1★'Beklenen Adam'★

17.6K 854 664
                                    

اوووه! هذه الصورة لا تتبع إرشادات المحتوى الخاصة بنا. لمتابعة النشر، يرجى إزالتها أو تحميل صورة أخرى.

اوووه! هذه الصورة لا تتبع إرشادات المحتوى الخاصة بنا. لمتابعة النشر، يرجى إزالتها أو تحميل صورة أخرى.

Lumos

Parmaklarımın ucunda yavaşça yükseldim ve dizlerimi yana açarak yeniden tabanlarımın üzerine indim, diğer bütün kızlar ile birlikte bu hareketi iki kez daha tekrarladım. Arka tarafımızda, Bay Chakrabarti'nin, pianoda çalmış olduğu bir Rus şarkısı olan, 'Tili Tili Bom', odada yankılanıyordu.

Rutin günlerimden birindeydim bugün, her zamanki gibi salona girmeden önce diğer kızlar tarafından aşağılanmış ve sonrasında salonda dışlanmıştım. Şimdi ise kızlara uzak bir köşede, onlar gibi bende bale yapıyordum. Sol elimi; ince bir bilek hareketiyle birlikte havaya kaldırırken, sağ elimi; parmaklarım dışarıda duracak bir şekilde geriye uzattım, bu sırada sol parmak uçlarımda yükselirken, sağ ayağımı da aynı sağ elim gibi geriye doğru uzatmıştım.

''Tekrar yapın.'' dedi, Bayan Yves, her zamanki ciddi ifadesiyle yetimhaneye yeni katılan ve bizi ilgiyle izleyen kız çocuklarının başında dikiliyordu. Bizi en ciddi ve ilgili ifadesi ile izliyordu. Ve biliyorum ki hepimiz hakkında yeni kararlara varıyordu.

''Bu kadar yeterli, biraz mola.'' dediğinde, hepimiz yavaşça tabanlarımız yere basıncaya kadar parmak uçlarımızdan indik, sağ elimizi göbeğimizin hizasına getirip yavaşça öne eğilerek sırtlarımızı düz tuttuk ve ben en sonunda bir, ''Oh!'', çekerek hızlıca yerimde doğruldum.

Salonun en uç köşesine, Victoria Dönemi camlarını anımsatan; üç metre yüksekliğinde, üzerinde bir denizkızına benzeyen işlemeli camın hemen ucuna oturak soluklandım.

Burası, Yves Kızlar Yetimhanesi'ydi. Buradaki kızlar ya doğdukları zamandan beri buradaydılar, ya yetim kalarak buraya gelmişlerdi ya da anne ve babaları onları terk etmişlerdi. Eh, benim durumumda az çok anlaşılmıştı, değil mi? Ben doğduğum andan beri buradaydım, bu; eski, soğuk ve çürümeye yüz tutmuş yetimhanede büyümüştüm. Adından da belli olduğu gibi buranın Müdiresi Bayan Caroline Yves'ti.

Harry Potter ve Kızıl Kahinحيث تعيش القصص. اكتشف الآن