45. Bölüm İtiraf

54.8K 2.7K 449
                                    

Geçen bölüm Hashtag #Hesaplaşma Best of

@kartalice77

Zeyneb999

@zehraltnkpr

@badiseba

İnstagramdan @nurarzu

Tüm paylaşımlarınızı okuyorum. Bir de yorum yapıyorsunuz bayılıyorum. Elinize emeğinize sağlık arkadaşlar. Takipteyim 😎

Bu bölüm Hashtag #itiraf

Twitter üzerinden @SahEsaret i etiketleyip katılabilirsiniz. Şimdiden teşekkür ederim. 💚💙💛❤️

Geçen bölümle alakasız bir bölüm getirdim sizlere. Nerede bitti nerede başladı ben de anlamadım. Müzik değişti falan beni zorlayan bir bölüm oldu. Okuyun bakalım siz ne diyeceksiniz. Bence havada aşk kokusu var.

Wattpadde bir ilk daha yapacağım dedim ama yetişmedi. Diğer bölüm onunla başlayacağım inşaallah. Hesapsız plansız yazınca böyle oluyor. Esaret aşkı biraz zor olacak ama tam olacak gibi. Evet multimedya Gripin. Ne olacaksa olsun. Kahveler hazır mı? Kahvelerimizi alalım müziğimizi açalım ve ESARET 45. Bölümü okumaya geçelim. Buyurun efenim bölüm sizlerin. ☕️💕💚💙💛❤️


"Nereye gidiyoruz diyorum!?"

Kerem elinden sımsıkı tuttuğu kızı hiçbir şey demeden zorla götürürken Hande karlı havadan dolayı zor ayak uyduruyordu. Ayağı kayıp yere kapaklanınca  Kerem de sendeleyip düşmekten son anda kurtuldu. Hande başını kaldırıp öfkeyle Kerem'e baktı.

"Kalkmıyorum işte! Kaçırırcasına getirdin! Arabada sordum yine cevap vermedin!


Kerem şaşkınlığını üzerinden attıktan sonra yerde hâlâ yüzüstü yatan Hande'ye dikkatle baktı. Nefes nefese ellerini beline koyup gözlerini kısarak etrafına baktı. Gözleri tekrar Hande'yi bulduğunda elini uzattı.

"Elini ver. Hava soğuk. Araba dahi gitmedi hava gittikçe kötü oluyor."


"Kalkmıyorum dedim duymadın herhalde!"

Kerem tek kaşını kaldırıp hayretle baktı. Sonra havaya baktı. Sabredecekti. Madem başlamıştı.


"Sen bilirsin."

Kerem gitmeye başlayınca Hande hayretle arkasından baktı. Ciddi ciddi gidiyordu! Bir süre öyle kalıp sırtüstü yatarak pamuk gibi yağan karı izlemeye başladı. Giderse gitsin kendisi de burada yatardı! Ellerini iki yana açıp karı izlerken huzursuzluğu da gittikçe artıyordu.


Kerem kararlı adımlarla gidiyor gibi görünse de arkasından bir ses duymak istiyordu. "Gitme dur. Bekle. Tamam geliyorum." Ama hiçbirini duymuyordu! Birkaç adım daha attı, sonra sinirle yumruklarını sıkıp arkasına döndüğünde o kızın yerde sırtüstü yattığını görünce hayretle baktı. Sonra ifadesi endişeye dönüştü. Hiç kıpırdamıyordu. Kardan dolayı bata çıka yürüyüp yanına geldi ve dizlerini yere koyarak oturdu. Gözleri kapalıydı ama sinirinden olsa gerek hızlı hızlı nefes alıyordu. Yüzünde istemsiz bir tebessüm oluştu. İlk gördüğünde yine böyleydi. Öfkeli, sinirli ve nefes nefese.


ESARET  Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin