12★'Aranan Cevap'★

6.6K 608 299
                                    

¡Ay! Esta imagen no sigue nuestras pautas de contenido. Para continuar la publicación, intente quitarla o subir otra.

✯★✯

¡Ay! Esta imagen no sigue nuestras pautas de contenido. Para continuar la publicación, intente quitarla o subir otra.




✯★✯

"Gelmemin bir sakıncası var mı, Bayan Rowling?" diye sordu açık kapının arkasından başını hafifçe içeriye uzatan Bayan Malfoy. Uzun sarı saçlarını ensesinde dağınık bir topuzla toplamışken, üzerine onu zarif gösteren boğazlı, siyah dantel desenli bir elbise giymişti.

"Elbette gelebilirsiniz, Bayan Malfoy." dedim yerimde doğrulup ve ardından yeni toplamayı bitirdiğim çantamı yatağın köşesine bıraktım. Bayan Malfoy içeriye girip kapıyı kapatarak ve gözlerini üzerimden ayırmadan yavaş adımlarla yatağa yaklaşıp oturdu. "Lütfen ayakta kalma." dedi, eliyle yanında ki boşluğa oturmam adına vurdu.

"Bir sorun mu vardı, Bayan Malfoy?" diye sordum gergince yanına oturduğumda ve ardından gözlerimi ondan kaçırıp gözlerimi etrafta gezdirdim. Bu kadar güzel ve zarif olan bir kadının yanında olmak bir an beni utandırdı ama soğuk bakan gözlerini üzerime dikmişken gerilmem bir ön plandaydı.

"Sadece seninle sohbet etmek istemiştim." dedi nazik bir gülümsemeyle, endişelenecek bir şey yokmuş, sadece sohbet. Sadece sohbet, sadece sohbet, Merlin!!!

"Sohbet?" diye mırıldandım şaşkınlıkla. "Tabi, B-bayan Malfoy."

"Sadece merak ettiğim birkaç soru vardı, sen de gitmeden bunların cevabını almak gerçekten içimi rahatlatacak." dedi, önüne gelen birkaç tutam saçı kulağının arkasına sıkıştırarak, gözlerini baskı uygularcasına üzerime dikti.

"Bana istediğiniz her şeyi sorabilirsiniz, Bayan Malfoy."

"Seni sıkmak ya da sana cevaplaman adına baskı uygulamıyorum, bunu bilmeni isterim. Draco, Hogwarts'a başladığından beri eve getirdiği ilk arkadaşı sensin, bunun bizim üzerimizdeki şaşırtıcı etkisini anlıyorsundur umarım. Eh, eve getirdiği arkadaşı bir safkan ve ayrıca bir kız olunca işler daha da şaşırtıcı oluyor. Bunun ne demek olduğunu anlıyor musun?"

"Ne? Ne?" diye kekeledim şaşkınca, onlar Draco ve bizi şey mi sanmıştı, sevgili? Yüce Merlin, bu ne kadar da iğrenç bir yakıştırma böyle. Bir kere Draco sadece arkadaşım veya daha da ilerisi kardeşim diyebilirim. Ama sevgili, asla. "Bayan Malfoy böyle bir şeyin olması mümkün değil, Draco sadece çok yakın bir arkadaşım."

Harry Potter ve Kızıl KahinDonde viven las historias. Descúbrelo ahora