69★'Bitti'★

3.5K 365 160
                                    

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

✯★✯

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Ağlıyordum.

Hıçkırıklarla ağlıyordum ve karşımda ki Blaise'e deli gibi bağırıp çağırıyor ve gücümün yettiğince göğsüne yumruklarımı geçiriyordum.

Karşı karşıyaydık; ben ona tüm öfkemi kusuyordum ve o da, beni sakinleştirmeye çalışıyordu.

"Neden yaptın bunu?" diye sordum gözlerimden yaşlar akarken, bir adım geri çekildim.

"Olması gereken bu değil miydi?" diye sordu sertçe. "Bir yol arıyordun ve sana yardım ettim."

Öne doğru tökezlediğimde hızla duvara tutunup düşmekten kurtuldum. Gözlerimi kapatıp derin bir nefes aldım ve az önce gördüğüm bu anının ne olduğunu çözmeye çalıştım. Blaise ve ben kavga ediyorduk, burası açıkça belliydi ama konusu neydi? Beni hem üzecek hem de bana yardım edecek ne yapmış olabilirdi de, ben bu kadar yıkılmış vaziyetteydim?

Bunu ancak bekleyip, görebilirdim.

Bu yüzden, hızla kendime çeki düzen verip, toparlandım. Elimde ki Gelecek Postası'nı sıkı sıkıya kavrayarak koridoru döndüm ve Büyük Salon'dan içeriye girdim. Anında Harry ile göz göze gelirken, gözlerimi ondan kaçırıp Slytherin masasına adımladım. Onun gözlerini sırtımda hisseder gibiydim ve ayrıca binasına yaklaştığım Blaise ile göz göze gelmiştim.

Blaise'e sert bakışlarımı atarak, karşısında oturan Draco'nun önüne Gelecek Postası'nı koydum. Ağzı yumurta dolu halde, "Bu nedir?" diye sordu. "Ve sana da günaydın, kuzen."

"Oku şunu," dedim gazeteyi göstererek. "Hadi."

Bana gözerini devirip gazeteyi ortaya serdi ve birinci sayfayı tamamen kaplayan on siyah-beyaz fotoğraf hepimizin dikkatini çekti. Draco bana endişeli bir bakış attı, ayrıca Blaise ve Pansy'de gazeteye doğru eğilmiş, resimlerin üstündeki manşeti gördükleri gibi nefesleri kesilmişti.

AZKABAN'DAN TOPLU KAÇIŞ

BAKANLIK ESKİ ÖLÜM YÎYEN'LERÎN İKİ YIL ÖNCE AZKABAN'DAN KAÇAN PETER PETTİGREW'IN ETRAFINDA TOPLANACAĞINDAN KUŞKULANIYOR

Harry Potter ve Kızıl KahinWhere stories live. Discover now