56. Bölüm Veda Busesi

45.3K 2.6K 408
                                    

Hashtag #tokat Best of;
@Zehraaltnkpr
@Nurarzu
Zeyneb999
@Ela_tass

Hepinize çok teşekkür ediyorum😘 emeğinize sağlık arkadaşlar. Bu bölüm Hashtag
#Vedabusesi

Katılanlara şimdiden teşekkür ediyorum. Sadece teşekkürle de kalmayacağım. Geri sayım başladı 💐

Bu bölüm Esaret hikayemiz için kopma noktası oldu. Bana güzel fikirleriyle destek olan arkadaşlarım. bozcaada Zeyneb999 anrgozbasii @iyibirokurrr Sonsuz sevgi ve saygılarımla. İyi ki varsınız 💐🌷🐞👩‍❤️‍💋‍👩👩‍❤️‍💋‍👩👩‍❤️‍💋‍👩 Esaret başladı demiştim. Birkaç bölümdür olaylar hızlandı-ki bunu bu bölümde göreceğiz.

Esaretten sonra başlayacak olan yeni hikayemiz "KELEPÇE" tanıtım bölümüyle yayında. Profilimde görebilirsiniz.

Multimedyadaki şarkımız yok artık dedirtecek cinsten oldu. Şarkıyı dinlerken ağzım açık kaldı. O kadar benziyor ki ESARET'e. Sizden ricam açıp okumanız. Tabii kahvesiz değil. Hadi bakalım. Kahvelerimizi aldık. Şarkımızı açtık ve buyrun efenim bölüm sizlerin ☕️💐🌷🐞💕👩‍❤️‍💋‍👩😘

Nevra, Hande ve Kerem...

Konağın orta katında, salonun kapısının önünde hareketsiz duruyorlar, konuşmuyorlardı. Kerem'in söyledikleri buz gibi havayı dahi dondururken Hande korkuyla nefes alıp Nevra'ya baktı.

"Tokat falan yok. Biz tartıştık ben sinirimden söyledim. Söylediği sözler tokat gibiydi. O yüzden."

Kerem kaşlarını hayretle kaldırıp Hande'ye baktı.

"Ciddi misin?"

"Evet. Yoksa ne tokatı. Öyle bir şey yok."

Kerem gözlerini kısıp Hande'ye bakarken sesi yorgun çıkıyordu. Bıkkın, biraz da kırgın.


"Seni aylardır tanıyorum. Yapamayacağın şeylerden biri de yalan söylemek. Ama az önce bir ilk yaptın ve yalan söyledin. İnan bana hiç iyi değildi. Sen konuştuğunu duydun mu? Bence duymadın. Çünkü duysaydın yalana devam etmezdin."

Kerem bıkkın bir ifadeyle annesine döndü. Kırgın bir ifadeyle baktı. Ellerini beline koyup, ne diyeceğini düşünürken; iki arada kalmış gibi bir süre durdu.

"Seni tanıdığımı sanıyordum ta ki birkaç ay öncesine kadar. Artık seni de tanıyorum. Anne. Hande'ye neden tokat attın? Sakın laf çevirip bir yere gitme. Neden?"

Nevra buz gibi esen rüzgardan dolayı ürperirken ne yapacağını bilemez bir ifadeyle bakıyordu. Hande'yle göz göze geldi. Onun gözlerini kaçırmasıyla Kerem'e baktı. Hande söyledi sanmıştı; o zaman inkâr etmesi kolay olurdu ama şimdi? Şimdi Kerem her şeyi duymuştu.

"Cevap vermeyeceğim."

Kerem inanamaz bir ifadeyle baktı. Ağzı açık bir halde gülmeye çalıştı sonra elini alnına koydu inanamaz bir ifadeyle tekrar baktı.

"Bu cevap kabul ettiğini gösteriyor. Anne sana açık bir soru sordum. Hande'ye tokat attın mı, atmadın mı!? Evet ya da hayır diyeceksin o kadar!"

ESARET  Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin