70. Bölüm Fermuar

36.8K 2K 319
                                    

Twitter ve instagram üzerinden #Esaret yazıp beğendikleri replikleri paylaşan arkadaşlarım; Best of:

@zeyhanker52
@NurArzu
@Badiseba
@Kartalice77
@damlaaydin
Zeyneb999
@zehraaltnkpr

Hepinizin Emeklerine sağlık çok teşekkür ediyorum🌷❤️👩‍❤️‍💋‍👩😘

Sevgili Nur Arzu. Instagram ve Twitter üzerinden takipçim, artı sıkı bir ESARET okuru. Benden imzalı kitap kazanan okurlarımdan. Bıkmadan usanmadan ESARET'in her bölümünde replik paylaşan güzel kız. Bu bölüm tarafımdan sana ithaf edildi. İnşaallah beğenirsin. İnşaallah güzel olmuştur. Baktım romantik replikler ve aklıma sen geldin. İyi okumalar tatlım 🌷👩‍❤️‍💋‍👩❤️😘

Kahveler hazır biliyorum. Müziğimizi açalım ve bölümü okumaya geçelim. Buyrun efenim bölüm sizlerin ☕️🐞👩‍❤️‍💋‍👩❤️😘👍🏻

Birleşen dudaklar ve kalpler...

Kerem, sahiplenircesine öptüğü dudakları içine çekerken, aldığı karşılıkla sımsıkı sardı, sevdiğini. Sıcak nefesleri birbirine karışırken, belini saran elleri yukarı doğru çıktı. Gelinliğin fermuarına eli değdiği an duraksayıp, dudaklarını ayırmadan durdu bir an. Nefes nefese çekilip Hande'nin gözlerine baktı. İki arada kalmış gibi bir ifade geçse de gözlerinden, kendini hemen toparladı. Anlamadığı şey bu gelinliği kendisi almıştı. Almıştı da... anlamadığı şeyler de olsa, bu geceyi zehir etmeyecekti. Hande'nin gece siyahlarında kaybolurken duvağındaki tokaları tek tek çıkardı.

İkisi de heyecanını bastırmak için derin ve hızlı nefesler almaya çalışırken duvak yere süzüldü. Karısının yanağına yumuşak bir buse bırakıp yanağını okşadı. Elleri gelinliğin fermuarına giderken, Hande heyecanla titrek bir nefes aldı. Kerem'in yüzü değişirken bir an duraksadı. Gözleri buluştuğunda ikisi de merakla ve soran gözlerle bakıyorlardı. Kerem'in eli Hande'nin yakasında kalırken, şaşkın bir gülüş döküldü dudaklarından, sessizce. Dudaklarını bastırıp, başını eğdi. Eli yakasından aşağı inerken yavaş yavaş, hayretle kaşlarını kaldırdı.

"Güzelim?"

Gerisi gelmedi sözlerin. Anlamaya çalıştı ama olmayınca sıkıntıyla nefes alıp şaşkın bir ifadeyle konuştu.

"Güzelim ben anlamaya çalışıyorum ama anlayamıyorum."

"Neyi" dedi Hande anlamaz bir ifadeyle. Az öncesine kadar bir şey yoktu ama şimdi Kerem'i anlayamıyordu. Onun elinden tutup yatağa oturtmasına sesini çıkarmadı. Sonra yanına oturmasına, omuzlarından tutup çevirmesine ve bunları takip eden sessizliğe...

Sessizlik sonrası Kerem'in aldığı sıkıntılı nefes ve ona zıt gülmesi... Hande, merakla dönüp; Kerem'in kıpkırmızı olmuş, hem sinirli, hem gülen ifadesine şaşkın bir ifadeyle baktı.

"Kerem" dedi meraklı ve kısık bir sesle. Ama Kerem sinirli ifadesine zıt dudaklarını bastırıp gülüyordu.

"Güzelim gelinlik fermuarlıydı. Ama şimdi düğmeli ve o da bir tarafa dikilmiş. Şimdi asıl soruyu gelinliğin sahibine sormak istiyorum."

Hande'nin anlamaz ifadesi ve donuk hâli bir süre devam etti. İyi de ne alakası vardı ki? Gelinliği giydiği ânı düşündü. Nesrin bir ara panik yapmıştı. Yeni anlamış gibi başını kaldırıp Kerem'e bakarken, Nesrin'in sözleri kulaklarına doldu.

ESARET  Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin