23★'Affedilmez Lanetler'★

5.4K 531 128
                                    

Hoppla! Dieses Bild entspricht nicht unseren inhaltlichen Richtlinien. Um mit dem Veröffentlichen fortfahren zu können, entferne es bitte oder lade ein anderes Bild hoch.

✯★✯  

Hoppla! Dieses Bild entspricht nicht unseren inhaltlichen Richtlinien. Um mit dem Veröffentlichen fortfahren zu können, entferne es bitte oder lade ein anderes Bild hoch.

✯  

Hayat bize yalanlarını sunarken, bazen başkalarına söylediğimiz doğru ya da yanlış yalanları fark edemiyoruz. Belki bunu istediğin için yapıyorsundur, belki de mecbur kaldığın için.

Bazen etrafımda ki insanlara söylediğim yalanlarla pişmanlık duyarken, bazense 'İyi ki yapmışım' dediğim zamanlarım oluyor. Ama her olayın sonu mutlu bitecek değil ya?

Beni endişelendiren de buydu aslında. Girdiğim bu geri dönüşü olmayan yol nasıl bitecek? Sakladığım gerçekler omuzlarımda taşıyamayacağım kadar büyük bir yük olurken sonunda ne olacak?

Kendim için endişelenmiyorum aslında, fakat ya başarısız olursam, kaç kişi ölecek? Bu oyunun sonunda ne gibi pişmanlıklarla karşılaşacağım? Veyahut benim için biçilmiş bu kaderin sonunda ne gibi kötülükler var?

Gözlerimi kapatıp derin bir nefes alırken aklımdaki düşünceleri dağıtmak adına iki yana sallayarak sıkı sıkıya tuttuğum kitaplarımla, ayağa kalkarak Ortak Salon'dan kendimi adeta dışarı attım. Duvarlar üzerime üzerime geliyor ve nefes almamı zorlaştırıyordu sanki. Bu iki gün olaysız geçmişti, tabii Neville'in İksir dersinde altıncı kazanını eritmesini saymazsanız. Yazın kindarlık konusunda iyice ilerleme kaydetmiş görünen Profesör Snape, Neville'i cezaya bıraktı. Neville cezadan döndüğünde sinirleri harap haldeydi, bir fıçı dolusu boynuzlu karakurbağası ayıklamıştı.

Biçim Değiştirme dersliğine giderken Draco'yu bulmak adına etrafıma bakındım. Dolu olan koridorda öğrenciler dersliklerini bulmak için birbirlerini itip kakarken onu bulmak biraz güçtü nihayetinde.

"Bayan Black?" Bana seslenen sert kadın sesini duymamla arkama döndüğümde seslenenin Profesör McGonagall olduğunu gördüm.

"Profesör McGonagall," dedim ona dönüp kaşlarımı çatarak. "Bende tam sizin dersinize yetişmeye çalışıyordum."

"Bu derslik benden izinlisiniz, Bayan Black." dedi ellerini arkasında birleştirerek. "Profesör Dumbledore seni odasına çağırıyor ve karadutlu çikolataları çok severmiş."

Harry Potter ve Kızıl KahinWo Geschichten leben. Entdecke jetzt