Şov Yapmak!

39.1K 990 56
                                    

Selam arkadaşlar. Bu yazıyı yazarken çok düşündüm dersem yalan olur. İlk zeyker hikayesi Kış Masalı ilk kitap olarak çıktı. Bunu bilmeyen yok. Sonra Siyahın Öteki Yüzü çıktı. Buna hep birlikte sevindik. Birlikte yaşadık paylaştık. Benim burada başladığımdan beri kardeşim gibi ablam gibi annem gibi dostlarım oldu. Sırlarımızı paylaştık dertleştik. Çoğu okurum ki bunlar hikaye yazıyor. Şifreleri bende. Herhangi bir sorun olmadı aramızda olmayacakta. Bunları neden söylüyorum. Eğer bir yamuk yapsaydım ortaya çıkardı. Bazı hikaye yazanlar bana olmuş mu diye şifresini veriyor kırmıyorum okuyorum. Demek ki aramızda karşılıklı güven olmuş. Bu o kadar güzel ki.

Son günlerde özellikle Siyahın Öteki Yüzü çıktığından beri buraya gelip saçma sapan yorum yapanlar var. Yıllardır sesimi çıkarmadım ama artık yetti! Şahsıma yalancı olmama kadar hakaretler yedim. Ortada ispat yok! İspat etsinler. Ama edemiyorlar. Hesaplarını kapatıp isimlerini değiştirdiler. Madem alnınız açık doğru söylüyorsunuz o zaman ispat edersiniz. Lafı atıp gitmezsiniz!

"Lale bana dm attı şunu söyledi neden böyle yaptın dedi. Sinir oldum. Ne karışıyorsun hikayeni yaz otur" demiş aklı kıt biri. Pardon da Lale seni takip etmiyor ki. Senin dm'n herkese açık değil ki. Madem öyle dedim hesap sordum hadi hodri meydan at görelim! Atamazsın ki. Yalan söylemek daha kolay değil mi? Sana size inananlara da yazık. Dm'leriniz whatsap konuşmalarınız ( benim hakkımda) çok komik okuyorum gülüyorum. Bence herkese güvenmeyin. Etrafınıza iyi bakın. Kanka dedikleriniz sizden nefret ediyor be canısı. Anlayan anladı:)

Çok çok özür diliyorum. Hepinizden. Bu lafı yazmak istemezdim ama başka uygun bir kelime yoktu. Gerizekalı birkaç kişi örgütlenmiş git Lale'ye şunu söyle şöyle de böyle de. Söyleyen bir kişiye yayınevim dava açtı ve kazandık. Bulamayacağımızı sandılar ama o kadar kolay oldu ki.

Şimdi de suçlandığım şey Söy'ün 3 baskı birden çıkması yalanmış. Sizleri yiyormuşum. Sizlere yalan söylüyormuşum. Evet yalan söyledim. Resimde gördüğünüz

 Resimde gördüğünüz

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

3. Baskı shop. İşim yok oturdum 3. Baskı yazdım. Yayınevim de buna göz yumdu öyle mi? Ben bunları bana bu iftiraları atan kişiliksizlere yazıyorum. Alın size shop. Hatta şunu da yaptım.

2

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

2. Baskı yazdım. Ama düşünemediğim şu olmuş. Niye 3'te kalmışım ki? 5,10,15 yazsaydım ya. Yalan söylemişken atmışken neden 3'te kalmışım? Bu da benim düşüncesizliğim.

CANI SIKILAN GELİP BURAYA BANA YAZIP HAKARET EDİP SUÇLAYIP ŞOV YAPMASIN!

KIŞ MASALININ 4. BASKISI ÇIKIYOR BU YALANI ONA NİYE SÖYLEMEDİM Kİ.

AKLINIZ OLSAYDI AZICIK, BUNUN YALAN OLMADIĞINI BİLİRDİNİZ! ELİMDE EN UFAK HATAYI DAHİ KABUL ETMEYECEK YAYINEVİMDEN İZİNSİZ BİR ŞEY YAPMAYACAĞIMA DAİR SÖZLEŞME VAR! AKLINIZ OLSAYDI YAZARKEN BUNLARI DÜŞÜNÜRDÜNÜZ. HA YAYINEVİMDE Mİ YALAN SÖYLÜYOR? EĞER ONU DA SÖYLERSENİZ BİR DAVA DAHA AÇILIR İSPAT EDİLİR DAVA KAZANILIR. O ZOR BİR ŞEY DEĞİL. AMA AKIL OLMAYINCA OLMUYORMUŞ!

TEPKİMİ FAZLA GÖRENLER VARSA YORUM YAPMASINLAR. YETTİ ARTIK. GERÇEKTEN YETTİ. BENİM DE BİR DAYANMA KAPASİTEM VAR. KİMİN SAYFASINA GİDİP HAKARET ETMİŞİM? KİMİ AŞAĞILAMIŞIM. KİME KÖTÜ SÖYLEMİŞİM. OKURLARIM ÖZELDEN HAKKIMDA, ARKAMDAN YAPILAN WHATSAP VE DM'LERİ ATIYORLAR BANA. HEPSİNİ OKUYORUM. HEPSİNİ İSMEN BİLİYORUM AMA GÜLÜP GEÇİYORUM. İSTESEM ÇOK RAHAT YAYINLARIM AMA YAPMIYORUM. ÇÜNKÜ BANA YAKIŞMAZ.


BİR KİŞİ DE ÇIKSIN DESİN Kİ LALE KÜFRETTİ LALE ŞUNUN HAKKINDA ŞUNU SÖYLEDİ. O ZAMAN EYVALLAH DERİM. BIRAKIN BENİ OLUR MU? OKURLARIMA YORUM CEVABI YAZDIĞIMI BİLE ELEŞTİRİYORSUNUZ. SİZE NE!? SİZE NE!? HAFTADA BİR BÖLÜM ATIYORUM DİYE HAKARET EDİYORSUNUZ SİZE NE! BEN OKURLARIMA SÖYLEDİM ANLAYIŞLA KARŞILADILAR VE BİTTİ. BANA GELİP HAKARET EDEREK HESAP SORMA HAKKINIZ YOK! BENİM DE BAŞKASINA SORMAYA HAKKIM OLMADIĞI GİBİ.


BU YAZILARI TAMAMEN BANA HAKARET EDENLER İÇİN YAZDIM. BURAYA GELİP BİR DAHA SAÇMA SAPAN YORUMLAR YAPAN OLDUĞU TAKDİRDE SESSİZE ALACAĞIM. DUYURUYU BU YÜZDEN YAZDIM. BENİM ŞOVA İHTİYACIM YOK. ÖYLE OLDUĞUNU DÜŞÜNEN VARSA ŞAYET MAGAZİN PROGRAMI İZLEMESİN. ÇÜNKÜ ŞOV ORADA YAPILIR. BURADA NE ŞOVU YAPILIR. BURASI HİKAYE YAZMAK İÇİN KULLANILAN BİR SİTE. YAPMIŞIM NE YAPMAMIŞIM NE. ELİME NE GEÇECEK. KOCAMAN HİÇBİR ŞEY! ZATEN ŞOV YAPMAK İSTEYEN ÖYLE YAZAR.

BEN TEKRAR EDİYORUM. BU DUYURUYU SIRF ATILAN İFTİRALAR İÇİN YAZDIM. BİR DAHA YAPILDIĞI TAKDİRDE DİREKT YAYINEVİME YÖNLENDİRECEĞİM. MAHKEMEDE İSPAT ETSİNLER. KLAVYE KAHRAMANLIĞI YAPMASINLAR.

Okuduğunuz için teşekkür ederim. Üzgünüm yazmak zorundaydım: Önüne gelen bir daha gelip yazmasın. Hikayemi beğenirsiniz okursunuz beğenmezsiniz okumazsanız bu kadar basit. Gelip sayfamda saçmalayacağınıza okumayın.

Okurlarımdan özür dilerim. Kime yazdığımı umarım anlatabilmişimdir. Umarım bir hata yapmamışımdır.

Saygılarımla...

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.
ESARET  Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin