43★'Crucio'★

4.6K 458 107
                                    

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

✯★✯

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

✯★✯

Ayaklarımı yere süre süre, ofla puflaya Gryffindor masasından bir yere oturdum. O malum olaydan beri ne keyfim vardı ne de halim. Zor da olsa tabağıma birkaç tane tavuk budu ve böbrekli börek koydum. Böbrekli böreğin tadı gerçekten çok nefisti, ki bunu özellikle sıcakken yemek daha bir iç açıcıydı.

Tabağıma bir şeyler koysam da yarısını anca bitirebilmiştim. Harry'nin üzerimde ki gözlerini fark ederek kendimi biraz daha zorlayıp birkaç lokma daha yedim. Ancak daha fazla yersem kusacak gibiydim, bu yüzden hızla bir bardak soğuk su içip nefeslendim.

Masadan yavaşça ayağa kalkıp ortak salona gitmek için kapıya yöneldim. Ancak bu sırada Kosta kolunu omzuma atarak, "Hey! Nasılsın?" diye sordu. Omzumun üzerinden arkaya, Harry'e baktığımda sinirli gözleriyle karşılaşarak hızla önüme döndüm.

"Çek patilerini üzerimden." dedim kolunu omzumdan iterken. Kıkırdarken ona ters bakışlarımı gönderdim, omzunun üzerinden arkaya bir bakış atıp önüne döndü. "Senin ki gene kızgın bir boğa gibi."

"Kapa çeneni," dedim etrafta bizi duyan var mı yok mu kontrol ederek. Bizi bilen tek kişi sanırım Kosta'ydı, zaten her şeyi en başından biliyordu.

"Okulunuzda ki hayaletlere benziyorsun." dedi beni şöyle bir süzüp sırıtarak. Ona ters ters bakıp, "Çok sağ ol ya," dedim. "Hiç fark etmemiştim."

"Yani bu surata güzel dememi beklemiyorsun, değil mi?" dedi ellerini cebine koyup omuz silkerek. Derin bir nefes alıp sakinleştim, daha doğrusu sakinleşmeye çalıştım.

"Kosta," dedim yüzümde ki yapmacık gülümsemeyle. "Seni öldürürüm, kimsenin ruhu duymaz."

"Tamam canım, kızma." dedi gülüp, ardından omzuyla omzuma vurup yeniden eski haline döndü. "Hem zaten yakında döneceğiz, biraz vakit geçirelim değil mi?"

"Haklısın." dedim mırıldanarak. "Tabi Harry senden haz etseydi."

"Tabi, Harry..." deyip sustuğunda on anlamayarak baktım ama ikimizden de ses çıkmadı. Belki de aklımda ki planı ona anlatabilirdim fakat hiç şüphesiz beni engelleyeceğini bildiğimden buna yeltenmiyordum.

Harry Potter ve Kızıl KahinHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin