31. Bölüm Şerefsiz İt

60.3K 3K 404
                                    

Şu an için başka aksaklıklar olmazsa Allah izin verirse bölümlerimiz haftada bir kez gelecek. Çarşamba günleri devam edecek.


Özelden konuştuğum Kış Masalı hikayemden beri tanıştığım arkadaşlarım Esaret için bazı isteklerde bulundular. Bu bölümü okuyunca anlayacaklardır. Dediğiniz oluyor arkadaşlar. Artık yeter değil mi. 🤗

Gerilim ve aksiyon dolu bir bölüm. Umarım beğenirsiniz. Kahveler hazır biliyorum. Saatinde yapıp bekleyenler var💕Müziğimizi açalım, kahvelerimizi yudumlarken bölümü okumaya geçelim. Hepinize iyi okumalar iyi seyirler efenim. Seviliyorsunuz...🐞❤️💕☕️


Kerem telefonu cebine koyup hızlı adımlarla merdivenlerden inerken bir yandan küfrediyordu. Biliyordu! O olayın sadece onunla kalmayacağını ve başka şeylerin olacağını biliyordu! Ama bu kadarı gerçekten aşağının da aşağısıydı! Batuhan denilen it mafyanın ta kendisiydi ve o kız gidip hiç kimseyi bulamamış o itle kumar oynamıştı! Ve o lanet kumarın da önceki kumarın da sonu...


Arabasına binip hızla giderken telefonunu aldı. Bu işi tek başına çözerdi ama uzun sürerdi. Rehberde bulduğu kişiyi arayıp konuştuktan sonra hızla arabasını sürmeye devam etti. Gidiyordu ama nereye gittiğini bilmeden. İki de bir elindeki telefona bakıyor sabrı gittikçe tükeniyordu. Yeni aramıştı ama bu kadar da uzun sürmemesi lazımdı! Çalan telefonu açıp yüksek sesle konuştu.

"Söyle hemen! Buldun mu!?"

"........"


"Konumu at hemen!"

Kerem telefonu kapatıp sinirle yan koltuğa attı. Direksiyona savurduğu yumruk ve boğuk çıkan çıkan sesi iyice gerildiğini gösterirken gaza biraz daha yüklendi. Mesaj sesiyle kendine gelip telefonu aldı. Atılan konuma gözlerini kısarak bakıp sinirle dişlerini sıktı.

Şerefsiz it!

Başka ne beklenirdi ki!? Önüne çıkan virajı son anda fark edip direksiyonu toparladı. Yine de hızından ödün vermeden dikkatini yola odaklayarak sürmeye başladı. Bir yandan saatine bakıyor bir yandan yüzündeki korkunç öfke gittikçe büyüyordu.


Sakin rutin hayatı o kızı gördüğü günden beri değişmişti. Hep bir aksiyon hep bir... Hep bir şeyler oluyordu ve önüne geçemiyordu! Öfkeyle nefesini tazeleyip gerildi, arkasına yaslandı. Çalan telefon tüm dikkatini dağıtırken gözlerini yoldan ayırmadan telefonu açtı.

"Söyle!"

"......"

"Tamam ben gelmeden hiçbir şey yapmıyorsun!"


Kerem rahatlasa da içindeki tedirginlik yüzüne yansıyor ve bu da kendini kontrol etmesini güçleştiriyordu. Dikkatle dışarı baktı ve arabayı sağa çekip park etti. Hızla arabadan çıkıp etrafına baktı.


GÖREME

Peri bacalarıyla meşhur Nevşehir'in küçük şirin ilçesi ve o itin burayı seçmesi! Karanlık, ıssız ortama baktı tedirgin gözlerle.


"Kerem bey."

Kendine seslenildiğini duyunca arkasına döndü. Beş kişiye bakıp yanlarına yaklaştı.

"Ne zaman geldiniz?"

"Siz arar aramaz geldik efendim."


"Yerleri tam olarak neresi?"


ESARET  Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin