𝐏𝐫𝐨𝐥𝐨𝐠𝐮𝐞

25.3K 761 657
                                    

╔═════════════════╗

H A R R Y   P O T T E R
V E  
K I Z I L   K A H İ N

╚═════════════════╝

Not: bu hikaye ben 15-16 yaşlarındayken yazılmaya başlandı

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Not: bu hikaye ben 15-16 yaşlarındayken yazılmaya başlandı. Bu yüzden elbette hikayede gelişmemiş ve eksik birçok şey var. Yine de elimden geldiğince böyle bir kurgu ortaya çıkardım. Bu yüzden kırıcı ve nefret içerikli yorumlarınızı çok kale almıyorum.

[...]

Her ailenin iblisleri vardır ama hiçbiri Rowling ailesinde olduğu gibi fazla dikkat çekmemiş görünüyor. Onların iblisleri gelecekti ve görünüşe göre oldukça acılı bir biçimde lanetlenmiş gibiler.

Veya

Daha o doğarken kaderi yazılan, büyüdükçe yeni bir kader yazan, aşkı aptallık olarak bulan, Kızıl Kahin'lerin sınırlı sayıda bulunduğu bir aileden gelen son mirasçı. Geleceği en ince ayrıntısına kadar annesi sayesinde öğrenen bu kız, başına ne gibi sorunlar açabilirdi ki?

➴➵➶➴➵➶➴➵➶

Kuru bir sesle, "Yapmam gerekeni yaptım." diye mırıldandım.

Karşımda ki sandalyeye oturup, "Çocuğu korumak için hayatını riske atmaya devam mı edeceksin?" dedi devam etti aynı alayla.

➴➵➶➴➵➶➴➵➶

❝ İnsanlar, birinin hayatını kurtarmak ya da sadece mutlu olmak için bir sebepten dolayı bu dünyada olduğumuza inanıyorlar; hepimiz bu gezegene yerleştirildik çünkü birisinin bize ihtiyacı vardı. Yaşam nedenimi bulduğumu sanıyordum; Ancak yaşlı bir adam beni bulduğunda bir şey fark ettim: hepimizin hayatta birden fazla görevi vardı ve bazıları diğerlerinden zor ve acı vericiydi. ❞

[...]

]

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
Harry Potter ve Kızıl KahinWhere stories live. Discover now