlikėjui.

-A million hearts of a million people

Be proud, you were born to be real

A million lies in a million temples

It's only fear, become a pioneer.

-Tavo balsas , kaip putpelės,-mestelėjo spalis.

-Mano balsas geresnis už tavo,-atsakiau.

Mergina atsisuko į mane ir tada prasidėjo priedainis. Huh ji tikrai tiktu dainuoti , taip , kad ausų būgneliai sprogtų. Miss spalis gali eiti į operą , jiems iškiltu tik viena problema ji visiškai nepataiko į taktą. Wali pasimuistė man ant kelių ir aš apsidžiaugiau , kad ji su ausinėmis. Paplekšnojau Malik per petį.

-Šaunuolis išsirinkai merginą kuri , net į taktą nepataiko. Geras berniukas , geras , o dabar atnešk kaulą.

Juodaplaukis trenkė man per nagus. Nusijuokiau ir patraukiau ranką. Vaikinas pažvelgė į mane prisimerkiąs.

-Kas nutiko šuniuk , nejau čiulpėdra per daug nučiulpė?,-mestelėjau.

Zayn pažvelgė į mis spali , tada į mane ir vėl į ją. Malik keistai pasimuistė ir tylėjo žvelgė tiesiai į kelią ir nekreipė dėmesio į mane. Nusijuokiau. Na laikas parodyt jam jo vietą šiame pasaulyje. Niekas nedrįs manęs nužemint. Pasiėmiau vandens buteliuką ir atsukau jį. Mes kaip tik sustojom prie šviesoforo. Pasilenkiau prie Zayn ir užpyliau jam visą vandenį ant galvos. Vaikinas pašoko savo vietoj.

-Blet Al...

-Mažiuk tu apsisisiojai,-numykė spalis.

Pradėjau juoktis kaip nesveika. Prisigaminsiu vitamino c visam gyvenimui.

-Alexandra po velnių dabar pati vairuosi!!!,-suriko juodaplaukis nusivilkdamas maikutę.

-Neturiu pasiėmus vairuotojo pažymėjimo , tad tau nenuskilo,-mestelėjau.

-Aš galiu pa...

-Ne!,-duetu atsakėm.

-Aš išlaikiau egzaminą iš 11 kartų,-šypsojosi spaliuks.

-Mažute čia šlapia aš pats pavairuosiu.

-Mėnuliuk , juk sakiau , kad nesysiotum sėdėdamas.

Ji šaiposi iš jo? Ar tik šiaip ji tokia durna? Atsidusau laikydama juoką. Užteks šaipytis iš jo , Dievas nubaudė šį vaikiną už jo kvailumą ,tad dabar galės kentėti savo playboy modeliuką. Man jo šiek tiek gaila , bet dabar tikrai tikiu , kad ši kelionė nebus tokia nuobodi , kaip tikėjausi. Suvibravo telefonas. Ekrane švietė Dani žinutė. atidariau ją.

"Jai Harry mergina neužtils aš iššoksiu pro langą. Ji nenustodama kalba apie , tai koks yra Styles kelnių gyventojo dydis ir , kad ji net du susikiša į burną vienas iš jų yra Malik. Liam jau muziką pagarsino , bet ji perekia ją."

Pažvelgiau į miss spali. Tada greit pagooglinau playboy žurnalą. Jie mus išdurė. Po velnių!!!! Pagooglinau tos merginos profilio nuotrauką kurią katik pavyko padaryti. Rimtai? Jis nusisamdė porno žvaigžde? Pranešiau naujiena Dani.

-Malonu su tavimi susipažinti Leona Bonart,-tariau grasiai.

Hope HotelWhere stories live. Discover now