105★'Gerçekler'★

2.9K 310 253
                                    

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Bu bölüm çok fazla Harry tarafından bir anlatım isteyen okuyucular için

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Bu bölüm çok fazla Harry tarafından bir anlatım isteyen okuyucular için...

Yazarın Anlatımı

Harry Potter karanlık koridorun merdivenlerinin başında durakladı ve gözlerini kapalı kapıya dikti. Parmakları kapının üzerinde ki yazının üzerinde gezinirken yüzünde ki sert ifade yumuşadı ve dudakları buruk bir şekilde kıvrıldı. İsimlerin altında bir uyarı vardı; düzgünce elle yazılmış kendini beğenmiş küçük bir uyarıydı. Percy Weasley'nin odasının kapısına yapıştıracağı tarzdan bir şeydi.

Regulus Arcturus Black ve Marie Lydia Rowling-Black'in

Açık izni olmadan

Girilmez

Harry Potter tereddütle kapının tokmağına uzandı ve bir süreliğine eli havada durakladı. Ama sonra kararlı bir şekilde kapıyı itti: Kilitliydi. Cebinden asasını çıkarıp tokmağa uzattı ve, "Alohamora..." dedi. Hiçbir şey olmadığında Harry'nin aklı birkaç sene öncesine gitti; Marie'yle birlikte Marie'nin ailesinin evinde ki kilidi açtıkları o an kafasında parladı. Tekrar asasını kilide doğrulttu ve, "Aberton," dedi güçlü sesiyle. Kilitten koyu mor bir ışık hüzmesi yüzüne doğru parladı. Bir tıkırtı duyuldu ve kapı savrularak açıldı.

Eşikten içeriye geçti ve omzunu kapının pervazına yaslarken gözleri odada dolandı. Bırakın burnuna tanıdık kokunun gelmesini, onun eşyalarına bakmak bile heyecanlanmasını sağlamıştı.

Babası Regulus Black'ten sonra Marie'nin odası Sirius'unkinden biraz daha küçüktü, ama Sirius'un odasındaki gibi görkemlilik hissi vardı. Sirius ailenin geri kalanından farklılığını reklâm etmeyi istemesine karşılık, Regulus tam tersi üzerine basmak için uğraşmıştı. Slytherin renkleri zümrüt yeşili ve gümüş her yerdeydi, duvarlarda ve pencerelerdi. Black aile mührü özenle yatağının üzerine boyanmıştı. Marie'nin odaya yerleşmesinden sonra bazı farklılıklar vardı elbette. Yatağın üzerinde kırmızı bir nevresim takımı vardı, hiç bozulmamıştı. Yatak başlığında Gryffindor atkısı asılıydı, duvarda Acayip Kızkardeşler'in bazı posterleri vardı; Marie'nin bu grubun şarkılarını ne kadar sevdiği aklına geldi. Ayrıca birkaç piyano bestesi de duvarda yer edinmişti.

Harry Potter ve Kızıl KahinHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin