67. Bölüm Özel Gece

52.9K 2.2K 488
                                    

Twitter ve instagram üzerinden #Esaret yazıp beğendiği replikleri paylaşan sevgili arkadaşlarım:

@badiseba
@turunçgill
@nurarzu
Zeyneb999
@zehraltnkpr
@Damlaaydin

Hepinizin ellerine emeklerinize sağlık arkadaşlar. Çok teşekkür ediyorum 👩‍❤️‍💋‍👩💐

Bu sizinle paylaştığım 5. hikayem. İlk kez bu kadar uzun bir bölüm yazdım. Yemin ederim bölüm bitti şoka girdim. Müzikle yazarken alıp başımı gitmişim. Aşağı yukarı 3 bölümü bir bölüm olarak yazmışım. Artık sıkılır mısınız okur musunuz takdir sizlerin. İçerikli bir bölüm oldu. Fazla uzatmak da istemedim. Artık finale gidiyoruz biliyorsunuz. Neyse umarım sıkılmazsınız. Umarım beğenirsiniz.

Sevgili Gülten Ertan. Değerli bükücü üyesi. En uzun bölüm sana nasip oldu. Umarım beğeneceğin bir bölüm. Ben zor olsa da çok severek yazdım. İyi okumalar canım. Ve Bükücüstan'a selamlar! Hepinizi çok seviyorum🌷💐😘❤️

Multimedyada mavi gül demeti var. Nedeni bölümde saklı🌹

Bu uzun bölüme uzun yorumlar tahminler bekliyorum. Şimdiden teşekkür ederim. Evvet kahvelerimiz hazır biliyorum. O zaman "Devlerin Aşkı" enstrümantalini açalım. Buyurun efenim bölüm sizlerin.👩‍❤️‍💋‍👩💐😘✌️🌷

Beyaza yakın gri bulutlar, serin esinti ve Hande...

Ağzı açık inanamaz gibi, yanlış duymuş gibi Kerem'e bakıyordu. Az önce ne söylemişti? Oysa konuşmaları arasında bu yoktu. Akışına bırakacaklar, birkaç ay öyle devam edeceklerdi ama henüz üç gün olmuştu. Hande saçlarını yüzünden çekip inanamıyor gibi gülümsedi. Kendisine aşk dolu gözlerle bakan Kerem, sabırla cevap bekliyordu. Kendisi de hiç konuşamıyor, dili tutulmuş gibi bakıyordu. Oysa içinden neler konuşuyor, neler düşünüyordu. Erdem'e baktı. O zaten apayrı bir olaydı.

Çünkü Erdem ağlamak üzereydi!

Dudaklarını bastırmış, Hande'nin cevap vermesini bekliyordu. Hande nefes nefese Kerem'e dönüp konuşmak için ağzını açtı. Birkaç ay ve üç gün arasında gidip geliyordu. Kerem'in yaptığı hazırlık ve ortam bu kadar güzeldi ama kendini, o birkaç aya adapte etmişti. Daha tanıyacaktı. Hangi yemeği seviyor, en sevdiği film, en sevdiği şarkı hangisi?

Kerem de bilmiyordu kendisiyle ilgili çoğu şeyi. Güldü önce, sonra şaşkın bir ifadeyle Peri bacalarına baktı. Erdem'in ağlamaya hazır ifadesi ve en son Kerem. Tutulan eli buz gibi olmuştu. Yaşadıklarını sanki Kerem'in yüzünde izliyordu.

Evinden gelinliğiyle çıkışı.

Kerem'in tepkisi ve davranışları.

Akşam sefaları.

Nevra.

Altan.

Nesrin.

Mutfakta çalışanlar.

Mahmut amca.

Yazlık ev.

Kaza.

İntihar...

Anlaşma.

Adliye.

Ve en son burası. Hepsini görüp yaşarken, tutuk ifadesiyle hâlâ bakıyordu. Ne yükseklik korkusunu, ne de başka bir şeyi düşünebiliyordu. Çünkü Kerem, az önce kendisine evlenme teklif etmişti. Her şeyi konuşmuşlardı ama işin bu tarafı kapalı kalmıştı. Yapacağı tek şey vardı. Evet ya da hayır demek. Hayır diyebilecek gücü var mıydı? Peki evet demeye hazır mıydı? Kerem'in yeşil gözlerinden geçen korku ve endişeyi görürken gözlerini kaçırdı. Tek tük kar döküştürmeye başlamıştı. Sanki evlilik teklifini onaylıyor gibi. Belki de hayır demesini istiyor gibi. Tekrar baktığında, meraklı pırıl pırıl yeşil gözlerde endişe ve korku artık daha baskındı. Önünde diz çökmüş adama, istemsiz gülümserken gözleri doldu.

ESARET  Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin