57. Bölüm Son Beste

38.7K 2.5K 256
                                    

Hashtag: #Vedabusesi Best of
@Kartalice77
@Aysel1can
@nurarzu
@Badiseba
@Zehraltnkpr
@Ela_taş
Zeyneb999

Katılan herkese kucak dolusu sevgiler saygılar. Çok teşekkür ederim 👩‍❤️‍💋‍👩🌷🐞

Bu bölüm Hashtag

#Esaret

Twitter üzerinde parodi hesabımız @SahEsaret i etiketleyip katılabilirsiniz. Şimdiden teşekkür ederim. 👩‍❤️‍💋‍👩💐🐞

Ve multimedyamız... Müzik için günlerce düşünüp uğraştığımı bilirim. Müzik eşliğinde okuyup yorum yapanlar da candır. (Badiseba'ya laf soktum😘🌷) O kadar mutlu oluyorum ki anlatamam. Bu bölüm müziğimiz "Sensiz Kaldım" isimli şarkı. O kadar duygusal ve güzel bir şarkı ki. Benim için de çok değerli ve çok ayrı yeri var. Ağlayarak dinlediğim nadir şarkılardan birisi.

Bu bölüm Hande'nin duygularını yoğun bir şekilde hissedeceğiz diye düşünüyorum. Tabii takdir siz değerli okurlarımın. Yorumlarınızı bekliyorum.

Kahveler hazır mı? Hadi o zaman. Şarkımız eşliğinde bölümümüzü okumaya geçelim. Müzik, kahve ve Esaret. Buyrun efenim bölüm sizlerin☕️💐👩‍❤️‍💋‍👩🐞🌷

Hande'nin çığlığı yükselirken evde, Nesrin birden akmaya başlayan gözyaşları arasında haberi bir kez daha dinledi. Doğru söylüyordu. Uçak düşmüştü. Hande'ye baktı. O, kilitlenmiş gibi televizyona bakıyordu, başka bir haber olsa da. Sanki az önceki haberi izliyor gibi bakıyordu. Acı haberi bir kez daha yaşamıştı. "Allah'ım bir daha yaşatma" diye çok dua etmişti ama daha onu unutamadan yeni bir acı yaşıyordu, yine kalbinin en derinlerinden. Daha dün gibiydi acısı. Hande'nin şok halinin bir benzerini yaşamıştı. Sessiz hıçkırıklar dökülürken dudaklarından, Hande'nin yanına geldi, omzundan tutup yüzüne baktı.

"Hande."

Ağlayamamaktan dolayı kıpkırmızı olmuş gözlere baktı. "Hande" bu kadar. Ne diyecekti ki? Kendisine neler söylemişlerdi de hiçbirini duymamıştı. Biliyordu ki Hande de öyleydi ama...

"Sadece uçak düşmüş. Belki de kurtulmuştur. Kerem..."

Söylediği sözün anlamsızlığı içini kavururken sesli bir hıçkırık döküldü dudaklarından, sarıldı hemen. Yüksek sesle ağlayıp sarıldığı kız, kolları iki yanda tepkisiz duruyordu.

Hande gözleri kocaman açılmış dururken verdiği tek tepki vücudunun titremesiydi. Önden kötü haber olarak kalbine yerleşen sızının sebebi şimdi belli olmuştu. Dişleri birbirine vururken Nesrin'i birden itip boş gözlerle baktı. Nefesi gittikçe hızlanırken gözlerinden yaşlar ardı ardına akmaya başladı. Konuşmak için ağzını açtı ama yapamadı. Hiçbir şey söylemeden hızla kapıya gitti, Nesrin'in anlamayan bakışları arasında. Kapıyı açıp dışarı çıktığını görünce koşarak peşinden gitti.

Hande'nin üzerinde siyah bir kot pantolon ve ince bir kazak vardı. Karla karışık yağmura aldırmadan koşarcasına gidiyordu. Nesrin çaresiz gözlerle bakıp ağlayarak peşinden gidiyordu ama yetişmek mümkün değildi. Hande bahçe kapısını çoktan açmış hızlı adımlarla yürüyordu. Nefesi kesilirken birden durup saçlarını tuttu, çaresiz gözlerle arkasından baktı, nefes nefese.

"Hande" diye yüksek sesle bağırdı. Ama duymuyordu. Kuvvetini toplayıp son hızla koşarak kolundan tuttu ama Hande hiç tepkisiz kolunu hızla çekip yürümeye devam ediyordu. Yüksek sesle ağlarken koşup önüne geçti.

ESARET  Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin